IMT 506

Stranica 2 / 12. Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: IMT 506

Postaj by Taka t' čuda on 19/3/2009, 21:10

Evo, bilo je sve u redu dok nisam nalio ulje u mjenjač i litijsku mast + hipenol u kućište prijenosa.
Napravio par đireva sa frezom i desilo se ovo:

Na slici se vidi di pušta ulje naveliko, negdje pri vrhu one linije kombinacija ulja i masti, mora da negdi probija pa se doli cidi niz frezu !
Mislim da se radi o ulju i masti koje sam nalio u kućište prijenosa, pa ga prijenosni lanac diže prema gore i negdje ga baca vani.
Najgore je što se radi o poziciji na frezi koja je teško dostupna pa nisam pametan da se upuštam u samostalno rastavljanje freze Sad ?

A imam i mali problem sa gorivom na rasplinjaču, pušta negdi gorivo ali još nisam siguran di pušta, sa unutrašnje strane na nekoj vidi koja pritišče feder ?

Savjeti dobrodošli ?!

Taka t' čuda

Broj postova: 102
God: 32
Zanimanje: IT / Poljoprivreda
Registriran: 14.12.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by branko on 19/3/2009, 23:09

za ovo gornje mislilm da je overdoz u pitanju

branko
Admin
Admin

Broj postova: 2548
God: 43
Lokacija: Lunjkovec (VZ zupanija) al sam podravec a ne zagorec NHF
Registriran: 09.03.2008
Like 17

http://www.farmphoto.com/fpv2/AuthorHistory.aspx?auth=frabrne

[Vrh] Go down

Postaj by psandra on 22/3/2009, 19:20

pukla mi sajla gasa, izgubio sam pločicu u slavini goriva, osovina kola se izjela. baš mi ide u Životu i to sve kad mi treba jednom u pola godine. divno!

psandra

Broj postova: 1
Registriran: 22.03.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Taka t' čuda on 23/3/2009, 21:46

psandra je napisao/la:pukla mi sajla gasa, izgubio sam pločicu u slavini goriva, osovina kola se izjela. baš mi ide u Životu i to sve kad mi treba jednom u pola godine. divno!

Sajla gasa = 17 Kn
Ovo ostalo pitaj Zvonimira Smile

Taka t' čuda

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Taka t' čuda on 23/3/2009, 22:21

Lako cemo je napisao/la:Imam skeniranu original knjižicu sa uputama za IMT 506 LS. Ako netko zatreba nek se javi na private. File je oko 14 MB.

PM sam ti poslao, ali ne prolazi, (već par dana), pa onda ako može ovim putem da zamolim da mi pošalješ na icn@icn.hr

Taka t' čuda

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by fusion on 28/4/2009, 19:36

Je li ko dobio ovu skeniranu original knjižicu sa uputama za IMT 506 LS? Onaj sto je rekao da ima cini mi se da je neaktivan. Ako nista moze li mi iko reci kako i gdje da vratim kabal za svijecicu jer se kompletan iscupao?!
Ako ko ima knjizicu ostavit cu e-mail: am_ko11@yahoo.com
Thnx!

fusion

Registriran: 27.04.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by nikola87bgd on 19/5/2009, 21:08

Ljudi moze malo pomoci: Kupio sam novi IMT 506 i pokusavam da montiram velike tockove, ali mi nije jasno kako flanse da namontiram? znaci onaj trougaoni deo sa 3 srafa na koji dolazi poluosovina! Kako se srafi na tocak? Nema lozice niti navrtke, sraf samo prolazi kroz rupu...Sad Ajd pomozite molim vas! I jos me zanima sta su ''diferencijalne glavsine'', kako pise u prospektu, da ne treba i to za kacenje?? Pozdrav svima i nadam se da ce mi neko pomoci, bas sam u bedaku...

nikola87bgd

Registriran: 19.05.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Taka t' čuda on 2/7/2009, 22:28

fusion je napisao/la:Je li ko dobio ovu skeniranu original knjižicu sa uputama za IMT 506 LS? Onaj sto je rekao da ima cini mi se da je neaktivan. Ako nista moze li mi iko reci kako i gdje da vratim kabal za svijecicu jer se kompletan iscupao?!
Ako ko ima knjizicu ostavit cu e-mail: am_ko11@yahoo.com
Thnx!

Narode, napokon stigle upute za IMT freze serije 5xx !!!!Smile
Skenirana dokumentacija je nekih 14 MB, dostupna je za download na: www.icn.hr/imt.zip

Taka t' čuda

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Lako cemo on 21/8/2009, 16:55

Ima li netko za imt 506 malčer, Čuo sam u susjedstvu da je bilo toga za nabaviti. Bio je širine oko 70-80 cm. Nigdje ne mogu naći neke slike, na agria.de nema, izgleda da je prestar.

Lako cemo

Broj postova: 11
Registriran: 15.03.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by sasa978 on 17/9/2009, 10:19

Za podmazivanje lanca se koristi polutekuca mast,nju proizvodi "Modrica".
Nisam siguran koji su nazivi kod drugih proizvodjaca ali kod Modrice je "REDMA 0".
Problem sa curenjem moze biti i zbog toga sto je ulje i mast relativno tesko dobro sjediniti.
Pogledaj karakteristike ove masti na sledecem linku pa ako ne nadjes ovu trazi neku koja ima iste karakteristike.

http://www.modricaoil.com/latn/?page=3&brand=145&ShopItemId=79

Ja sam uvek koristio samo ovu i nikada nije bilo problema,a imam 506-icu od 1980 godine i radi svake sezone.

sasa978

Registriran: 17.09.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Taka t' čuda on 12/10/2009, 21:15

Zanima me dali netko zna tvrtku u RH koja je zastupnik za rezervne dijelove za IMT motokultivatore, ili tvrku koja ima ok cijene, potreban mi je novi karburator i još neke sitnice.

Taka t' čuda

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by milanmmm on 16/11/2009, 23:29

Pozdrav svima. Imam pitanja vezani za IMT 506. Posto ga ja imam i koristim ga, i nakon nekog duzeg vremenskog rada ugasi se sam i kasnije ga ne mogu upaliti dok ne zamjenim drugu svjecicu, I ja ponovo stavim tu istu svjecicu i on upali i nekad mi se u radu sam ler gas pojacava. a sto se tice ulja ja ga nisam nikako mjenajo nigdje ako nije problem da mi neko objasni gdji i koje ulje da sipam.

milanmmm

Broj postova: 12
Registriran: 16.11.2009
Like 0

[Vrh] Go down

imt 506

Postaj by MIHAEL on 17/11/2009, 21:39

Pozdrav
Ja malo kasnim ali stići ću.
Nekoliko stvari koje ja znam su:
Onaj čep sa utorom za imbus malo ispod onog za dolijevanje ulja služi za reguliranje tvrdoće mjenjača. možete se slobodno s tim poigrati iako je problem kada zapekne kao kod mene. Ja sam inače rastavio cijeli motor, sve fino očistio, stavio sve nove dihtunge, zamjenio ulje u mjenjaču, zamjenio vijke cilindra, platine, magnet, centralu, kondezator, svječicu (stavio Bosch - riknula nakon 2 radna sata, stavio Super Bosna, radi dobro) filter zraka, kao mala generalka iako nisam mjenjao klip i karike jer su kao novi nakon X radnih sati. Sve djelove sam bez problema kupio u firmi SE-KRA u Sesvetskom Kraljevcu a od njih možete dobiti informacije tko u vašoj blizini prodaje te dijelove.
Molim za pomoć sve koji nešto znaju o karburatoru (fergazer, rasplinjač). Nikako ne mogu dobiti stabilan rad u leru, kad ipak namjestim, slabo prima gas, zaletava se i sl. Dali netko zna kako to namjestiti. Na karburatoru se nalaze (sa nedostupne strane) dva vijka, jedan mesingani bez opruge i jedan svijetli sa oprugom. Molim, ako netko nešto zna da mi javi. Također, ako netko ima servisnu (ne korisničku) knjižicu, bio bih zahvalan. Pozdrav svima.

MIHAEL

Broj postova: 26
Registriran: 17.11.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by milanmmm on 22/11/2009, 19:00

pozdrav svima, zanima me da li neko zna sto mi odlaze svjecice brzo? I nakon par satu vremena rada sve mi se poremiti, pojaca mi se ler gas i onda mi se krene gasiti, pogotovo kad radim sa frezom, zbog vibracija. j

milanmmm

Broj postova: 12
Registriran: 16.11.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by MIHAEL on 23/11/2009, 00:22

Možda ti je centrala otišla, koje sviječice stavljaš? Bosch nije baš za njih, stavi Super bosna. Meni isto nakon nekog vremena počne se zaletavat, gasit i slično, sumnjam na karburator.

MIHAEL

Broj postova: 26
Registriran: 17.11.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 12. Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]