deere power
Stranica 4 / 13. • Share •
Stranica 4 / 13. •
1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13 
Re: deere power
mogu sutra cu ti slikat al nazalost slike ce bit kao i ove jer slikam s mobitelom al mislim da ce se vidit sta te bude zanimalo
ljudi i sam sam se iznenadio kako sam prosao kroz vagase di su prolazili sumski traktori a znate sta oni naprave, lik je zapo s rusom 82 ali covjek je skroz nesposoban a ja s ovim proso i jos su i gume na pola, da sam imo rusa provuko bi jos dve takve
ljudi i sam sam se iznenadio kako sam prosao kroz vagase di su prolazili sumski traktori a znate sta oni naprave, lik je zapo s rusom 82 ali covjek je skroz nesposoban a ja s ovim proso i jos su i gume na pola, da sam imo rusa provuko bi jos dve takve
ova cijev sta se vidi na trećoj slici je oduak jel??
jel bi trebal ikad iz nje ta kapat ili je to samo za pare??
jel bi trebal ikad iz nje ta kapat ili je to samo za pare??
da to je odusak, pa nebi smjelo nista kapat (ulje) ali ako baci koju kap za cijeli dan nije opasno
Da, vidi se to me zanimalo, hvala za slike, isti karter kao i na TX 65.

vedran_kc- Broj postova: 1711
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
a sto moze biti uzrok tog bacanja na oduak-par kapi dnevno,čak i kad stoji ugaen traktor...???????
ima susjed torpeda iz rijeke,bez hidraulike....samo prijevoz radio u luci pa mu kadi kad tamo kapne ulje....
ima susjed torpeda iz rijeke,bez hidraulike....samo prijevoz radio u luci pa mu kadi kad tamo kapne ulje....
deere power je napisao/la:evo jedne nove pile, dok ne dodje nest drugo![]()
prodano i ovo e sad ako neko zna za nekog TD 75 losijeg nek javi
evo ja se ponovio danas
nije bas neka fency pila ali jos se neda 
John Deere 4230 79 godiste, redni estak bez turba 125ks zapremine 6,7l mjenjac Quad range 16/6
popravit cemo ovo sto ne valja i nadam se da cemo stic nabacit malo sminke (farbanje, tapcirung i sl.) mozda i tegove naprijed
John Deere 4230 79 godiste, redni estak bez turba 125ks zapremine 6,7l mjenjac Quad range 16/6
popravit cemo ovo sto ne valja i nadam se da cemo stic nabacit malo sminke (farbanje, tapcirung i sl.) mozda i tegove naprijed
jel nije on 100 ks?
jel on ima hidromotore na prednjim glavčinama?
jel on ima hidromotore na prednjim glavčinama?

abrkili- Broj postova: 1389
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
12
→→→: VIE -

ne 125ks ima a manji u toj seriji je 3130 koji ima 95ks, da prenju vucu ima preko ulja ali nisu to klasicni hidromotori
evo ga u komadu je i u voznom stanju nakon nekih problema koji su nadam se rjeseni, ali uvjek se pojave novi

deere dobro izgleda mislim da vupik sutra prodaje takve par komada početna cijena 10000 kuna
josip1911- Broj postova: 100
Zanimanje: autoelektričar-vojnik
Registriran: 01.11.2009
0
kako napreduju radovi na johnyu

kreso- Broj postova: 1999
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
24
→→→: VIE
pa sredjivali smo sad neke sitnice ali nemam stakla na vratima i zadnje pa to jos cekam, naso sam ali ih moram ic po njih pa bi onda trebali malo farbat i registrovat i to bi bilo to
inace sto se tice mehanike sve zivo je bilo rastavljeno osim motora koji je i odlican a ovo sve drugo je bilo rastavljeno pregledano i zamjenjano sve sto je bilo lose cak i lamele od kvacila, hi-lo bezbroj gumica i semeringa sva nova ulja i filteri
i da vec ranije je stavljena nova pumpa hidraulike(ona mala u mjenjacu) dok je centralna remontovana kompletno, eto to je to zasad
inace sto se tice mehanike sve zivo je bilo rastavljeno osim motora koji je i odlican a ovo sve drugo je bilo rastavljeno pregledano i zamjenjano sve sto je bilo lose cak i lamele od kvacila, hi-lo bezbroj gumica i semeringa sva nova ulja i filteri
i da vec ranije je stavljena nova pumpa hidraulike(ona mala u mjenjacu) dok je centralna remontovana kompletno, eto to je to zasad
Znači da prednja vuča radi?
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIE
Stranica 4 / 13. •
1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13 
Similar topics» JOHN DEERE
» deere power
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
» deere power
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
Stranica 4 / 13.