Mf 4400 serija

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Mf 4400 serija

Postaj by pingo on 1/12/2010, 10:52

Argh , imaju dva 4455 kada listaš a ja sam gledao samo jednog od njih .

Nego ovaj 4455 traktor sa slika gore je`l on još živ ? Mislim ono vozi li on ili je na klocnama ? jocolor Nekako slabo dobijemo update a to je jedan od rijetkih traktora koji ima baš svoju temu na forumu .

pingo

Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Krx on 2/12/2010, 12:26

What a Face ......

ma nema ni 2000 sati....kvarova nikakih....stoji neiskorišten po mom skromnom sudu...kupljen 2007
Inače se obistinilo makar za sada ono što sam i govorio, traktor je odlična kupnja i ja još nisam čuo za neki veći kvar od nikoga a usudit ću se reći i manji, a što je isto jako bitno traktor je estetski također kao novi znači nikakvih prohrđavanja na ofarbanom trupu gdje su bili udarci i sl. dok se to recimo za agrofarme nemože nikako reći og kolege izgleda sa isto toliko sati koda je samo kroz šikaru vozio...ako ništa drugo taraktor danas KOŠTA 8 MILJA EURA SKUPLJI NEGO PRIJE 4 GODINE SA ISTOM OPREMOM...ja mislim da taj podatak jako puno znači....

pingo@

već sam se uplašio da si zaboravio zahebavat
pig Wink...a i ti si 4 godine stariji momak...vrijeme ipak čini svoje

Krx

Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
Like 10

[Vrh] Go down

Postaj by pingo on 2/12/2010, 12:39

Eto ga sada . Meni bi inponiralo da me se ljudi sjete a tebe niti dimom ne možeš natjerati na neki post na forumu Wink šalim se malo .

Nego 2000. sati rada za tvoj traktor nije neiskorišteno . Po meni najbolja brojka za potencijalno dug život traktora .

pingo

Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Krx on 2/12/2010, 12:56

pingo je napisao/la:Nego 2000. sati rada za tvoj traktor nije neiskorišteno . Po meni najbolja brojka za potencijalno dug život traktora .

Ma sa takvom sa ga namjerom iskreno i kupovao..dok je stari moj živ i zajebava se sa zemljom nek mu traje i to je to...eto najiskrenije, traktor je praktički novi i redovito najbolje moguće održavan...obujam i težina zemlje sa kojom mi raspolažemo traktor se pokazao kao pravi mali snagator i za nas je on pun pogodak

Krx

Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
Like 10

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics