Zeko
Stranica 1 / 10. • Share •
Stranica 1 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Zeko
eto kad sam se i registriro red je da vam se i predstavim...
Zovem se Josip živim u Požegi imam 20g i trenutno studiram al knjiga mi baš nejde od ruke pa većinom radim kod kuće. Imanje mi je u Bankovcima 10-tak kilometara od Požege. Bavim se ratarstvom 20ha vočarstvom 7ha i vinogradarstvom 3,5 ha
Od traktora imam Zetora 6245 Torpeda 6006 i malog IMT 533 a od priključaka i mehanizacije sve što mi je potrebno...
Evo sad malo slika....
Moja velika ljubav Torpedo

Zovem se Josip živim u Požegi imam 20g i trenutno studiram al knjiga mi baš nejde od ruke pa većinom radim kod kuće. Imanje mi je u Bankovcima 10-tak kilometara od Požege. Bavim se ratarstvom 20ha vočarstvom 7ha i vinogradarstvom 3,5 ha
Od traktora imam Zetora 6245 Torpeda 6006 i malog IMT 533 a od priključaka i mehanizacije sve što mi je potrebno...
Evo sad malo slika....
Moja velika ljubav Torpedo

zeko- Broj postova: 433
God: 24
Registriran: 12.01.2009
1
→→→: VIŠE
Re: Zeko
dobrodosao zeko!! super traktori!! imam i ja torpeda 45 adriatic!! također mi je najveća ljubav hehe!! nego daj mi tu napisi koliko je ovaj 6245 ks!! pozz 

Bog Zeko...ja sam također iz pž....
...šta imaš od voćnjaka
...šta imaš od voćnjaka

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
A pajdo od kod grbića...

10
Baš sam htio napisati nešto u vezi podrivača...e kad imamo čovjeka za te stvari...Zeko jel Perko imao prste u tom podrivaču

10
Krx..
aha kod grbića se viđamo....
da perko je to konstruiro znaš cijelu priču tih podorivaća??
Pingo ..
takav mi je podorivać najbolji za obradu u voćnjaku i vinogradu jer u ljetu vadiš previše vlage dubokim podorivanjem. još sam mu ja stavio ove pačije noge (neko to nekak zove) tak da mi radi super

Kreso...
a znaš kak je niža i pun gas ima ga šta vuć i traktor od 90ks a kamoli od 62 al šta Zeko zna šta je teško....

aha kod grbića se viđamo....
da perko je to konstruiro znaš cijelu priču tih podorivaća??
Pingo ..
takav mi je podorivać najbolji za obradu u voćnjaku i vinogradu jer u ljetu vadiš previše vlage dubokim podorivanjem. još sam mu ja stavio ove pačije noge (neko to nekak zove) tak da mi radi super

Kreso...
a znaš kak je niža i pun gas ima ga šta vuć i traktor od 90ks a kamoli od 62 al šta Zeko zna šta je teško....

zeko- Broj postova: 433
God: 24
Registriran: 12.01.2009
1
Pa da Zeko....perko mi je riješio pera a pomogao mi je savjetima oko konstrukcije tako da je u globalu isti kao tvoj, samo ga ja kačim na konstrukcijun od tanjurača

10
Ne znam o kakvom konstruiranju se radi , vjerojatno samo o novim pačjim nogama na podrivaču ali ti podrivači su tvornički tako izgledali . Oni su jako rijetki jer su sastavni dio velike cisterne za gnojnicu koja je iza imala hidraulične poluge i nosila je taj podrivač za unošenje gnojnice u tlo . Zato svako radno tijelo iza ima onaj okrugli dio ... cijev koja ide skroz do podnožja radnog tijela kroz koju ide gnojnica . Naši Jasinjci su ih imali ali nisu imali dovoljno jake traktore za vuču istih tako da su brzo išli u otpis .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Pingo nisi u pravu....tijelo podrivača tvornički je bez pera koju je Zeko ugradio...ako sam te dobro shvatio šta si htio reći, znači isprd tih okruglih ulagača gnoja je špic od pločevine nalik na lemeš pluga samo što stoji u okomitijem poločaju tako da je dosta veliki otpor ili bolje rečeno u suho sa njim nikud bez par sto konja...jel
Zeko je to prepravio, a elementi su bingo sa velike gnojnice što zeko vjerojatno niti nezna ili su rađeni po njima...
Zeko je to prepravio, a elementi su bingo sa velike gnojnice što zeko vjerojatno niti nezna ili su rađeni po njima...
Zadnja promjena: Krx; sri 14 sij 2009 - 12:29; ukupno mijenjano 2 put/a.

10
zeko je napisao/la:Perko je taj cijeli pantet konstuiro na to smo mislili....
tak sam i ja do svog došo kupio ga na kile...
Sada tek ne razumijem ?
Podrivač je sastavni dio cisterne za gnojnicu koja je uvežene iz vana ... podrivač nije proizveden u HR .
Jedina preinaka na tome podrivaču su pačje noge i okomito pojačanje koje ide iznad pačjih nogu . Sve drugo je tvorničko .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Stranica 1 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Stranica 1 / 10.