uzgoj ljekovitog bilja
Stranica 3 / 3. • Share •
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Re: uzgoj ljekovitog bilja
kod Jan Spidera oni su dolazili po robu a ne ja njima moro dovoziti
Gost- Gost
CRNI SLJEZ
zvona,može malo o razmaku sadnje i kako prepoznati "pravi" list...i koje su početničke greške, dali ima još kakvi "problema" uz dotičnu biljku. Hvala unaprijed
zvona,može malo o razmaku sadnje i kako prepoznati "pravi" list...i koje su početničke greške, dali ima još kakvi "problema" uz dotičnu biljku. Hvala unaprijed
roko je napisao/la:CRNI SLJEZ
Roko imaš u tehnologiji uzgoja crnog sljeza
Gost- Gost
evo odgovora za crni sljez:
otkupljujemo
cvijet crnog sljeza - 65,00 kn/kg
list crnog sljeza - 8,00 kn/kg
korijen - 15,00 kn/kg
cijene su za suho bilje i za ovu sezonu koja je završila
ne znam dali da napišem firmu koja je poslala cijenik ili ne....
otkupljujemo
cvijet crnog sljeza - 65,00 kn/kg
list crnog sljeza - 8,00 kn/kg
korijen - 15,00 kn/kg
cijene su za suho bilje i za ovu sezonu koja je završila
ne znam dali da napišem firmu koja je poslala cijenik ili ne....
Uzgoj ljekovitog bilja po jedinici površine zemlje mnogostruko je isplativiji od klasičnih poljoprivrednih kultura. Ali ( uvijek se pojavi neki "ali") udio fizičkog rada mnogostruko je povečan (najviše kod branja). Za dohodovnu proizvodnju potrebne su veče površine (potrebno mnogo ljudi). Npr. neven cvijet berba dva puta tjedno, crni sljez cvijet berba svakodneveno. Za veče površine u uzgoju obavezna je i sušara što je popriličan trošak.
jedinici površine zemlje mnogostruko je isplativiji od klasičnih poljoprivrednih kultura
ali ipak ima nade...zar ne?
pozdrav i dobro došao na forum... sa čim se baviš svlr?
Pozdrav!
Uz posao u firmi već trideset godina se bavim ljekovitim biljem, večinu vremena kao sakupljač da bi prešli na otkup (kao zastupnici za razne firme) i uzgoj ljekovitog bilja (večinom za sjeme, jer nema radne snage). Nešto klasičnom poljoprivredom, vinograd i uređujem web stranicu na temu ljekovitog bilja, kako vidim dobro poznatu članovima foruma na ovu temu. Trenutno na bolovanju pa sam odlučio da vam se pridružim.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Uz posao u firmi već trideset godina se bavim ljekovitim biljem, večinu vremena kao sakupljač da bi prešli na otkup (kao zastupnici za razne firme) i uzgoj ljekovitog bilja (večinom za sjeme, jer nema radne snage). Nešto klasičnom poljoprivredom, vinograd i uređujem web stranicu na temu ljekovitog bilja, kako vidim dobro poznatu članovima foruma na ovu temu. Trenutno na bolovanju pa sam odlučio da vam se pridružim.
[You must be registered and logged in to see this link.]
pozz ....dali iko zna dali i tko odkupljuje kadujlu i posto hvala
seki- Broj postova: 5
Registriran: 06.10.2010
0
menta metvica matičnjak melisa u čemu je razlika
mariocepic- Broj postova: 181
Registriran: 22.01.2011
0
Stranica 3 / 3. •