Bećarina pusta
Stranica 2 / 10. • Share •
Stranica 2 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Bećarina pusta
heehe..koja dobrodošlica,majko mila..
ajd da ne budem crna ovca,DOBRO DOŠAO,BEĆARINO PUSTA!!
ajd da ne budem crna ovca,DOBRO DOŠAO,BEĆARINO PUSTA!!

abrkili- Broj postova: 1389
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
12
→→→: VIŠE -

nisi nam rekao kako si saznao za ovaj forum?
i jel voliš sve što vole mladi?

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
Dobrodošao na naš forum bećarino...nadam se da ćeš se brzo snaći i nećeš biti zajebant kao ovi što se pojave pa odu...

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
Da, red je zazeljeti dobrodoslicu
Dakle, dobrodosao u novu 2009 

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
2
→→→: VIŠE
Picek je napisao/la:nisi nam rekao kako si saznao za ovaj forum?![]()
Pa vidite ovako. Za forum sam saznao sasvim slučajno dok sam jednom prilikom, ko i uvijek, zjako po vašaru. Čujem neki ljudi spominju kaki taki forum, poljoprivreda, drnde... Reko šta je sad to, majku mu?
I da, volim sve što vole mladi.
@Krx: Ozbiljnost je na prvom mjestu.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
dobar odgovor, doobarBećarina pusta je napisao/la:Picek je napisao/la:nisi nam rekao kako si saznao za ovaj forum?![]()
Pa vidite ovako. Za forum sam saznao sasvim slučajno dok sam jednom prilikom, ko i uvijek, zjako po vašaru. Čujem neki ljudi spominju kaki taki forum, poljoprivreda, drnde... Reko šta je sad to, majku mu?Nebudi mi teško odem ja do nji onako ko fol gledajući jalove krave oko kojih su se skupili (loša roba do zla boga). I onda čujem kako je jedan, od njih tu okupljenih, kupio kompjuuuter. Kaže on da u njemu ima svega, šta oš i šta god ti treba! Kaže ima na njemu vijesti, povijesti, svirke i muzike, kojekake golotinje (na što su se ovima koji slušaju oči zasjajile
), poučnih stvari i još puno kojekakih ceremonija, jel. I sad dok je on nabrajo šta je sve vidio natrefio se i na neki poljoprivredni forum, al kaže ima ih DVA! Zatim nastavlja: Ako već idete na te kojekake poljoprivredne forume idite na onaj paorov jel to je forum za nas. Reče to i namigne.
Uzmeškoljiše se ljudi, sad im nije (ko ni meni) jasno šta je to. Onda ja pitam: Jeeel, jel imaš ti kaku adresu od tog "paorovog foruma", di bi ja to mogo vidit? Nisam ni završio skoro on brže bolje vikne: Ta pa kako nebi imo! Zatefterišmo svi skupa adresu i svak na svoj stranu. I eto kako sam došo do foruma. Samo neznam jel ima još ko na forumu ko je bio taj put na vašaru.
![]()
I da, volim sve što vole mladi.![]()

Picek- Broj postova: 1075
7
a kak da ti ja kažem
kad si ti duže tu od mene......
al svejedno dobar provod na forumu.....
kad si ti duže tu od mene......al svejedno dobar provod na forumu.....

zeko- Broj postova: 433
God: 24
Registriran: 12.01.2009
1
Bećarino
Traktorista14- Broj postova: 170
Registriran: 10.08.2008
1
...bećarino pusta!!!
ča pisat ti morem?!., dobro došal., ma ti si pravi bećar, bećarina pusta!!!
...uvik te je lipo za čitat, lipo je s tobom divanit, pripovidat, gljedat te na televizoru u onoj poljoprivrednoj emisiji /žalopoljki/., bože! moj ki ono gljeda poljoprivredu zamrzi iz dubine duše...
ISKRENO moram pisat da si me ugodno iznenadil poznanstvom hrvatske proizvodnje traktora i poljoprivrednih strojev-mašin., pogotovo traktora TOME!., isto tako posebna pohvala mladom čoviku poput tebe ki voli poljoprivredu ma kakova ona bila! ...uza sve obaveze,; pun duha, elana, razboritosti, čestitosti, slavonske prkosti, zlatne dosjetljivosti, riječitosti, blagorodnosti,...
BOG! TE BLAGOSLOVIL ZAJEDNO SA TVOJOM PREDIVNOM MLADOM OBITELJI!!!., SRETNO TI BILO LEGENDO ZA ŽIVOTA!...
P.S. ako bog! da vidimo se i ove godine na sajmu u gudovcu., nadam se na duže druženje uz cugu i klopu!
ča pisat ti morem?!., dobro došal., ma ti si pravi bećar, bećarina pusta!!!
...uvik te je lipo za čitat, lipo je s tobom divanit, pripovidat, gljedat te na televizoru u onoj poljoprivrednoj emisiji /žalopoljki/., bože! moj ki ono gljeda poljoprivredu zamrzi iz dubine duše...
ISKRENO moram pisat da si me ugodno iznenadil poznanstvom hrvatske proizvodnje traktora i poljoprivrednih strojev-mašin., pogotovo traktora TOME!., isto tako posebna pohvala mladom čoviku poput tebe ki voli poljoprivredu ma kakova ona bila! ...uza sve obaveze,; pun duha, elana, razboritosti, čestitosti, slavonske prkosti, zlatne dosjetljivosti, riječitosti, blagorodnosti,...
BOG! TE BLAGOSLOVIL ZAJEDNO SA TVOJOM PREDIVNOM MLADOM OBITELJI!!!., SRETNO TI BILO LEGENDO ZA ŽIVOTA!...
P.S. ako bog! da vidimo se i ove godine na sajmu u gudovcu., nadam se na duže druženje uz cugu i klopu!
GROF- Broj postova: 40
God: 43
Zanimanje: TRAKTORI, MEHANIZACIJA-POLJOPRIVREDNA,POLJOPRIVREDA.-
Registriran: 03.04.2008
1
E Bećarino, kaj ti radi ovaj Tomo ispod tvojega imena?
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
Nisam ga ni skužio! Sigurno ga neko tu natero.
Simpa je pa sam ga zato stavio.
Simpa je pa sam ga zato stavio.
20
A je vec pomislio da si obnovio vozni park s necim sto nije plavo 

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
2
Aaaa, Tomo je stara ljubav. Moj prvi traktor je bio Tomo Vinković.
Nadam se da će opet bit jedan u avliji.
Nadam se da će opet bit jedan u avliji.
20
Stranica 2 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Stranica 2 / 10.