Sjetva repe
Stranica 11 / 13. • Share •
Stranica 11 / 13. •
1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 
Re: Sjetva repe
dobro je, sto prije zatvori to bolje, zatvara i korove koji iz sjene ne nicu, te bolje cuva vlagu.....
dva put fungicidima protiv cerkospore i nemas brige za ocuvanje lista, nekad i 3x....
ljepa repa...
dva put fungicidima protiv cerkospore i nemas brige za ocuvanje lista, nekad i 3x....
ljepa repa...

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
16
→→→: VIŠE
ljudi kako repa?? niko ne stavlja vise slike..bas me zanima kakva je vasa..nemojte puno staviti slike..samo dvije-tri 

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
48
→→→: O SEBI
belarus892 je napisao/la:ljudi kako repa?? niko ne stavlja vise slike..bas me zanima kakva je vasa..nemojte puno staviti slike..samo dvije-tri
Danas sam prozujio pun gas ( 43 km/h
Okopana je od korova prije dva dana . Poprskana jutros zadnja prskalica protiv bolesti sa fungicidom Opera . Koristio sam 330 litara vode na hektar a dodao sam još po kg/ha Megagreena i 3 kg/ha gnojiva koje je topivo u vodi a koristi se baš za prihranu preko lista . Slike na žalost nemam ali repa izgleda dobro . Ako bude sreće da i repa rodi bogato kao žitarice biti će , nadam se , vrhunski prinosi ove godine .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
repa je izvanredna ove god, ja jos nisam prskao fungicidima, jucer sam obisao, nema cercospori jos ni traga, pa mi se neda bez veze...
cijena je u kurcu i ne racunam na puno para ove god od repe iako ocekujem dobar urod...
cijena je u kurcu i ne racunam na puno para ove god od repe iako ocekujem dobar urod...

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1237
God: 30
16
naše pokuse su cure okopale 03.07. a 04.07. je pokuse ubio led...belarus892 je napisao/la:ljudi kako repa?? niko ne stavlja vise slike..bas me zanima kakva je vasa..nemojte puno staviti slike..samo dvije-tri
praktički sve je pouništavano.. nema jednog lista čitavog..
pored tih pokusa imam i voćnjak na vikendici.. oluja je bila tako jaka da je i stabla čupala van..
kaos..

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7

Pošto mi je to posao evo malo slika iz ove kampanje vađenja šecerne repe i ovaj zadnji je taj kojeg ja vozim!
antonio- Broj postova: 129
God: 33
Registriran: 22.04.2008
1
super super sviđa mi se ova kolkona parkirana 

Mata imt 540- Broj postova: 1241
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
braticu gdje si to vadio?

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
48
→→→: O SEBI
Šljiivoševci i kapelna!
1
Da malo i ovu temu vratimo u život.
Da li je netko počeo sa sjetvom repe??
Ja osobno još nisam počeo, čekam da se tlo ugrije još koji stupanj, tj. dok se jutarnje temperature zraka ustale na vrijednostima iznad nule.
Da li je netko počeo sa sjetvom repe??
Ja osobno još nisam počeo, čekam da se tlo ugrije još koji stupanj, tj. dok se jutarnje temperature zraka ustale na vrijednostima iznad nule.
agrotehničar- Broj postova: 167
Registriran: 21.04.2008
1

Danas počeli sijat repu opet u firmi!
Zadnja promjena: Mr. Nustemburg; 28/4/2009, 09:30; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : ispravak fotografija)
1
Niko ništa nepiše o repi. Kakvo je nicanje bilo, kakvi su sklopovi, jel ima štetnika...? Čujem da ima dosta problema sa nicanjem i sklopovima niknute repe ove godine. Ajde repari, di ste.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
..sjeo Baja na vergusona,i tucka u mjestu,ja mu sviram,a on namracio pogled na ljutoj pili.....da da....
nisam cuo za probleme sa nicanjem,al pojavila se repina pipa,pa pipka okolo po repi.cuo sam da dosta ljudi nije pravovremeno primjetilo,pa su presijavali.i kod meni je bila,al smo je rijesili...pipkala je po mojoj repi,pa se prekobacila naopacke...
nisam cuo za probleme sa nicanjem,al pojavila se repina pipa,pa pipka okolo po repi.cuo sam da dosta ljudi nije pravovremeno primjetilo,pa su presijavali.i kod meni je bila,al smo je rijesili...pipkala je po mojoj repi,pa se prekobacila naopacke...

Bare- Broj postova: 377
God: 31
Zanimanje: poljodjelac
3
Bećarina pusta je napisao/la:Niko ništa nepiše o repi. Kakvo je nicanje bilo, kakvi su sklopovi, jel ima štetnika...? Čujem da ima dosta problema sa nicanjem i sklopovima niknute repe ove godine. Ajde repari, di ste.
Zasijao sam repu početkom travnja. Kišu, naravno, nije dobila do danas pa niti sklop nije idealan. Danas sam napravio jedno opširnije brojanje sklopa i zatekao 88.000 živih biljaka po ha, što od 130.000 posijanih biljaka nije ni tako loše s obzirom na uvjete. Problem jedino predstavljaju korovi koji neujednačeno niču, pa ih je pravi problem tamaniti i ta će borba potrajati još kroz nekoliko tjedana, a s obzirom na okolnosti ni motika nije isključena... (Abutilon)
Pipe ima na rubovima table zaista zanemarivo, barem za sada, ali je pod budnim okom, i u slučaju širenja bit će uredno potamanjena.
Slika još nemam, ali će valjda uskoro biti i to.
Volio bih čuti iskusnije od sebe po pitanju suzbijanja abutilona u šećernoj repi????
agrotehničar- Broj postova: 167
Registriran: 21.04.2008
1
Agro ... za abutilon koristim Safari ali to si i ti znao jel ... ono što isto obojica znamo je njegova cijena 

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Stranica 11 / 13. •
1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 
Similar topics» Sjetva repe
» Postrna sjetva
» Nova cijena š. repe
» Sjetva pšenice 2011/2012
» Sjetva kukuruza 2011. što i kako
» Postrna sjetva