Savjetodavne službe za šumare
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Savjetodavne službe za šumare
Jesmo još moramo dogovorit dan kad čemo javnom bilježniku i to je to.
Odlično!
naoštriti motorke i sjekire i nek čekaju posla.
hoće li biti slika akcije?
naoštriti motorke i sjekire i nek čekaju posla.
hoće li biti slika akcije?

tafe42- Broj postova: 347
God: 26
Registriran: 12.03.2008
0
Pa naravno, inače ne nosim baš fotić sa sobom ali ovu priliku neču prepustit.
Imam pitanje glede šume (privatna šuma, ne velika, komad od oko 600 kvadrata) Postoji mogućnost da to dosta jeftino dobijem, a na povoljnom mi je mjestu.
U generalnom planu na tom mjestu mi je povrtnjak ili kakvo ljekovito bilje.
E sad, znam koliko je posla s krčenjem, panjevima, korijenjem i svime, i spremna sam na to, ima nas, i bit ce i volje i vremena. Ako nista drugo, iako šuma nije bas stara, vise je zarasla nego sto su debla nesto super za preradu, bit ce i metara i metara drva.
Ono sto me zanima, i sto vas pitam je, smijem li ja uopce to raskrciti makar to bila i moja suma? Ne znam gdje i koga pitati. Cula sam sa raznih strana kako ni u vlastitoj sumi ne smijes mimo Sumarije i njihovih odredbi, i da zapravo ne smijes posjeci svoju sumu. Zna li itko ista podrobnije o tome... a ako ne zna, zna li kome, ili kamo, bi me mogao uputiti da pitam?
hvala unaprijed
U generalnom planu na tom mjestu mi je povrtnjak ili kakvo ljekovito bilje.
E sad, znam koliko je posla s krčenjem, panjevima, korijenjem i svime, i spremna sam na to, ima nas, i bit ce i volje i vremena. Ako nista drugo, iako šuma nije bas stara, vise je zarasla nego sto su debla nesto super za preradu, bit ce i metara i metara drva.
Ono sto me zanima, i sto vas pitam je, smijem li ja uopce to raskrciti makar to bila i moja suma? Ne znam gdje i koga pitati. Cula sam sa raznih strana kako ni u vlastitoj sumi ne smijes mimo Sumarije i njihovih odredbi, i da zapravo ne smijes posjeci svoju sumu. Zna li itko ista podrobnije o tome... a ako ne zna, zna li kome, ili kamo, bi me mogao uputiti da pitam?
hvala unaprijed

kopriva idiotica- Broj postova: 15
Registriran: 06.09.2008
0
otiđi u lokalnu šumariju i traži lugara za privatne šume ispumiš izjavu odeš javnom bilježniku i možeš rušiti

BOŽIDAR- Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10
→→→: VIŠE -

Sunce te obasjalo!

kopriva idiotica- Broj postova: 15
Registriran: 06.09.2008
0
Stranica 2 / 2. •
1, 2