Massey Ferguson
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 31 / 61. • Share •
Stranica 31 / 61. •
1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 46 ... 61 
Re: Massey Ferguson
pingo je napisao/la:Nešta se tu dogodilo je`l tako ?
Traktor ti troši na ler gasu a šta ja znam 1.5 l/h ? Moj troši malo više od 2 l/h .
Dakle tu mora da si našao način kako se resetira ukupna potrošnja ili se sama resetirala ?
.......i baš mi krivo zbog toga, sjećam se da sam u žurbi upalio traktor, usput stisnuo prekidač ko zna koji.... bez ikakve namjere resetirao brojač, a ne sjećam se koliko je pisalo prije reseta..
ovih dana mi treba doć serviser pa ću ga pitati dal mi može vratiti original potrošnju, dobra je to informacija.
No kad pročitaš na ekranu 35000 litara ili 100.000 litara zaboli glava hehe....
Otišao mi prekidač-potenciometar kvačila, onaj na papučici - "zahrđao" od nekorištenja valjda, pa mi traktor ponekad misli da sam stisnuo kvačilo i jednostavno stane i više neće krenut, bilo je i malo nezgodnih situacija zbog toga... uz pola sata nagovaranja traktor krene...

tomo_MF- Broj postova: 1156
Registriran: 03.06.2009
5
bas cu pogledat sutra kod mene...

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
16
→→→: VIŠE
JOSIP FERGUSON je napisao/la:bas cu pogledat sutra kod mene...
hallo, nestrpljiv sam.... stavi i od jednog i od drugog traktora

5
evo i od mene potrosnja sa mf74... na 64 nemam taj lijevi ekran....

20,13 litara po radnom satu....
malo vise od pinga, ali ako uzmemo u obzir da on sate nabija vozeci pureci gnoj na leru, i repu s ovom guzarom od 12 tona
dok moj ne izlazi iz brazde i rotodrljace ni na kavu....nije ni puno....

20,13 litara po radnom satu....
malo vise od pinga, ali ako uzmemo u obzir da on sate nabija vozeci pureci gnoj na leru, i repu s ovom guzarom od 12 tona

16
dugo nisam vidio osvjetljenje lijevog ekrana, kod mene ne radi ni dan danas , neće se sâmo popravit...
potrošnja ti je dosta mala, sigurno za 1 sat pooreš 1 hektar sa 5 br.... super je to.
ljudi pričaju da su masseyi potrošači - nekad su bili... skoro jednako troši belarus 82 ks ko moj mf64 koji je 155 ks...
potrošnja ti je dosta mala, sigurno za 1 sat pooreš 1 hektar sa 5 br.... super je to.
ljudi pričaju da su masseyi potrošači - nekad su bili... skoro jednako troši belarus 82 ks ko moj mf64 koji je 155 ks...

5
Ne možete vi pinga stiči u manjoj potrošnji kada se on jadan preznoji dok ore i postigne zapanjujuče rezultate i ako ste primjetili njegovi traktori su najbolji i najmanje troše čak i od onih propisanih od proizvođača.Napomena bez uvrede prozvanog i molim vas da prihvačate malo više kritike na ovom forumu.
Gost- Gost
@JOSIP FERGUSON
Moram priznati kako sam čekivao da ćeš poslati slike sa većom potrošnjom nego kod mene ali već si ti dokučio par razloga zašto je to tako . Ono što sam ja dokučio razgovarajući sa tobom a i pogledao sam koji film i sliku koje si slao je da ti često radiš na većim okretajima motora . Veći okretaji veća snaga pa time veća satna potrošnja ALI veći je i učinak tako da ne znaći nužno da sam ja u prednosti jer se ne vide naši poslovi . Bez obzira što nismo sa tim brojkama ništa definirali smatram da je dobro da to povremeno razmjenimo . Da barem i drugi traktori imaju sličnu mogućnost ali da , drugi nisu MF-ovi
Moram priznati kako sam čekivao da ćeš poslati slike sa većom potrošnjom nego kod mene ali već si ti dokučio par razloga zašto je to tako . Ono što sam ja dokučio razgovarajući sa tobom a i pogledao sam koji film i sliku koje si slao je da ti često radiš na većim okretajima motora . Veći okretaji veća snaga pa time veća satna potrošnja ALI veći je i učinak tako da ne znaći nužno da sam ja u prednosti jer se ne vide naši poslovi . Bez obzira što nismo sa tim brojkama ništa definirali smatram da je dobro da to povremeno razmjenimo . Da barem i drugi traktori imaju sličnu mogućnost ali da , drugi nisu MF-ovi

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
pingo je napisao/la:@JOSIP FERGUSON
Moram priznati kako sam čekivao da ćeš poslati slike sa većom potrošnjom nego kod mene ali već si ti dokučio par razloga zašto je to tako . Ono što sam ja dokučio razgovarajući sa tobom a i pogledao sam koji film i sliku koje si slao je da ti često radiš na većim okretajima motora . Veći okretaji veća snaga pa time veća satna potrošnja ALI veći je i učinak tako da ne znaći nužno da sam ja u prednosti jer se ne vide naši poslovi . Bez obzira što nismo sa tim brojkama ništa definirali smatram da je dobro da to povremeno razmjenimo . Da barem i drugi traktori imaju sličnu mogućnost ali da , drugi nisu MF-ovi![]()
![]()
![]()

5
moj 74 uvijek baulja iznad 2000, nista ne radimo na manjim obrtajima, dok 64 od 1600 do 2000 ovisno o poslu....
74 mi nekako ljen na nizim okretajima, malo zivne kad mu damo gasa.... u biti rotodrljacu mora zbog kardana na 2000, a pod plugom treba max konje ionako... treba se napravit poso....hehe
74 mi nekako ljen na nizim okretajima, malo zivne kad mu damo gasa.... u biti rotodrljacu mora zbog kardana na 2000, a pod plugom treba max konje ionako... treba se napravit poso....hehe

16
pingo je napisao/la:Potrošnja goriva MF 7495 .
Na prvoj fotki je broj radnih sati koje traktor ima na današnji dan a na drugoj broj litara goriva koje je za to vrijeme prošlo kroz njega . Litre broji traktor sam a brojač se ne može resetirati .
Prosječna potrošnja 16.27 litara po radnom satu![]()
PS. JOSIP FERGUSON stvarno me zanima kako je to kod tebe pa ako je ikako moguće da i ti staviš ? Možda i tomy jer i on ima taj podatak ? Također bilo tko drugi za njegov MF je dobrodošao sa njegovim brojkama![]()
je li to tebi opet ne svijetli dotmatrix ekran??

5
Tomy radi ali zelena je pozadina a ne crvena . Nije majstor imao crvene lampice pa stavio zelene .

1

Jedina slika (koju sam ja uspio pronać) nove 5600 serije MF-a, neke podatke sam našao na forumu MyTractor ali strani jezici mi nisu vrlina pa neću niti pokušat prevodit.
Komentari, zamjerke, očekivanja....
Serija 56 kažeš . A zar već nemamo seriju 54 koja se sa novom maskom radi tek par godina
Nekako prebrzo izlaze sa novom serijom 5 a i nije mi baš oku ugodna tako mala maska .
Nekako prebrzo izlaze sa novom serijom 5 a i nije mi baš oku ugodna tako mala maska . 
1
Kako misliš mala maska, ni meni se ova sa slike nesviđa ali i na staroj 5400 postoji takva niska (za rad s utovarivačem) i standardna višlja maska, pa se nadam da če tako biti i sa ovom novom
Stranica 31 / 61. •
1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 46 ... 61 
Similar topics» Massey Ferguson 8690
» Massey Ferguson
» Massey Ferguson 81xx
» Massey Ferguson 8470
» john deere 6630 premium ili massey ferguson 5465
» Massey Ferguson
» Massey Ferguson 81xx
» Massey Ferguson 8470
» john deere 6630 premium ili massey ferguson 5465
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO