Kupovina zemlje

Stranica 7 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Kupovina zemlje

Postaj by IVAN DF on 21/3/2011, 22:33

roko je napisao/la:alo dečki,,,visoku rodnost ti požderu divlje svinje... kojih ima mali milion u ovim krajevima!!!!
bez OGRADE, ne EL.ČUVARA nego OGRADE...saditi je čista ludost... sa el. pastirom se svinje igraju...
na velikim parcelama je toliko d.svinja, da kad jednom uniđu u kukuruze, tu spavaju i jedu dok ne smažu sve... godovrim o parcelalma prek o3-4ha u komadu...

Isto je i kod mene .
Ove i prošle godine su mi uništile 50 % kukuruza , prerovale parcele na kojima je bio ljulj , unište žito , postale su prava pošast .
Susjednoj farmi su od 300 ha napravile 100 % na 70 ha , a ostalo su uništile dosta dobro .
Stavljali su i pastira i repelente imali su čak i top koji je ukraden isti dan , ništa ne pomaže .

IVAN DF

Broj postova: 287
Registriran: 03.02.2011
Like 7

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito on 22/3/2011, 09:23

IVAN DF je napisao/la:
roko je napisao/la:alo dečki,,,visoku rodnost ti požderu divlje svinje... kojih ima mali milion u ovim krajevima!!!!
bez OGRADE, ne EL.ČUVARA nego OGRADE...saditi je čista ludost... sa el. pastirom se svinje igraju...
na velikim parcelama je toliko d.svinja, da kad jednom uniđu u kukuruze, tu spavaju i jedu dok ne smažu sve... godovrim o parcelalma prek o3-4ha u komadu...

Isto je i kod mene .
Ove i prošle godine su mi uništile 50 % kukuruza , prerovale parcele na kojima je bio ljulj , unište žito , postale su prava pošast .
Susjednoj farmi su od 300 ha napravile 100 % na 70 ha , a ostalo su uništile dosta dobro .
Stavljali su i pastira i repelente imali su čak i top koji je ukraden isti dan , ništa ne pomaže .

Sigurno je to bila vesela godina za osigurajavajuće društvo koje je prodalo policu obaveznog osiguranja lokalnom lovačkom društvu.......

Fidelito

Broj postova: 2696
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
Like 26

[Vrh] Go down

Postaj by falkon 2 on 22/3/2011, 17:08

Evo kod nas na natječaju za prodaju zemlje postalo zanimljivo, s obzirom da sam ja i još jedan kolega poslali pisani prigovor državnom odvjetništu na neke nepravilnosti i sada je općinska vlast i povjerenstvo počelo kukurikati da će rušiti natječaj itd bla bla......... heh očigledno nemože biti kako su oni isplanirali pa sada hoće rušiti natječaj i za to okriviti mene i kolegu think

falkon 2

Broj postova: 5081
Registriran: 06.02.2010
Like 46

→→→: VIŠE

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1614-falkon-2

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito on 14/4/2011, 21:45

Pa ne možete vi dvojica 'srušiti' natječaj, natječaj pada ako je bilo nepravilnosti - a za to su onda krivi oni koji su vodili natječaj. Vi ste sam eto ukazali na te nepravilnosti (kao revni i savjesni građani koji se brinu za opću dobrobit). To se zove civilna država, svi građani imaju pravo uvida u odluke i dokumente, svi imaju pravo kontrole i onda korupcija bilo koje vrste ima male šanse za uspjeh.

Fidelito

Broj postova: 2696
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
Like 26

[Vrh] Go down

Postaj by paor on 13/6/2011, 21:55

navali narode: početna cijena 10$/acre...još malo pa nestalo Smile

'Biggest ever' freehold land block up for sale

paor
Admin
Admin

Broj postova: 3048
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
Like 41

→→→: VIŠE

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Stranica 7 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics