Tanjurače
Stranica 8 / 14. • Share •
Stranica 8 / 14. •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 
Re: Tanjurače
čini mi se da je ona preko 8 tona,rekao bi oko 13 t

IVAN DF180.7- Broj postova: 288
God: 18
Zanimanje: učenik
Registriran: 04.06.2010
0
Ja, to Rakovicom po asfaltu.. nemogu vuci sklopljenu.. to je tanjuraca po slikama tanjura do Čine..!! 
ur45- Broj postova: 1290
God: 18
Registriran: 17.01.2009
-7
Moglo bi se kazati da je i moja OLT 60 diskova sklopiva tanjurača po izvedbi slična toj sa slika ali naravno nekoliko brojeva manja . Kod moje se pokazalo da sredina tanjurače ide dublje u zemlju dok krila idu malo manje već od zavisnosti da li su cilindri ispucani do kraja odnosno da li je raširena do zadnje točke . Ovdje na matijinim slikama vidim drugačiju pojavu ( ili se varam jer nema baš puno slika da budem siguran ) . Krila su dublje u zemlji nego sredina tanjurače . Možda je to samo slučajno tako ali kod mene to ne bude skoro pa nikada ... sredina mi ore a krila plivaju
Znalo mi se dogoditi kada ostavim kolegu da tanjura a opetovano ga ne upozorim na pu pojavu " laganih krila " da ne budem zadovoljan radom . Točno se vidi gdje je išla sredina tanjurače a gdje krila . Takav rad mi se ne sviđa ali kažem može se izbjeći sa malo više pažnje .
Ovdje na slikama vidim jako dobru ujednačenost tanjuranja svih krila . Dobra je tanjurača .
Znalo mi se dogoditi kada ostavim kolegu da tanjura a opetovano ga ne upozorim na pu pojavu " laganih krila " da ne budem zadovoljan radom . Točno se vidi gdje je išla sredina tanjurače a gdje krila . Takav rad mi se ne sviđa ali kažem može se izbjeći sa malo više pažnje .
Ovdje na slikama vidim jako dobru ujednačenost tanjuranja svih krila . Dobra je tanjurača .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
12 tona je težina tanjurače.. 660 mm su tanjuri..majs je napisao/la:
I na predzadnjoj slici isto...ćini mi se da je to ipak preduboko tanjuranje. Ako su tanjuri 610 ili 660 mm a na toj slici s lijeve strane osovina je komplet u zemlji znači da je tu radna dubina možda i 30 cm. Rekao bi da je prosjek sa slika onda 20-25 cm što je![]()
Matija koliko je teška tanjurača? Jedno 8 tona?

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
Bećarina pusta je napisao/la:Jučer prašio jedan strnjak sa ovom vučenom tanjuračom. Nije ni sluga OLT-ovoj Kupi 32 ili nekoj drugoj tanjurači (u istoj klasi) X forme.![]()
Uploaded with ImageShack.us
Zašto nisi zadovoljan tanjuračama V izvedbe, isto tako zašto je po tvome X izvedba istih bolja .Iskreno nisam imao prilike raditi s V izvedbom ali po pričama ljudi čujem samo loše ,pa kako ti nije problem da malo pojasniš.
Gost- Gost
majs je napisao/la:pingo je napisao/la:Na toj zadnjoj slikici izgleda kao da je tanjurača zaglavljena u brazdi ? Koliko duboko tanjura dok ide po brazdi ?
I na predzadnjoj slici isto...ćini mi se da je to ipak preduboko tanjuranje. Ako su tanjuri 610 ili 660 mm a na toj slici s lijeve strane osovina je komplet u zemlji znači da je tu radna dubina možda i 30 cm. Rekao bi da je prosjek sa slika onda 20-25 cm što je![]()
nije se tanjuralo tako duboko.neznam zašto je na toj slici tako.
matija- Broj postova: 466
Registriran: 09.03.2008
0
Nase tanjurace Omikron 28 diskova.

Antonio_JD- Broj postova: 1400
Registriran: 20.12.2009
10
@page25: Samo zbog kose vuče ih nevolim, ništa više. Sve ostalo 5.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
kojoj tanjuracu bi mogao vuciti BELARUS 820 po sredno-teskoj zemlji

Baki Mak- Broj postova: 82
God: 29
Zanimanje: govedarstvo
Registriran: 21.06.2009
0
Ja imam belarusa 820 i vučem s njim ferocop tanjuraču nošenu v 28 diskova bez problema.
Zadnja promjena: Rajtek; 11/9/2010, 11:40; ukupno mijenjano 1 put.

Rajtek- Broj postova: 796
God: 29
Zanimanje: Ing. informatike, Poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
2
Baki Mak je napisao/la:kojoj tanjuracu bi mogao vuciti BELARUS 820 po sredno-teskoj zemlji
vukao bi on i vučnu 32 diska olt bez problema

falkon 2- Broj postova: 5081
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

falkon 2 je napisao/la:Baki Mak je napisao/la:kojoj tanjuracu bi mogao vuciti BELARUS 820 po sredno-teskoj zemlji
vukao bi on i vučnu 32 diska olt bez problema
kupa vučna 32 diska?? po srednje teškoj zemlji?? sa 6-8km/h preko toge ništa gore...

case- Broj postova: 1294
God: 21
Zanimanje: student
Registriran: 10.02.2010
2
Da kupa, ja imam ritsku crnicu znači tešku zemlju i vučem ju sa traktorom od 80 kona bez problema stim da ju pustim u jesenskoj brazdi do osovina ak treba, znači da i taj belarus nebi trebao imati problema sa njom, a vidio sam di tanjuraju sa takvim i sa 36 diskova ali lagana tanjurača tak da sve zavisi

falkon 2- Broj postova: 5081
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

evo gleda ja sam imao takvu tanjuraču za case 125 pa mi je bila mala.. pa sam ju probao vući sa caseom 75 pa baš nije bio oduševljen, pa sam prodao i kupio za 125 dravu44... a tu 32 sam prodao kolegi koji ima jd3350 i 5725 ali s time 5725 ide samo prvi trag na oranje, jer drugi već nemože a traba malo i brže ići... ako te zanima to ti je naš član moca... a što se tiče tanjurače to je zvjer od tanjurače nezna za tvrdo...
Zadnja promjena: case; 12/9/2010, 11:28; ukupno mijenjano 1 put.

case- Broj postova: 1294
God: 21
Zanimanje: student
Registriran: 10.02.2010
2
Tanjurača je super, ali nije baš za traktor od 80ks

moca- Broj postova: 461
God: 25
Registriran: 05.02.2010
5