Rakovica
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 7 / 9. • Share •
Stranica 7 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Rakovica
RX ima torpedovu prednju vuču a Rakovica ZF.

jd4755- Broj postova: 1452
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
10
Kod nas u okruzenju ima jako malo torpeda uglavnom IMT i Belorus ,mada moje misljenje je da to uopste nisu losi traktori jedino neznam cene rez. delova dok su delovi za imt i belorus bagatela i ima ih na svakom koraku
tibika- Broj postova: 9
Registriran: 21.01.2010
0
Motor je njen ts 46, 135 ks.Inace ubacuju mercedesove motore od 160 ks bez velikih prepravki,zvono menjaca se otvara sa druge strane za anlaser.Dobijete jak traktor male tezine i sa kazu manjom potrosnjom.Posle toga nastaju problemi sa spojnickom osovinom(od slucaja do slucaja).Cela parada kosta od 500-700 evra za ruke + motor 1700-2000

tibika- Broj postova: 9
Registriran: 21.01.2010
0
jel ima ko rajku 76 ili 65 s prednjom vucom? ili zna nekog da ima, kakve su to pile tj. te prednje vuce ko im to pravi jel se ukljucuju ili su automatske ko na imt
Ima jedna starija kod nas, negdje sredina 80-tih.
Ima ti Universalov prednji pogon, onaj s lijeve strane. Uključuje se ručno.
Nove imaju centralni pogon, most od torea, jednak kao i na Torpedu TD/TX55.
Ima ti Universalov prednji pogon, onaj s lijeve strane. Uključuje se ručno.
Nove imaju centralni pogon, most od torea, jednak kao i na Torpedu TD/TX55.
Zvonimir- Broj postova: 2184
Registriran: 14.03.2008
5
→→→: VIE
Original, 65 DV, s maskom kao 558 i grijanom kabinom.
5
jel to ona sto si stavio slike na farmphoto? ima neka u oglasima 65 s prednjom vucom na prodaju al nema cijene
je.
5
Rakovice su masine! Ima mi susjed Rakovicu 60, ne znam dal je '66. ili 68.' godiste, kupljena '96. od naseg propalog kombinata, ima milion radnih sati, ali ide...
....Jedina boljka joj je bila volan koji ima da ti polomi ruke, ali to je rijeseno prije nekih 20-ak dana, stavili su joj hidraulicni volan od Torpeda (nisam znao da se moze) i sad Rajka ide i jos je lagana za vozit i siguran sam da ce jos dugo godina sluzit moje susjede..

Zetormanlover- Broj postova: 3
Registriran: 05.08.2010
0
Zetormanlover slikaj taj hidraulični volan na toj rakovici da vidimo kako je urađeno. Unapred zahvalan.
Pitanje za forumae dali je neko ugrađivao prednju vuču na rakovicu mislim neka home made varijanta ili je stavljan prednji most od nekog drugog traktora, razmiljam da ugradim prednju vuču pa mi je svaki savet dobro doao. Poz i hvala unapred.
Pitanje za forumae dali je neko ugrađivao prednju vuču na rakovicu mislim neka home made varijanta ili je stavljan prednji most od nekog drugog traktora, razmiljam da ugradim prednju vuču pa mi je svaki savet dobro doao. Poz i hvala unapred.
Kosjerac- Broj postova: 38
Registriran: 30.01.2011
0
http://img218.imageshack.us/i/56761744.jpg/
evo i slike moje rajke inace prije par godina smo ugradili hidraulicni volan...radi kao zmaj
evo i slike moje rajke inace prije par godina smo ugradili hidraulicni volan...radi kao zmaj
slavonac :)- Broj postova: 42
Registriran: 14.02.2011
0
uf to i neme zanima,, gdje si kupio servo i koliko te kotaoo, to mi je u planu i već sam razmiljao da probam nabaviti negdje u srbiji jer imam neku kombinaciju da mi od susjeda bratić doveze sve djelove,, a navodno i u bosni su djelovi bagatela

Alfada Jadarko- Broj postova: 51
Zanimanje: 098871798
Registriran: 20.03.2011
0
Stranica 7 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 7 / 9.