Motori
Stranica 7 / 8. • Share •
Stranica 7 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Motori
za MENE SU ONI najbolji, vidio sam sa kolko radnih sati idu na generalni dok sam kao student radio na njemačkim farmama, prvi izumili četverotaktni motor, imaju jako nisku potrošnju, napravili zračni motor sa euro 3 normom ko mi ne vjeruje nek pogleda web stranicu od deutz ag, na mom traktoru je tip motora 912 koji pali na -20 bez grijanja isprve, znam da ima još dosta drugih dobrih motora puput perkins, MAN itd... svi volvo kamioni koji su najbolji u europi možda i najbolji na svijetu imaju motor DEUTZ AG. Koln
deutz d 5206 je napisao/la:za MENE SU ONI najbolji, vidio sam sa kolko radnih sati idu na generalni dok sam kao student radio na njemačkim farmama, prvi izumili četverotaktni motor, imaju jako nisku potrošnju, napravili zračni motor sa euro 3 normom ko mi ne vjeruje nek pogleda web stranicu od deutz ag, na mom traktoru je tip motora 912 koji pali na -20 bez grijanja isprve, znam da ima još dosta drugih dobrih motora puput perkins, MAN itd... svi volvo kamioni koji su najbolji u europi možda i najbolji na svijetu imaju motor DEUTZ AG. Koln
Volvo kamioni imaju Deutz motor????? Netočna i u najmanju ruku smiješna tvrdnja!!!
MWMpower- Broj postova: 12
Registriran: 02.02.2011
0
deutz d 5206 je napisao/la:za MENE SU ONI najbolji, vidio sam sa kolko radnih sati idu na generalni dok sam kao student radio na njemačkim farmama, prvi izumili četverotaktni motor, imaju jako nisku potrošnju, napravili zračni motor sa euro 3 normom ko mi ne vjeruje nek pogleda web stranicu od deutz ag, na mom traktoru je tip motora 912 koji pali na -20 bez grijanja isprve, znam da ima još dosta drugih dobrih motora puput perkins, MAN itd... svi volvo kamioni koji su najbolji u europi možda i najbolji na svijetu imaju motor DEUTZ AG. Koln
sta pusis ti?

marko kt- Broj postova: 399
Registriran: 21.12.2009
10
ništa ne pušim kriva informacija nemaju svi deutz ali dosta njih ima ko nevejruje neka ide stranicu njihovu od deutza pa vidi šta reći http://www.deutz.com/presse/pressecontainer/volvo_und_deutz_unterzeichnen_neuen_liefervertrag.de.html
http://www.magirusdeutz.co.uk/MD8factory.htm pošto ste mislili da sam glup i pričam gluposti ovdje ko je zainteresiran za Deutz neka pročita koristili ih Ford, MAN, Volvo
Prije su koristili te motore, sada više ne

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
corect ali ipak koristili, MAN da možda još i sad tu i tamo sam dal zna zak su 95. upali u krizali dost prodat talijanima, pretpostavljam eko norme al nezz, volvo ih sigurno koristi?, sve što više znam, znam da sve više neznam
to za ford i dodge me iznenadilo, a svoje vrijme držali 30% IHC-a
evo jedna stara strojčina s deutzovim motorom ,samo je nažalost završio na otpadu

IVAN.14.- Broj postova: 915
God: 18
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-

Al furnja ima da oči peku..

577- Broj postova: 1694
God: 24
Zanimanje: Tehničar za željeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
→→→: VIŠE
moze li mi neko reci kakvi su to motori mwm i pravi njihov naziv ovako iz skracenice nnemogu da skontam

Hurliman_H 480- Broj postova: 171
God: 15
Registriran: 18.06.2011
3
MWM- Motoren werk Manhaim, do 2008 radili sa deutz-om, Deutz je dugo bio vlasnik i on je radio zračne a MWM vodeno hlađene, poznati su po svojoj maloj potrošnji ugrađivali su ih DF, Fendt, Renault
Hvala na odgovoru,a dali su svi deutz motori zrakom glađeni ili ih ima na vodeno hlađenje

3
MWM (Motoren Werke Mannheim) AG, was re-created on October 1, 2008, with the renaming of Deutz Power Systems. 'Deutz Power Systems' was spun off from Deutz AG in 2005, which traces its roots to the original Motoren Werke Mannheim AG (MWM) that was founded 1922. It was formed after Carl Benz split up the engine division of his company, which he founded in 1871, as Benz AG
neda mi se prevoditi.
neda mi se prevoditi.
Hvala branko

3
Stranica 7 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Stranica 7 / 8.