TAFE
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 2 / 12. • Share •
Stranica 2 / 12. •
1, 2, 3, ... 10, 11, 12 
Re: TAFE
Zvonimir je napisao/la:Flackmaster je napisao/la:Dedek hmr baka prodaje itd.
17168 eura bez kabine novi
19076 eura s kabinom novi
Baka traži 10 ja nudim 8 i pol i bumo našli cjenu.
Pozdrav i hvala na savjetima ja se tog za upit novog nebi sjetio da me lupaš po glavi.
Hebate, pa ja za 19 dam Same-a 70ks s kabinom!!!
Jel ovaj "tvoj" ima kompresor? Ovi u ORO-u imaju kompresor i 1-vodni zračni uređaj. Kompresor je pogonjen remenom i može se isključiti.
Baka daje za 9000 eura traktor od 95 RH 2002 godina
Flackmaster je napisao/la:Ima kompresor Hidro volan kabina i tip top stanje nisam slikao ali ima 95,7 RH i garažiran jel vrijedi to 9000 eura!?
Po meni vrijedi definitivno...pogotovo ako novi košta 19 tis eura.
Kupuj ili ako nećeš reci nama da znamo gdje ima...
majs- Broj postova: 626
Registriran: 28.08.2008
7
ako ti traktor nece radit puno onda ti se ne isplati dat te pare, nije to bas ni malo a traktor je mali, a za 3-4k isto mozes kupit dobar ispravan manji traktor s kojim ces napravit isto sav posao kao i s tim TAFE-om, ali ako planiras vise radit s njim tj. zelis imat novi traktor onda kupuj 
Meni je u principu malo preslab trenutni tafe 35 di s polukabinom tak da bi njega onda prodao kad ovog kupim.
Imam sveukupno oko 10 hektara. Vočnjaci 4.5 šuma 4 i ostalo oranice.
Ja bih isto kupio! i kasnije ak ti se nesvidi, vidiš da ti nepaše i sl. prodaš ili 35icu ili 45icu!
Al za te pare ja bih prodo i svog 42 i nadoplatio razliku!
Pa moj ima sad 1300 rs i nikakvih problema!
Ako imaš pare, kupuj!
Al za te pare ja bih prodo i svog 42 i nadoplatio razliku!
Pa moj ima sad 1300 rs i nikakvih problema!
Ako imaš pare, kupuj!

tafe42- Broj postova: 347
God: 26
Registriran: 12.03.2008
0
Flackmaster je napisao/la:Meni je u principu malo preslab trenutni tafe 35 di s polukabinom tak da bi njega onda prodao kad ovog kupim.
Ja ti imam Štorea s prednjim pogonom. Ovaj TAFE 45 je veći, jači i teži, pa prema tome sigurno nećeš biti razočaran (osim možda s krugom okretanja, no na to se brzo navikneš, pogotovo kad vidiš da taj traktor puno bolje ide, naročito u rikverc).
Kupuj za tih 9000 ili reci meni gdje je da ga kupim (iako mi netreba).
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
→→→: VIŠE
Flackmaster kupuj to pod hitno dok ga baba nje prodala. To je traktorčić ipo. Znam za jednog na kojem je utovarivač i taj je stalno u pogonu. Gazda kaže da je zadovoljan, nema nikakvih problema, samo toči i vozi.
A kad ga kupiš nabaci koju sliku iz unutrašnjosti kabine.
A kad ga kupiš nabaci koju sliku iz unutrašnjosti kabine.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
I tko se to nama onda ponoviooo???
ajde stvi koju
kod nas nema 45, samo jedan 35 i dosta 42
baš me zanima stroj!
ajde stvi koju
kod nas nema 45, samo jedan 35 i dosta 42
baš me zanima stroj!

tafe42- Broj postova: 347
God: 26
Registriran: 12.03.2008
0
E ovak iskeširao sam danas lovu a u utorak ima u susjednom selu tehnički pregled pa ga vozim doma. Znači u utorak slike sljede ziher, kupca za 35di ču lagano potražit tokom ljeta dok se malo prilagodim na traktor.
Uglavnom napravio sam par krugova po dvorištu od sad već bivše gazdarice tak da sam impresioniran s traktorom najviše me spašava servo. uglavno uočio sam neke štafe na prednjem mostu (Cararo) koji mi djeluju kao neka vrsta graničnika kod skretanja tak da i to razjasnim jer negdje sam vidio polemiku o tome.
Žena ga je u suzama prodala jer je to pokojni muž kupio tak da sam i ja malo u bedu zbog toga, ali kaj je tu je njoj taj stroj niš ne predstavlja ako nije u upotrebi. eto tolko od mene do slika.
Uglavnom napravio sam par krugova po dvorištu od sad već bivše gazdarice tak da sam impresioniran s traktorom najviše me spašava servo. uglavno uočio sam neke štafe na prednjem mostu (Cararo) koji mi djeluju kao neka vrsta graničnika kod skretanja tak da i to razjasnim jer negdje sam vidio polemiku o tome.
Žena ga je u suzama prodala jer je to pokojni muž kupio tak da sam i ja malo u bedu zbog toga, ali kaj je tu je njoj taj stroj niš ne predstavlja ako nije u upotrebi. eto tolko od mene do slika.
Napravio si odličnu kupnju.
21yes- Broj postova: 287
Registriran: 06.09.2008
6
Stranica 2 / 12. •
1, 2, 3, ... 10, 11, 12 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 2 / 12.