Massey Ferguson
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 1 / 61. • Share •
Stranica 1 / 61. • 1, 2, 3 ... 31 ... 61 
Re: Massey Ferguson
Vidi
... Vatra ore 

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
pingo je napisao/la:Vidi... Vatra ore
.....zlatne godine....

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
I da li mi smijemo malo razgovarati o sitnicama koje su ti se recimo pokvarile ili ti smetaju na tvom Masseyu u ovome vremenu koliko ga imaš ili je to još uvijek opipljiva tema ? Osobno imam nekolicinu stvari o kojima bi mogao po nešto napisati a možda bi netko htio znati ... vjerojatno da su ljudi više zainteresirani da čuju tvoje iskustvo sa tvojim traktorom jer je popularniji . Isto tako o stvarima koje su pozitivne ili su te iznenadile u pozitivnom smislu na tvom traktoru .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Pa stalno govorim o tome.....jednostavno ne želim biti nametljiv(možda nekome i jesam)...sorry ako sam postavio previše pitanja za forda...jednostavno mi je intertesantan i zanimljiv vjerojatno kao i većini
Što se tiče mog 4455 traktora ja sam super zadovoljan i opet ponavljam svaku uloženu kunu u njega doživljavam kao jedan dobro iskorišten novac..nazovimo to tako...a što se tiče ostalog...koga bude zanimalo taj će i dobit odgovor
....mislim da sam i samim slikama rekao dovoljno....kao uostalom i ti...
....a što se tiče samog traktora napravio sam 600 sati u pola godine troši kao upaljač a ima snage napretek...nije za vjerovat nekad se zapitam ima li granica....veoma zanimljivo...traktorčić je mala bombica i bilo bi mi veoma drago da upotpuniš svoj vozni park toga tipa kao što si i sam govorio....mislim da bi ti bio pun pogodak....iz više razloga naravno
Što se tiče mog 4455 traktora ja sam super zadovoljan i opet ponavljam svaku uloženu kunu u njega doživljavam kao jedan dobro iskorišten novac..nazovimo to tako...a što se tiče ostalog...koga bude zanimalo taj će i dobit odgovor
....a što se tiče samog traktora napravio sam 600 sati u pola godine troši kao upaljač a ima snage napretek...nije za vjerovat nekad se zapitam ima li granica....veoma zanimljivo...traktorčić je mala bombica i bilo bi mi veoma drago da upotpuniš svoj vozni park toga tipa kao što si i sam govorio....mislim da bi ti bio pun pogodak....iz više razloga naravno

10
Krx je napisao/la:Pa stalno govorim o tome.....jednostavno ne želim biti nametljiv(možda nekome i jesam)...sorry ako sam postavio previše pitanja za forda...jednostavno mi je intertesantan i zanimljiv vjerojatno kao i većini
Što se tiče mog 4455 traktora ja sam super zadovoljan i opet ponavljam svaku uloženu kunu u njega doživljavam kao jedan dobro iskorišten novac..nazovimo to tako...a što se tiče ostalog...koga bude zanimalo taj će i dobit odgovor....mislim da sam i samim slikama rekao dovoljno....kao uostalom i ti...
Možda sam te krivo skužio no mislim da si rekao (negdje prije na nekom drugom mjestu
Bećarina pusta- Broj postova: 3244
Registriran: 11.03.2008
20
Istina....nikako si nisam mogao dočarati da po asvaltu iznad 2000 0kr./min troši isto kao u recimo oranju....to je jednostavno takva mašina

10
Krx je napisao/la:Istina....nikako si nisam mogao dočarati da po asvaltu iznad 2000 0kr./min troši isto kao u recimo oranju....to je jednostavno takva mašina
Nije samo taj takav: gotovo svi se tak ponašaju. Jedino Deutzov zrakom hlađeni je tu ekonomičniji.
Zvonimir- Broj postova: 2182
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
morate si kupit vario traktor, jeli tako ratarko, on na leru po cesti ide...
takodjer i noviji mjenjaci imaju cesto zadnju ekonomicnu brzinu pod manjim okretajima...
al nije sigurno sad neka strasna potrosnja...

takodjer i noviji mjenjaci imaju cesto zadnju ekonomicnu brzinu pod manjim okretajima...
al nije sigurno sad neka strasna potrosnja...

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1237
God: 30
16
krx kolko je taj tvoj konja

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
mladen je napisao/la:krx kolko je taj tvoj konja
100ks...4000kg sa tegovima

10
zgodan ti traktor nema sta

mladen- Broj postova: 574
God: 28
0
Pa jel nije MF 4455 95 ks?
Čovijek ga je kod nas u selu kupio i kaže da je 95 ks, vjerojatno ni on sam nezna koloko je konja!!!!
Inače traktor je prava mrcina!!!!
Čovijek ga je kod nas u selu kupio i kaže da je 95 ks, vjerojatno ni on sam nezna koloko je konja!!!!
Inače traktor je prava mrcina!!!!

ŠANANA- Broj postova: 154
God: 22
0
98 konja točno...tako piše 

10
i to je najtočniji odgovor, 72 kw/98 ks...Krx je napisao/la:98 konja točno...tako piše

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
Stranica 1 / 61. • 1, 2, 3 ... 31 ... 61 
Similar topics» Massey Ferguson 8690
» Massey Ferguson
» Massey Ferguson 81xx
» Massey Ferguson 8470
» john deere 6630 premium ili massey ferguson 5465
» Massey Ferguson
» Massey Ferguson 81xx
» Massey Ferguson 8470