Sjetva repe
Stranica 1 / 13. • Share •
Stranica 1 / 13. • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 
Re: Sjetva repe
da,da!!
lijepa sjetva a i lijepo pripremljena zemlja!!!
jel jesu to tvoji strojevi ili??
lijepa sjetva a i lijepo pripremljena zemlja!!!
jel jesu to tvoji strojevi ili??
hm da su moji ,da barem da je jedan moj
ali nije ni jedan radim u tom ,, bivšem kombinatu,, sada je privatno
Gost- Gost
ako bogda jednog ces dana i vozit tako nesto!! samo redi i vjeruj u uspjeh!! i neka ti bog pomogne kao i svima ostalima!
ja cu pricekat jos tjedan dana sa sjetvom repe.....zgodni fendovi,al prepreskupi......

Bare- Broj postova: 377
God: 31
Zanimanje: poljodjelac
Registriran: 10.03.2008
3
Robert je napisao/la:ja cu pricekat jos tjedan dana sa sjetvom repe.....zgodni fendovi,al prepreskupi......
Također , koliko siješ ove godine ?
Skoro sam zaboravio pohvaliti zvonu na slikama !!!
Zvona pa ti si se pretvorio u vrlo dobrog fotografa
Pamtim tvoje prve slike koje su bile "tako tako" dok su ove koje sada šalješ PRVA LIGA

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
kad sam došo danas po prvi puta na ovu temu,sjetva repe!! odmah se sjetihj tebe pingo!!
pomislih : sad da je ratarko tu,ali bi se pisalo i razglabalo,a nisam još znao da si ti pingo!! hehe!!
nego: koliko kg sjemena ima u tim spremnicima u tim sijačicama?? i koliko se posije s jednim punjenjem?
pomislih : sad da je ratarko tu,ali bi se pisalo i razglabalo,a nisam još znao da si ti pingo!! hehe!!
nego: koliko kg sjemena ima u tim spremnicima u tim sijačicama?? i koliko se posije s jednim punjenjem?
Tonxy je napisao/la:kad sam došo danas po prvi puta na ovu temu,sjetva repe!! odmah se sjetihj tebe pingo!!
Biti će razglabanja nadam se
Sijačicu nisam vidio ali čini mi se da u kutiju od jednog reda stane minimalno 250.000 zrna repe a to bi ti bilo za 2 hektara pa i više po redu . Dakle puuuuno posije sa svojih 12 reda

1
repari pada kiša opet.Da li se išta stiglo posijati .Na težoj zemlji se nije moglo do danas sijati naročito tko je napravio ranije prefino.Dobra vijest je da od četvrtka dolazi stabilnije vrijeme.Sve će se ipak posijati u rokovima.
Ova kiša i toplina odgovara žitaricama i ozimim a i ovima nedavno posijanim.Ječam dobro niče.
Ova kiša i toplina odgovara žitaricama i ozimim a i ovima nedavno posijanim.Ječam dobro niče.

jd4755- Broj postova: 1452
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
10
budem okolo 20ha posijao,mislio sam 50,al sam odusto....kisa je odlicna,barem meni,neka natopi tlo vodom....sad su poticaj za repu opet podigli,al prekasno,vec sam se odlucio...

Bare- Broj postova: 377
God: 31
Zanimanje: poljodjelac
3
Sad sam shvatio zasto u Lici nema repe. Kad bi s ovim strojevima krenuli sijati morali bi se po Velebitu okretati, a to se ne moze u Velebitu okrenuti. Zar ne?

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
Evo onda par fotografija sjetve repe kod mene .
Posijao sam 36 ha bez nekih većih problema . Pojedine njive su bile malo vlažene ali i njih sam uspio obraditi .

Posijao sam 36 ha bez nekih većih problema . Pojedine njive su bile malo vlažene ali i njih sam uspio obraditi .

1
krasna priprema tla, već sam se uplašio da nećemo vidjeti tvoje fotke sijanja repe 

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 814
4
Uuuu bejbe ... ovaj novi " luk " foruma izgleda superiška .
Odgovaram bez veze samo da vidim kako moja slova izgledaju
a po pitanju slika sjetve zar je bilo tko dvojio da ih neće biti 
Odgovaram bez veze samo da vidim kako moja slova izgledaju

1
Stranica 1 / 13. • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 
Similar topics» Sjetva repe
» Postrna sjetva
» Nova cijena š. repe
» Sjetva pšenice 2011/2012