LAMBORGHINI
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: SDF
Stranica 4 / 4. • Share •
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Re: LAMBORGHINI
nemam pojma, mislim da je to cijena za 100-tku tad bila
nego sjedio sma neki dan u jednom od brace ( u DF agrofarmu) i kad sam pogledo tamo di mu stoji rucica za hidrauliku malo mi se zgadio jer skoro da mozes ruku proturit van iz kabine, tu prasina mora ulazit, jedino ako su u tvornici zaboravili stavit tu neku izolaciju ali ak je tako na svima to je koma
nego sjedio sma neki dan u jednom od brace ( u DF agrofarmu) i kad sam pogledo tamo di mu stoji rucica za hidrauliku malo mi se zgadio jer skoro da mozes ruku proturit van iz kabine, tu prasina mora ulazit, jedino ako su u tvornici zaboravili stavit tu neku izolaciju ali ak je tako na svima to je koma
ljudi kako vam se cini ovaj lamburghini rekord 75,mjenjac 12+3 cijena 14.000 eura ima i ko ovakav 
-------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------

da samo ti je ta cijena FCO slovenske konjice, znaci plus 900 eura koliko si manje napisao, plus transport, carina i pdv. traktor je made in turkiye , samo nemogu nigdje iskopati tko ga radi za njih, a ima i dva brata blizanca deutz agrolux 75 i same tiger 75.
ovo podebljano je prepisano sa tractordate ali mislim da je krivi podatak vec da se traktor proizvodi u indiji, tj. u sdf tvornici u ranipetu. jer da je radjen u turskoj ne bi imao indijske gume vec najvjerojatnije turske ili ev. neke europske.
ovo podebljano je prepisano sa tractordate ali mislim da je krivi podatak vec da se traktor proizvodi u indiji, tj. u sdf tvornici u ranipetu. jer da je radjen u turskoj ne bi imao indijske gume vec najvjerojatnije turske ili ev. neke europske.
branko je napisao/la:da samo ti je ta cijena FCO slovenske konjice, znaci plus 900 eura koliko si manje napisao, plus transport, carina i pdv. traktor je made in turkiye , samo nemogu nigdje iskopati tko ga radi za njih, a ima i dva brata blizanca deutz agrolux 75 i same tiger 75.
pa dobro 500 eura bi se dalo spustati na cijeni...za neki transport...itd ali mene zanima kakav je to traktor jeli izdrzljiv.jeli pokvarljiv...djelovi itd
meni se najvie sviđa lamborghini r5 130

imt533- Broj postova: 150
Registriran: 28.07.2011
0
Krx je napisao/la:Evo obećane strojke od kolege uvezene iz mađe...po meni super odlična kupnja
http://img834.imageshack.us/g/fotografija0061.jpg/
jel to od Vine Kovačeviča iz jakiča traktor

marko.ku- Broj postova: 580
God: 13
Zanimanje: ratarstvo
Registriran: 28.12.2011
16
→→→: VIE -

Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: SDF
Stranica 4 / 4.