Massey Ferguson
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 8 / 61. • Share •
Stranica 8 / 61. •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 34 ... 61 
Re: Massey Ferguson
Pošto sam u radnom odnosu, nisam baš brzo poorao.U 5 dana sam poorao.
Antem- Broj postova: 10
Registriran: 15.10.2008
0
znači da si onako poslije poslao orao po par sati dnevno? koliko je " plug.možda si već napiaso ali da ne tražim sada,,i koliko košta? 
lako se kurć..t u toj prašini od zemlje kod nas nebi smjesta mrdnio

Slatky- Broj postova: 187
Registriran: 26.10.2008
1
roko je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=ceScNvvfbaQ
ovo je samo REKLAMA za mf.....nek dode s tim plugovima ovdje pa da vidim hoce li moci prdnit u nasoj zemlji...hehe...

takoder i ova slika isto..
Alene nije ono samo reklama za MF jer on je ipak izorao tu zemlju . Postoje puno jeftinije reklame bez da se čovjek pomakne od kompjutera a traktor bude samo u binarnom obliku . Slika Fendta kako ore je OK jer tako veliki Fendtovi rade kod nas također sa sedam brazdnim plugovima .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
alen deere je napisao/la:dobro za fendonju...,,al ova za mf je u pijesku.....
Ok , reklama ili ne ... pijesak ili ne ... ali taj MF je srušio svjetski rekord u oranju taj puta .

1
gotovo svaki proizvođač može doći na tu njivu i napraviti svj. rekord ako hoće (i ima sa čim)
njiva se iznajmi, priredi kakogod hoćeš (obično se ore nekoliko puta i poravnava prije same akcije) i na kraju se kao dobar poslovni običaj, gazdi poore do kraja
nažalost nemam više link, polje je u rumunjskoj
edit: svi mogu imati iste uslove i to je bitno za mjerodavnu utakmicu i iako je sve to zapravo reklama, po meni, sve je regularno
njiva se iznajmi, priredi kakogod hoćeš (obično se ore nekoliko puta i poravnava prije same akcije) i na kraju se kao dobar poslovni običaj, gazdi poore do kraja
nažalost nemam više link, polje je u rumunjskoj
edit: svi mogu imati iste uslove i to je bitno za mjerodavnu utakmicu i iako je sve to zapravo reklama, po meni, sve je regularno

paor- Admin

- Broj postova: 3048
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
41
→→→: VIŠE -

slazem se s tim....sve ce oni napravit da ti ''zamazu'' oci i da kupis njihov stroj,a kad ga kupis mozes se slikat....hehe.... 
alen deere je napisao/la:slazem se s tim....sve ce oni napravit da ti ''zamazu'' oci i da kupis njihov stroj,a kad ga kupis mozes se slikat....hehe....
Vidim da se zafrkavaš ali nakon skoro 1200 sati za mog MF 7495 mogu reći da je uvelike najbolji traktor kojega sam ikada imao . Jedva da se pojavio po koji mali problemčić a da je servisna služba iole kvalitetnija kupnja MF-a bi mi bila jedan od boljih poteza .
Čisto informativno a možda nekoga i zanima moj MF 7495 je za prvih 1135 sati potrošio 17.8 litara plave nafte po radnom satu . Do sada je potrošio malo više od 20.000 litara nafte po njegovom kompjuteru koji se može uzeti za točan jer je precizan u 1-2 % od stvarne potrošnje goriva .

1
pingo je napisao/la:alen deere je napisao/la:slazem se s tim....sve ce oni napravit da ti ''zamazu'' oci i da kupis njihov stroj,a kad ga kupis mozes se slikat....hehe....
Vidim da se zafrkavaš ali nakon skoro 1200 sati za mog MF 7495 mogu reći da je uvelike najbolji traktor kojega sam ikada imao . Jedva da se pojavio po koji mali problemčić a da je servisna služba iole kvalitetnija kupnja MF-a bi mi bila jedan od boljih poteza .
Čisto informativno a možda nekoga i zanima moj MF 7495 je za prvih 1135 sati potrošio 17.8 litara plave nafte po radnom satu . Do sada je potrošio malo više od 20.000 litara nafte po njegovom kompjuteru koji se može uzeti za točan jer je precizan u 1-2 % od stvarne potrošnje goriva .
ma znam...nisam ja mislio samo za mf,nego za sve traktore govorim...sve je to ista banda...ni posten servis,ko sto si reko,ne mogu napravit....
Pa je kad gledaš onako baš sa druge strane kako ti mogu prodati nešto ako za to nemam nekakve kompetencije makar osnovne, neradi se o dva para čarapa kod bake mare na pijaci...pa to su astronomske cifre

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
Sve dok im je najveći cilj samo prodaja stojeva to će biti tako, čim netko krene sa organiziranijim servisom i ostalim uslugama i privuče kupce, morat će i drugi (kako prodavači tako i proizvođači)
to je kod nas jednostavno tako!
to je kod nas jednostavno tako!

tafe42- Broj postova: 347
God: 26
Registriran: 12.03.2008
0
Stranica 8 / 61. •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 34 ... 61 
Similar topics» Massey Ferguson 8690
» Massey Ferguson
» Massey Ferguson 81xx
» Massey Ferguson 8470