Valtra
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 33 / 35. • Share •
Stranica 33 / 35. •
1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35 
Re: Valtra
hattat je prije sastavljao univerzale i prodavao ih pod svojim imenom u turskoj, ali to je nebitno za ovu temu a evo jos jednog videa
od 2'21"
od 2'21"
Sve Vas lijepo pozdravljam i molim za pomoć!
Imam traktor Valtru 8950, godine proizvodnje: 2000. Koristim ga za drobljenje kamena. Pojavio se kvar koji je kategoriziran kao A313. U priručniku koji je na engleskom pie za A313 slijedeće: " Injection pump position information is incorrect. Working and driving can be continued temporarily by depressing the clutch pedal when engaging the driving direction. PS-automatics do not function."
Zna li netko o čemu se tu radi i kako popraviti taj kvar?
Unaprijed hvala!
Imam traktor Valtru 8950, godine proizvodnje: 2000. Koristim ga za drobljenje kamena. Pojavio se kvar koji je kategoriziran kao A313. U priručniku koji je na engleskom pie za A313 slijedeće: " Injection pump position information is incorrect. Working and driving can be continued temporarily by depressing the clutch pedal when engaging the driving direction. PS-automatics do not function."
Zna li netko o čemu se tu radi i kako popraviti taj kvar?
Unaprijed hvala!
Istrijani- Broj postova: 1
Registriran: 12.02.2012
0
Pozdrav,
provjerio sam, taj traktor nije kupljen kod nas (?). Moete mi odgovoriti na moju privatnu poruku pa ću Vam proslijediti kontakt podatke nae servisne slube koji će vam pomoći s problemom.
provjerio sam, taj traktor nije kupljen kod nas (?). Moete mi odgovoriti na moju privatnu poruku pa ću Vam proslijediti kontakt podatke nae servisne slube koji će vam pomoći s problemom.

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
I koliki su potrosaci Valtre? Nekako mi se cine ti motori sisu "zedni"?

veljo01- Broj postova: 17
God: 26
Zanimanje: farmer
Registriran: 31.08.2011
0
Neznam za valtru, ali znam za nekolicinu mf-ova sa sisu motorima, kod njih je potronja ok.

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-tudent
Registriran: 28.02.2011
11
→→→: VIE
POTRONJA OK SAD FRIKO ZATVARANJE BRAZDE BIO MI JE PROSJEK 5,8 L/HA.NEMAM SLIKU,ALI ČU POKUAT NABAVIT
molim pii s malim slovima, jer velika slova smatra se vikanjem
molim pii s malim slovima, jer velika slova smatra se vikanjem

voćarko- Broj postova: 87
Zanimanje: ratar
Registriran: 23.02.2012
3
Ovo na displeju lijevo je povrsina koju si uradio ili? I sta si radio da si imao taj prosjek potrosnje?

0
mislim da to nije velika potronja kod zatvaranja brazde i mislim si da bi to morali bit dobri motori poto i koristi i Fendt e sad dali je neko u praksi imao sa njima problema, kvarovi i to?
Pa kad preracunam i nije neka potrosnja i ako ce i Fendt ugradjivati sisu motore onda mora da valjaju. Mislim i da prva Case CS serija ima sisu motore a i prva CVX serija. Sve u svemu, nekako mi se Valtra sve vise i vise svidja

0
To je povrina koju sam napravio i prosjek potronje.Zatvaranje brazde sa tekom drljačom 5m Bosanska Dubica.

3
Aha, nisam odmah skontao, slika je sa drugog avatara. Kako god da preracunam, da si se samo vozao onako "naprazno" to je stvarno mala potrosnja.

0
moe koja dodatna slika valtre ?????, oprema?bsitarić je napisao/la:
krckrc- Broj postova: 11
Registriran: 27.02.2011
0
Da, slazem se, moze koja slikica Valtre. Ja da je imam stalno bi je slikao, i snimao
joj jos je "Valtra" zensko ime

0
pokuat ću neto preko prijatelja moj kompjuter oko slika neto teka.to je valtra 182 verso 2011godite.
3
Stranica 33 / 35. •
1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 33 / 35.