FOTON traktori
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 1 / 1. • Share •
FOTON traktori
da li neko poseduje ove traktore i kakva su iskustva sa njima.Ja imam foton euroleopard 804 iz 2004 iz onih prvih serija i odlican je.

JohnyCaseIH- Broj postova: 61
God: 22
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 24.02.2009
0
Re: FOTON traktori
Ovo sad čujem:
Eurowolf i Europard su traktori marke Foton. To je poljska firma koja ugradjuje perkins motore i neke italijanske menjace i diferencijale
Eurowolf i Europard su traktori marke Foton. To je poljska firma koja ugradjuje perkins motore i neke italijanske menjace i diferencijale
prijatelju krivo nije Poljska nego Kina ,santini iz vinkovaca ih je prodavao a ja sam tamo radio i bio njih serviser,a nisu loi a koliko ima radnih sati na njemu
josip1911- Broj postova: 100
Zanimanje: autoelektričar-vojnik
Registriran: 01.11.2009
0
Nemam ja taj traktor, ali to sam čuo, sumnjao sam ovo za Poljsku ali nisam bio siguran.
ma dobri su aliu zna kako ide kolko para tolko muzike,ali za mog ursusa ni do koljena vozio sam ih jedino su dobri po cesti jer su brzi i dobri su to imaju prednju vuču
josip1911- Broj postova: 100
Zanimanje: autoelektričar-vojnik
Registriran: 01.11.2009
0
iz poljske su pronar..foton je kinez..

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
Ja imam europarda 704 iz 2007god imam problemi sa njim na 15 satu procirio mi je rezervar i kada su dosli iz servisa poskidali sve otkrili smo da je rezervar vec bio krpan pa smo dobili novi i sda na nekih 400h rada je otisla pumpa majstor je reko da su osli elementi i nove smo stavili sada traktor pali vuce i sve dobro na 613 h je poceo dimit na iberlauf pa su dosli majstori iz kozarevca (inace ovlasteni servis)i skinili glavu i se pojele sve vođice ventila i sada smo upresali nove i ventile nove ispusne i usisne sastavili sve i sada opet dimi pa smo na 622h odlucili promjenit karike .kada smo ga otvorili vidjeli smo da su potrosene i karike ali i stubline pa smo stavili nove karike i opet i dalje on dimi vec smo poludili sa njim ali napominjem traktor je palio super i imo snage nije trosio ulje samo je dimio na iberlauf zato ne kupujte kineze
matej94- Broj postova: 1
Registriran: 09.08.2011
0
Zvonimir_H je napisao/la:Kolko para tolko muzike!!!
Ako je motor bleknuo nakon 600 i kusur sati to ne da ne valja nego treba zakonom zabraniti a proizvođača tuiti za prijevaru.Da se vozao po pustinjskom pijesku bez zračnog filtera ne smije za tako malo sati poderati cilindre i karike.

jd4755- Broj postova: 1452
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
10
Sve su to kineska sranja.
@Matej94 gdje ti bila pamet trebao si kupit Armatrac taj nebi krepao.
@Matej94 gdje ti bila pamet trebao si kupit Armatrac taj nebi krepao.
Bratić mi ima europarda 804 neznam koliko ima sati ali znam da je imao problema sasitnicama ali neki dan vidim da mu ni motor ne radi ba neta bajno, od savrenog palenja sad mi nekako neslatko pali itd.....
heh za 2000 eura jeftinije je mogao uzeti zetora 7340 a on neće nego hoće kupiti traktor kakav nema nitko u selu
heh za 2000 eura jeftinije je mogao uzeti zetora 7340 a on neće nego hoće kupiti traktor kakav nema nitko u selu

falkon 2- Broj postova: 5081
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIE -

Similar topics» ZETOR-traktori
» Fendt traktori
» FOTON traktori
» JINMA/EURO WOLF, FOTON/ EUROPARD, YTO,... o čemu se radi, kakva su iskustva
» Traktori
» Fendt traktori
» FOTON traktori
» JINMA/EURO WOLF, FOTON/ EUROPARD, YTO,... o čemu se radi, kakva su iskustva