Rakovica
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 8 / 9. • Share •
Stranica 8 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Rakovica
poslikat cu pa stavit kako to kod mene izgleda 
slavonac :)- Broj postova: 42
Registriran: 14.02.2011
0
Ako skaže hidraulik onda ti može biti vrlo lako da ti je torziona osovina pukla ili opruga na ruke za treću točku kvačenja.

falkon 2- Broj postova: 5081
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

Molim vas, ako ima netko da zna, gdje bih mogo nabavit, naručit garnituru gumica za ventile hidraulike na Rakovici 135 !!?? To je Bosch, inače imaju veće i manje gumice, mogu se metnut obične al odu za par minuta...Hitno trebam jer mi curi ulje na njima, čak i kad se ne radi ništ sa hidraulikom....Mislim da i RX ima iste takve ventile.
E, još bih trebao pikse, čahure za centralni klin na prednjem mostu (prednja vuča i kolijevka), trebam 4 komada, klin je debljine 50 mm, gdje bih njih mogao naručit !!?? Zna li neko??
HVALA!!!
E, još bih trebao pikse, čahure za centralni klin na prednjem mostu (prednja vuča i kolijevka), trebam 4 komada, klin je debljine 50 mm, gdje bih njih mogao naručit !!?? Zna li neko??
HVALA!!!

Vizoro- Broj postova: 2
Registriran: 15.01.2011
0
evo malo šarafanja xD

slavonac :)- Broj postova: 42
Registriran: 14.02.2011
0
Nasa rajka 

sinisa1979- Broj postova: 3
Registriran: 23.11.2010
0
Sto se tice gumica kod nas ih ima i kostaju desetak evra za ceo komplet i odnose se na ceo razvodnik.Moj savet ti je da prebrusis sve strane razvodnika (i glavnog i pomocnog) na magnetnu brusilicu,a ako ti bas toliko curi proveri da ti nije ispao gumeni cep(fi 7 mm)koji se nalazi izmedju dva razvodnika.Pozzz
tibika- Broj postova: 9
Registriran: 21.01.2010
0
sinisa1979 je napisao/la: Nasa rajka
Zašto si na landinca naljepio naljepnicu od rakovice? To je Zadrugar 50, landinac. Već kad si kupio boju, mogo si i ostalo osim limarije ofarbat, u orginalu je sve u oker-naranča.
milemali- Broj postova: 35
Registriran: 02.03.2011
0
→→→: Osnivam muzej poljoprivredne tehnike, ako je itko zainteresiran za sudjelovanje u projektu na bilo koji način, slobodno
imam rakovicu 120 pa me zanima da li je ima netko i da li je mijenjao ulje u mjenjaču jer neznam koje ide. svi mi kažu drugačije a ne bih volio nešto zeznit pa da usred sezone budem u kvaru

aromić- Broj postova: 13
God: 25
Registriran: 18.01.2012
0
slavonacje napisao/la:poslikat cu pa stavit kako to kod mene izgleda
daj poslikaj pa stavi od cega si ti slagao volan

marijo- Broj postova: 35
God: 18
Registriran: 22.03.2009
0
aromić je napisao/la:imam rakovicu 120 pa me zanima da li je ima netko i da li je mijenjao ulje u mjenjaču jer neznam koje ide. svi mi kažu drugačije a ne bih volio nešto zeznit pa da usred sezone budem u kvaru
- ne znam za 120 ali u uputstu za moju 65 iz 89.g. piše da se u mjnjeaču mjenja svakih 1000 sati ali kod mene nije mjenjano već samo kontroliram i doljevam jer mi pušta na semeringu gdje osovinica od kočnica ulazi u blok mjenjača,, a zvone mi i ležaju na spojničkoj tako da ću vjerovatno uskoro sve ispuštati van, raspoloviti traktor provjeriti kvačilo i obavezno promjeniti semring radilice jer mi na njemu slini ulje,

Alfada Jadarko- Broj postova: 51
Zanimanje: 098871798
Registriran: 20.03.2011
0
Alfada Jadarko je napisao/la:aromić je napisao/la:imam rakovicu 120 pa me zanima da li je ima netko i da li je mijenjao ulje u mjenjaču jer neznam koje ide. svi mi kažu drugačije a ne bih volio nešto zeznit pa da usred sezone budem u kvaru
- ne znam za 120 ali u uputstu za moju 65 iz 89.g. piše da se u mjnjeaču mjenja svakih 1000 sati ali kod mene nije mjenjano već samo kontroliram i doljevam jer mi pušta na semeringu gdje osovinica od kočnica ulazi u blok mjenjača,, a zvone mi i ležaju na spojničkoj tako da ću vjerovatno uskoro sve ispuštati van, raspoloviti traktor provjeriti kvačilo i obavezno promjeniti semring radilice jer mi na njemu slini ulje,
te dvije se nemogu usporedjivati jer 120-tka ima ZF-ovu getribu samo neznam koji tocno model (ako se ne varam T-3445) . a za njih ide 15W30 ulje ( agrina i sl.) . BTW tu getribu je koristio i schluter na dosta modela.
- ma jasna stvar
- motorno ulje je trajnije i rjeđe od raznih hipenola i podnosi veće okretaje ali moje skromno mišljenje je da bi ga valjao promjeniti jer i ono se ubije s vremenom
- motorno ulje je trajnije i rjeđe od raznih hipenola i podnosi veće okretaje ali moje skromno mišljenje je da bi ga valjao promjeniti jer i ono se ubije s vremenom

Alfada Jadarko- Broj postova: 51
Zanimanje: 098871798
Registriran: 20.03.2011
0
na kakvim je nogama rakovica i koji su najači traktori koje su proizvodili, vidim da ih mnogo uspoređujete schluterom?
deutz d 5206 je napisao/la:na kakvim je nogama rakovica i koji su najači traktori koje su proizvodili, vidim da ih mnogo uspoređujete schluterom?
evo par slikica
http://www.poljoprivredni-forum.biz/t3838p15-aromia

0
branko je napisao/la:Alfada Jadarko je napisao/la:aromić je napisao/la:imam rakovicu 120 pa me zanima da li je ima netko i da li je mijenjao ulje u mjenjaču jer neznam koje ide. svi mi kažu drugačije a ne bih volio nešto zeznit pa da usred sezone budem u kvaru
te dvije se nemogu usporedjivati jer 120-tka ima ZF-ovu getribu samo neznam koji tocno model (ako se ne varam T-3445) . a za njih ide 15W30 ulje ( agrina i sl.) . BTW tu getribu je koristio i schluter na dosta modela.
hvala na savjetu mislim da ću koristiti 15W30 jer ovo što je u njemu je katastrofa

0
Stranica 8 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 8 / 9.