deere power
Stranica 12 / 13. • Share •
Stranica 12 / 13. •
1, 2, 3 ... , 11, 12, 13 
Re: deere power
Treba mi da obavim posel, a kaj bu upregnuto nije previše bitno.

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
11
→→→: VIŠE
tomi93 je napisao/la:DP dobar RAU, meni bi trebalo nešto slično ali večeg zahvata
ovi sa "pacijim nogama" su puno bolji nego S opruge, bar za mene je dosta pucaju nisu za teksu zemlju nit za jesen a pogotvo ne za njive na kojima je zaorana kukuruzovina
zna na njuskalu bit rau spremaca oko 4,5m dosta povoljno a to ti je dosta vjerujem dovoljno i za najjaci traktor
Mi imamo pačje noge i pokazale su se odlične. Imamo 4.20 m mada bi ja bolje 5 m kao striko, ali on ima sa običnim klinovima.

Antonio_JD- Broj postova: 1400
Registriran: 20.12.2009
10
Ma gledal sam i ja po njuškalu, meni bi bil dosta zahvat 3,5-4 metra. Razmišljal sam čak da bi uzel sa klasičnim klinovima, znači klasična drljača, ali sa valjcima.
Ali sad je to postrani, kad mi bude zatrebal onda ču se iznenada sjetit pa nabrzinu
Ti si svojeg isto na njuškalu iskopal ili kod nekog trgovca našel?
Ali sad je to postrani, kad mi bude zatrebal onda ču se iznenada sjetit pa nabrzinu
Ti si svojeg isto na njuškalu iskopal ili kod nekog trgovca našel?

11
pa tako nekako sam ga naso, ali kolega Andro sa foruma je moro uskocit da to i dodje do mene
bio je sav hrdjav i smotane drljace i dosta novi klinova sam stavio, sad izgleda puno bolje
tomi ima jedan u našicama RAU 4,5 dosta povoljno, preklopni al mislim da ga trenutno nema na njuskaluali znam tog lika sto prodaje
tomi ima jedan u našicama RAU 4,5 dosta povoljno, preklopni al mislim da ga trenutno nema na njuskaluali znam tog lika sto prodaje
Baš kak sam gore napisal, sad nisam zagrijan za takav stroj, tamo kad če več trebat zatvarat brazdu onda ču se sjetit da mi treba, pa ču se onda bacit u traženje.
A koliko pačje noge idu duboko u zemlju tj koliko dižu zemlju ispod na površinu, meni bi trebel prvenstveno za zatvaranje brazde i plitko zatvaranje šprica prije sjetve kukuruza, pa mi ne odgovara duboka obrada.
A koliko pačje noge idu duboko u zemlju tj koliko dižu zemlju ispod na površinu, meni bi trebel prvenstveno za zatvaranje brazde i plitko zatvaranje šprica prije sjetve kukuruza, pa mi ne odgovara duboka obrada.

11
koliko ide nebi ti znao reci ali mozes ga drzat na hidraulici i da samo grebe malo a mozes ga i pritisnit sa kompletnom tezinom sjetvospremaca pa onda ide malo dublje ali i poravna
pu pu ništa nevalja taj sjetvospremač
Dere koj isi ti kulak-švercer jel već na njuškalu ili?
Dere koj isi ti kulak-švercer jel već na njuškalu ili?
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
danas se ponovio za sijačicu za kukuruz i soju OLT PSK6 sa kutijama za gnojivo, samo cu koristit 4 reda za kukuruze i 6 za soju 

u odlicnom je stanju, potreban manji remont i najvjerovatniej cemo je ofarbat

u odlicnom je stanju, potreban manji remont i najvjerovatniej cemo je ofarbat
Koliko je genga ,ako nije tajna
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
13
evo ga stigo je kuci, neki dan sam se ponovio, ima dosta posla na njemu i trebace i ulozit nesto al tako je to uvjek sa starim strojevima 

Stranica 12 / 13. •
1, 2, 3 ... , 11, 12, 13 
Similar topics» JOHN DEERE
» deere power
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
» deere power
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
Stranica 12 / 13.