Staje za tov junad
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Staje za tov junad
kreso tek sam poceo, znaci bice tih dimenzija i bice od drvenih greda napravljena s tim da cu dve strane opsit s daskom te pokrit crijepom(jer to imam a i gradja je polovna) te cu im izbetonirat pod, ali sad nemam bas vremena a vec sam kupio sav materijal(cement šljunak) i da bice visoka 3m
ZEKSON ja tu ne planiram drzat puno, za pocetak bicu zadovoljan i sa 10 komada pa dokle bude stalo al najvise 30 i bice tu jos i jedan obor(tor)neznam kako da kazem, istih dimenzija di cu ih pustat dok se cisti i sl.
P.S. kreso imam sliku jedino kako bi trebala izgledat ali ne znam kako da postavim tu sliku di se vidi kako se izgledat a to sam pravio pomocu google sketchup programa
ZEKSON ja tu ne planiram drzat puno, za pocetak bicu zadovoljan i sa 10 komada pa dokle bude stalo al najvise 30 i bice tu jos i jedan obor(tor)neznam kako da kazem, istih dimenzija di cu ih pustat dok se cisti i sl.
P.S. kreso imam sliku jedino kako bi trebala izgledat ali ne znam kako da postavim tu sliku di se vidi kako se izgledat a to sam pravio pomocu google sketchup programa
e za te stvari (kompjuterske ) ja sam amater , tak da neznam kako bi ti pomogao

kreso- Broj postova: 1997
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
22
→→→: VIŠE
imam sliku jedino kako bi trebala izgledat ali ne znam kako da postavim tu sliku di se vidi kako se izgledat a to sam pravio pomocu google sketchup programa
pokušaj sa "print screen"...

paor- Admin

- Broj postova: 2834
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
36
→→→: VIŠE -

[You must be registered and logged in to see this image.]
evo ovako bi trebala izgledat
evo ovako bi trebala izgledat
LJudi posto vidim da ste raspolozeni da odgovorite na sva pitanja i postavljate jedni drugiim razna pitanja tako da bi i ja pitao nesto konkretno, da li ima neko program ishrane, tacnije koliko i sta taj bik mora da jede dnevno i koliko jednom biku otprilike na godisnjem nivou treba te hrane kad uzmememo u vidu da on ima 350 - 600 kg.
Antonio CARRARO- Broj postova: 5
Registriran: 15.10.2009
0
[[You must be registered and logged in to see this image.].us/img5/9065/stallo.png[/IMG][/URL][You must be registered and logged in to see this image.]
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 895
God: 39
Registriran: 04.10.2008
12
Antonio CARRARO je napisao/la:LJudi posto vidim da ste raspolozeni da odgovorite na sva pitanja i postavljate jedni drugiim razna pitanja tako da bi i ja pitao nesto konkretno, da li ima neko program ishrane, tacnije koliko i sta taj bik mora da jede dnevno i koliko jednom biku otprilike na godisnjem nivou treba te hrane kad uzmememo u vidu da on ima 350 - 600 kg.
Sve zavisi što te zanima u stvarnosti,dali profi program, ili napravljena neka vrsta tablice od onoga što imaš na svojem gospodarstvu,jer u stvarnosti tako se i radu tablice za ishranu,i + dodatno šta ćeš kupiti od komponenti koje ti nedostaju...... profi tablice se mogu naći ili dobiti na upit na stranicama HZPSS-a.......
Stim da uvijek ima odstupanja jer nisu svi bikovi isti po pitanju prihvaćanja hrane, pa i konzumiranja, neki turnusi mogu imati do volje i nema problema , dok kod nekih se mora uobročiti da ne dođe do probavnih problema zbog prezasićenosti hranom

falkon 2- Broj postova: 4631
Registriran: 06.02.2010
30

veći ovaj fendt od štale
-koliko te koštao sa pdv-om

andrlje- Broj postova: 226
God: 30
Registriran: 13.03.2009
1
Bok svima!
Ja sam ovdje novi.Zanima me tov bikova!kupio bi za početak nekih 5 teladi da budu stari do nekih tri tjedna i da budu simentalci pa me zanima jel tko zna gdje bi mogao naći koje tele.
Ja sam ovdje novi.Zanima me tov bikova!kupio bi za početak nekih 5 teladi da budu stari do nekih tri tjedna i da budu simentalci pa me zanima jel tko zna gdje bi mogao naći koje tele.
torpedo9006- Broj postova: 135
God: 24
Zanimanje: mehaničar
Registriran: 31.01.2011
1
MG Gold Donji Žabar,uvijek na stanju najmanje čovjek ima 1000 komada
[img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img]
[img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img]

YTO Muratović- Broj postova: 595
Registriran: 07.11.2010
2

Impresivno, a gdje nabavlja telad?

JACA- Broj postova: 252
God: 18
Registriran: 27.12.2010
-8
→→→: VIŠE