Fendt
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 49 / 67. • Share •
Stranica 49 / 67. •
1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 58 ... 67 
Re: Fendt
"must have" za pinga 
definitivno.
definitivno.
Zvonimir je napisao/la:Pa to je već davno viđeno na jednom Case-u.
Ja sam vidio i na Deutz-fahru
Cini se prakticno,a i vjerujem da nije preskupo.
codexnox je napisao/la:"must have" za pinga
definitivno.
koliko je to konja???
ja sam vidio jednog od belja al sam zaboravio broj vozio je strautmann prikolicu dvije osovine punu stajnjaka i frknula mu guma al je traktor pre dobar!
new holland tg285- Broj postova: 4
Registriran: 13.08.2010
0
Fendt je sranje od traktora ,izvikano sranje i to mislim na noviju generaciju jednostavno omjer kupljeno dobiveno mi ne stoiji.Pre skupi su a za tu cijenu nisu se baš opravdali.
Gost- Gost
Prvo kupi pa ćeš onda znati koliko si dobio a ovo tvoje je paušalno jer i YTO ili Europard imaju 4 kotača , kabinu , hidraulik itd. pa iz tvoje izjave može ispasti da je sve skuplje plaćeno od njih isto sranje i da im omjer uloženo dobiveno nije niti blizu . Isto tako kada ga kupiš neće ti biti skup .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
On ustvari ni sam nezna šta bi. Kada bude jednom vozio fendta neka se javi u ovoj temi. To sam i ja mislio neko vrijeme da je traktor preskup. Ali kada sam poceo raditi s njim odmah sam misljenje promijenio. Zato mi je fendt na prvom mjestu.

zrine89- Admin

- Broj postova: 3503
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
40
→→→: O SEBI
[Quote = " Pingo " ] Prvo kupi pa ćeš onda znati koliko si dobio ovo tvoje je paušalno JER JA YTO ili Europard Imaju 4 kotača , kabinu , hidraulik itd. . pa iz tvoje izjave Može ispasti da je sve plaćeno skuplje od njih isto sranje i da im omjer uloženo dobiveno nije niti blizu . Isto tako kada ga kupiš Nece ti biti skup. [ / quote ]
E i ja se slažem da se stroj mora kupiti posjedovati isprobati pa tek onda kritizirat.meni osobno samo izgled može biti presudan u odabiru , jer su danas svi traktori slični i svakom se može pripisati neka mana.
E i ja se slažem da se stroj mora kupiti posjedovati isprobati pa tek onda kritizirat.meni osobno samo izgled može biti presudan u odabiru , jer su danas svi traktori slični i svakom se može pripisati neka mana.
nino- Broj postova: 75
God: 41
Registriran: 21.08.2010
0
http://www.strojevi.eu/oglas17065/traktori-fendt-fendt-309-c-z-celnim-nakladacem-traktor.html#
jel ima netko ovakvoga? jeste zadovoljni njime? jel taj za teške poslove (tipa oranje,frezanje i sijanje)?
jel ima netko ovakvoga? jeste zadovoljni njime? jel taj za teške poslove (tipa oranje,frezanje i sijanje)?
Pa, ja mislim da ce biti nesta novo of Fendt tehnike..! 
ur45- Broj postova: 1291
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
Koliko ja znam na traktoru ti je EHR elektronska bosch regulacija hidraulika..!! 
Ja barem mislim da je to tako nemoj me držat za rijeć!
Ja barem mislim da je to tako nemoj me držat za rijeć!
ur45- Broj postova: 1291
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
Stranica 49 / 67. •
1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 58 ... 67 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 49 / 67.