Tanjurače
Stranica 2 / 14. • Share •
Stranica 2 / 14. •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Re: Tanjurače
Evo ti primjer da nije tako rus 82 konja i za njega zakvačena vadilica za repu ali ona stara majevica koja ima 1000 kila plus blato kada ga ima pa ju rujo nosu!
antonio- Broj postova: 129
God: 33
Registriran: 22.04.2008
1
a stvar u tome sto rus ima grubu hidrauliku pa tiska tanjuraču...pa onda cesto ležaji odlaze na tanjuracama...tako da...neznam za vaše...ali kod kolege na oltovom 32 diska mal kad pritisne odu ležaji..tako da...

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
Ma može to rujo....sam nema bogeca da sjebe ležajeve na ovoj od 32 diska...te baterije su u biti talijanske proizvodnje srbi rade samo tu konstrukciju što je dosta traljavo odrađeno ali vidim da su sada cijene digli zato jer ih masa ljudi kupuje jer su bile super jeftine...ja sam svoju prije dvije godine platio 12+pdv....čini mi se...sad je duplo skuplja...hm
Barerije su super...55 promjer diskova ...nazubljeni lim debljine 2,5....ležajevi prejaki...svoju sam svega dvaput podmazivo a prešla je sto hektara ni jedan ležaj mrvicu lufta...masivni su i jaki
Antonio....zadnja baterija je 3 m odmaknuta od traktora i teži ..hm oko 400 kg na ovoj od 32 diska...držte se oltove od 28 diskova...za ovu tanjuraču mora biti kila i raspoređene težine što rujo od 80 ks sigurno nema...NHF
Barerije su super...55 promjer diskova ...nazubljeni lim debljine 2,5....ležajevi prejaki...svoju sam svega dvaput podmazivo a prešla je sto hektara ni jedan ležaj mrvicu lufta...masivni su i jaki
Antonio....zadnja baterija je 3 m odmaknuta od traktora i teži ..hm oko 400 kg na ovoj od 32 diska...držte se oltove od 28 diskova...za ovu tanjuraču mora biti kila i raspoređene težine što rujo od 80 ks sigurno nema...NHF

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
Može Rus 820 i nosit i vući veliku tanjuraču. Nerado se ponavljam, no Sip Soily 305/460 ima 850 kg, a kad se rastegne također je bar 2,5m iza traktora i nije ju teško vući. Što se tiče razmaka između diskova meni se sviđa što su gusti (razmak je 18 cm) jer tako puno lijepše rade

zjockoo- Broj postova: 548
Zanimanje: ing. Elektrotehnike
Registriran: 17.03.2008
8

Drava 36

johniemattfithers- Broj postova: 146
God: 27
Registriran: 10.11.2008
0
e koliko coli ti je ovaj plug i jesi zadovoljan njime jel dobro ore s kojim ga traktorom vučeš kako se uklapamityoo je napisao/la:Tu je rodilo preko 12 tona/Ha, puno je bilo stabljike a na leopardu nemam predpluznjake pa je ovo resenje bolje samo da nije padala kisa ceo dan!
A tanjiraca je ovako izgledala prosle godine nakon popravke!
SVOJIH RUKU DELO!!

ZETOR 5340- Broj postova: 173
God: 23
Registriran: 18.11.2008
0
i čija je ovo tanjurača dobro izgleda a mislim i da dobro tanjura to si ju renoviro ili si kupio novu jel teška koliko ima kila

0
Tanjiraca je mislim "Oltova" TARA 32 tanjira stara oko 25 godina, ja sam je kupio pre 2 godine. Fabricki je bila plava ali meni se vise svidja kombinacija crveno-crno, pa posto je bila rastavljena u param-parcad odmah sam je i ofarbao!
Inace nisam je merio ali taman dovoljno tezine za moga Ursusa! Po neravnim putevima prednji tockovi znaju i pored postavljenih prednjih utega da poskakuju.
Inace nisam je merio ali taman dovoljno tezine za moga Ursusa! Po neravnim putevima prednji tockovi znaju i pored postavljenih prednjih utega da poskakuju.

mityoo- Broj postova: 90
God: 34
0
tanjurača ti je prva liga dobro si ju sredio svaka čast i koliko si ju platio ako se smije znati kakvih imaš još strojeva stavi slike

0
TANJURAČE

OVO JE TANJURAČA OLT TARA
0
zvona je napisao/la:Tanjiraca je mislim "Oltova" TARA 32 To je OLT Morava 32
Ajd opet prebroj diskove i baterije.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Bećarina pusta je napisao/la:zvona je napisao/la:Tanjiraca je mislim "Oltova" TARA 32 To je OLT Morava 32
Ajd opet prebroj diskove i baterije.
No
Gost- Gost
A da nisu možda 33 diska?
OLT TOF 33?
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Stranica 2 / 14. •
1, 2, 3 ... 8 ... 14