Ostalo i off topic
Stranica 1 / 1. • Share •
Ostalo i off topic
Evo ovdi cemo pohranit sve ono sta ne bude imalo veze sa temama a da ne brisemo postove jer nisan pristalica brisanja postova pa ma kakvi oni bili, osim naravno onih koja krše pravila foruma
Takodjer umoljavam sve clanove da prije postavljanja nove teme pogledaju gdje bi njihova tema mogla spadat i da je tamo objave. Ovo se radi iz razloga preglednosti foruma. Ja sam si dao malo truda i vecinom u ovcarstvu/kozarstvu postavio manje vise sve teme a tako cu idućih dana napravit i u ostalim forumima, govedarstvo, svinjogojstvo itd itd
Takodjer umoljavam sve clanove da prije postavljanja nove teme pogledaju gdje bi njihova tema mogla spadat i da je tamo objave. Ovo se radi iz razloga preglednosti foruma. Ja sam si dao malo truda i vecinom u ovcarstvu/kozarstvu postavio manje vise sve teme a tako cu idućih dana napravit i u ostalim forumima, govedarstvo, svinjogojstvo itd itd

brundalo- Broj postova: 448
God: 53
Registriran: 19.03.2008
0
Re: Ostalo i off topic
roko je napisao/la:ne znam gdej da napišem ali ovo je za svaku pohvalu brundalo...super
Cekaj da završim pa onda hvali....ili kudi. sve prihvacam

0
Čuj Brundalo, nemoj da ti samo slama (oops, slava) udari u glavu, pa da se dogode stvari kao kad je jedan na starom forumu postao moderator...
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
→→→: VIŠE
Zvonimir je napisao/la:Čuj Brundalo, nemoj da ti samo slama (oops, slava) udari u glavu, pa da se dogode stvari kao kad je jedan na starom forumu postao moderator...
Nisan popizdija Zvone jos iman soli u glavi. Cila moja intencija je da ove teme ucinim preglednijim i nista vise a sta cete pisat i koliko.............Znaci samo pregledno poslozeno i to je sve................

0
Ajde čovječe, opusti se. Valjda shvaćaš šalu 
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
Zvonimir je napisao/la:Ajde čovječe, opusti se. Valjda shvaćaš šalu
Ja san opusten he he iako me sad ceka u ovo doba noci gadan posa. Iden prekontrolirat blago jer je pocelo janjenje uveliko. A kroz šumu hodat u ovo doba samo sa lampom i uz to moran proc kraj groblja he he

0
brundalo je napisao/la: uz to moran proc kraj groblja he he
kod mene se kaze "boj se zivih jer mrtvi ti ne mogu nista"
brundalo... ako možeš obriši onaj moj post pod temom.. ja sam ga samo izbrisao i ostala je samo mala mala . lijepo si to zamislio i složio, stvarno super.
[You must be registered and logged in to see this link.]

pomirko- Broj postova: 204
God: 29
Zanimanje: ratar
Registriran: 10.09.2010
1
Zanimljivo, dosta mi se svidja ovo tvoje pomirko
neven77- Broj postova: 3
Registriran: 02.12.2011