svlr
Stranica 1 / 1. • Share •
svlr
Pozdrav!
Zovem se Željko i dolazim iz Koprivnice. Više od 30 godina bavim/mo se ljekovitim biljem. Prvo kao skupljači, zatim otkupljivači da bi se nazadnje počeli baviti sa uzgojem ljekovitog bilja. Uređujem vlastitu web stranicu na temu ljekovitog bilja i tako pregledavajući
statistiku posjeta došao sam do ove stranice (još prošle godine). Uz bavljenje ljekovitim biljem i nešto malo klasičnom poljoprivredom redovito sam zaposlen u prehrambenoj industriji. Odmah se ispričavam svim ostalim članovima sko neću moči odmah odgovoriti na
pitanja jer uz posao, bilje, održavanje web stranice i odgovaranje na mnogo pitanja ne ostaje mi mnogo vremena. Pregledavajući ovaj forum primjetio sam dosta sadržaja sa moje web stranice i mojih e-mailova, pa se nadam da ću sada brže i detaljnije moči pomoći članovima foruma sa pitanjima u vezi ljekovitog bilja na koja ću znati odgovor.
[You must be registered and logged in to see this link.]
statistiku posjeta došao sam do ove stranice (još prošle godine). Uz bavljenje ljekovitim biljem i nešto malo klasičnom poljoprivredom redovito sam zaposlen u prehrambenoj industriji. Odmah se ispričavam svim ostalim članovima sko neću moči odmah odgovoriti na
pitanja jer uz posao, bilje, održavanje web stranice i odgovaranje na mnogo pitanja ne ostaje mi mnogo vremena. Pregledavajući ovaj forum primjetio sam dosta sadržaja sa moje web stranice i mojih e-mailova, pa se nadam da ću sada brže i detaljnije moči pomoći članovima foruma sa pitanjima u vezi ljekovitog bilja na koja ću znati odgovor.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: svlr
pozdrav i od mene!
neću ništa pitati, samo ću sve pozorno čitati i pamtiti..možda što i naučim.
neću ništa pitati, samo ću sve pozorno čitati i pamtiti..možda što i naučim.

sunčana- Broj postova: 916
God: 45
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
Re: svlr
a napitala sam se ja već bedastoća
sve više si mislim da..dok šutim, nitko ne zna koliko ne znam
sve više si mislim da..dok šutim, nitko ne zna koliko ne znam

sunčana- Broj postova: 916
God: 45
Zanimanje: knjigovodstvo