Fendt

Stranica 45 / 67. Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 56 ... 67  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Fendt

Postaj by MoslavinaINFO on čet 29 srp 2010 - 8:25

MoslavinaINFO

Broj postova: 15
Registriran: 07.07.2008
Like 0

http://www.moslavina-info.hr

[Vrh] Go down

Postaj by zjockoo on čet 29 srp 2010 - 9:11

Snaja za volanom? Very Happy ...ili šefica? pirat

zjockoo

Broj postova: 518
Zanimanje: ing. Elektrotehnike
Registriran: 17.03.2008
Like 2

[Vrh] Go down

Postaj by Kile on čet 29 srp 2010 - 9:35

zjockoo je napisao/la:Snaja za volanom? Very Happy ...ili šefica? pirat

Ili kćerka???...

Kile

Broj postova: 796
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Pavinjak on čet 29 srp 2010 - 15:31

Ma kao da je važno što je.. Wink

Pavinjak

Broj postova: 2873
God: 16
Zanimanje: Učenik, Računalni tehničar za strojarstvo
Registriran: 25.06.2008
Like 19

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/pavinjak-t370.htm http://www.youtube.com/user/pavinjak

[Vrh] Go down

Postaj by pingo on čet 29 srp 2010 - 21:11

zjockoo je napisao/la:Snaja za volanom? Very Happy ...ili šefica? pirat

Ako je šefica onda je neka prefrigana ... vidiš kako je ugradila lokote na tankove tongue

pingo

Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
Like 1

[Vrh] Go down

Postaj by Fantom on sub 31 srp 2010 - 23:13

Fendt i John Deere su broj jedan u svijetu to su pokazale godine izdržljivosti.
Ko koliko pije nema veze ako imaš strojeve za njega da iskoristiš traktor do maksimuma, to je radni stroj.
Imam obodva i radi sa mnogo tipa traktora.
Molim da se ne uvrijede vlasnici traktora drugih tipa jer poštujem sve modele strojeva pa bio on i iz trećeg svijeta jer svi rade skoro isti posao
Pozdrav!

Fantom

Broj postova: 39
Zanimanje: mehanićar, strojarski tehnićar tokar
Registriran: 26.07.2010
Like 0

→→→: DIJAGNOSTIKA TRAKTORA I KOMBAJNA
tel:098 706070

[Vrh] Go down

Postaj by Fantom on sub 31 srp 2010 - 23:14

Gleam sliku i zanimaju me uski kotaći za fenda, zanima me cijena

Fantom

Broj postova: 39
Zanimanje: mehanićar, strojarski tehnićar tokar
Registriran: 26.07.2010
Like 0

→→→: DIJAGNOSTIKA TRAKTORA I KOMBAJNA
tel:098 706070

[Vrh] Go down

Postaj by Saša on ned 1 kol 2010 - 11:16

Fantom je napisao/la:Fendt i John Deere su broj jedan u svijetu to su pokazale godine izdržljivosti.
Ko koliko pije nema veze ako imaš strojeve za njega da iskoristiš traktor do maksimuma, to je radni stroj.
Imam obodva i radi sa mnogo tipa traktora.
Molim da se ne uvrijede vlasnici traktora drugih tipa jer poštujem sve modele strojeva pa bio on i iz trećeg svijeta jer svi rade skoro isti posao
Pozdrav!

Što se tiče Fendt traktora tu se u potpunosti slažem s tobom. Što se tiče John Deere traktora starijeg godišta i tu se u potpunosti slažem s tobom, ali John Deere traktori novijeg godišta jednostavno nisu to što su bili. Puno puno problema sa motorima nove generacije.

Saša

Broj postova: 1018
God: 28
Registriran: 22.11.2009
Like 21

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on ned 1 kol 2010 - 11:25

u baranji ima bar 100 novih JD-a i jos ni jednom nije otiso motor nit je bilo nekih vecih kvarova, dok s fendtovima na belju nije taj slucaj, cesto i puno prije odlaze nego recimo JD-i

ne znam odakle ti to izvlacis te informacije, ali mislim da nagadjas

deere power

Broj postova: 3684
God: 26
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 10

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by Picek on ned 1 kol 2010 - 11:40

deere power je napisao/la:u baranji ima bar 100 novih JD-a i jos ni jednom nije otiso motor nit je bilo nekih vecih kvarova, dok s fendtovima na belju nije taj slucaj, cesto i puno prije odlaze nego recimo JD-i

ne znam odakle ti to izvlacis te informacije, ali mislim da nagadjas
ne nagađa nego se događa..
ja ti sad par dam adresa gdje slobodno možeš otići pa vidjeti kakve probleme imaju sa JD-evima godinu-dvije starim..

Picek

Broj postova: 1005
Registriran: 13.03.2008
Like 4

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on ned 1 kol 2010 - 11:47

pa nek ima i 5% takvih (sto imaju problema ko zna zbog cega a najcesce je to preopterecivanje) ne moze rec svi JD nisu vise dobri zbog tih par, nema marke traktora koja se ne kvari, Fendt se itekako kvari a nema ih ni blizu tako puno kao JD-a

deere power

Broj postova: 3684
God: 26
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 10

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by amater on ned 1 kol 2010 - 14:25

Volim fendtove i sad bih prodao svog pa bi kupio nesto jace od oko 70-90 ks, sta mi preporucujete za nekih 10-15000 EURA, kakve su 308 i 309-tke.

amater

Broj postova: 196
Registriran: 05.04.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by pingo on ned 1 kol 2010 - 15:50

deere power je napisao/la:pa nek ima i 5% takvih (sto imaju problema ko zna zbog cega a najcesce je to preopterecivanje) ne moze rec svi JD nisu vise dobri zbog tih par, nema marke traktora koja se ne kvari, Fendt se itekako kvari a nema ih ni blizu tako puno kao JD-a

Rekao bih da je ta brojka 50% a kreće od najsnažnijih modela iz serije 6 preko kompletne serije 7 ( osobito premium modeli serije 7 ) i serije 8 . Što više snage to više problema sa motorima odnosno to se lista problema na motorima samo proširuje . Bili su i neki članovi na forumu koji su rijetki sretnici da imaju te veće JD traktore i pričali su o problemima ali ih od onda više nikako nema za neki update iz prve ruke kojem najviše vjerujem . Stručnjaci iz Profija su radili Long Term Test na JD 7530 modelu i da traktor nije došao sa višegodišnjom garancijom bilo bi frka poplaćati sve kvarove . Traktor je 2007 godina a za vrijeme testa je napravio 5300 sati rada . Problemi na motoru su krenuli već od 50-og radnog sata . Dakle EGR ventil na 50 sati pa na 1400 sati i opet na 4000 sati rada. Nadalje EGR senzor temperature , termostat i auspuh su na listi kvarova po pitanju motora . Od ostalih kvarova je zanimljivo da su mu se pokvarile poluge hidraulika i gornja poluga a sve prije 1500 sati rada što govori o kvaliteti materijala/metala na današnjim JD traktorima . Recimo znam za JD 4755 traktor koji i sa 18.000 sati rada ima originalne poluge na sebi ... pametnom dosta . Bez obzira na kvarove vlasnik i dalje tvrdi kako je to najbolji traktor koji je imao i da bi ga opet kupio ... to čak ne znam niti prokomentirati jer mi osobno boja ne igra ulogu nego samo kvaliteta stroja tako da danas jednako volim svog malog Hurlija kao i još nedokazanog Fendt-a .

pingo

Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
Like 1

[Vrh] Go down

Postaj by bećar on ned 1 kol 2010 - 16:40

Pingo mislim da je brojka od 50% ipak prevelika.
I sam znam za jednog 7530 premiuma koji ima problema sa motorom, no isto tako u mome selu trenutno ima 7-8 JD mlađih od 5 godina ( od toga 3 modela iz serije xx30 ) i koliko znam nitko se ne žali na njih, niti je itko imao ikakvih problema.

bećar

Broj postova: 1347
Zanimanje: ...
Registriran: 10.03.2008
Like 14

http://... http://...

[Vrh] Go down

Postaj by ur45 on ned 1 kol 2010 - 16:52

Ovo, za Fendta.. i za Belje nek nam Zvona odgovori ipak tamo radi.. a da se JD kvari sigurno da je istina.. jer tu je problem i od strane JD-a, Novocommerca..
Kupiš, traktor sta ja znam taj 7530 Premium koji košta 100 000€ i onda, krene od tog ventila pa nadalje.. mislim da nebi Deere power prico kako se svaki traktor kvari i da mu ode sta ja znam na JD-U novom nesta.. nego 5% pa nije puno, puno je onome tko ga ima.. kod mene ima 6620 covjek kaze pravi.. je susjed 6820 Premium, proklinje dan kad ga je dovezo..!!

ur45

Broj postova: 1291
God: 17
Registriran: 17.01.2009
Like -7

[Vrh] Go down

Stranica 45 / 67. Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 56 ... 67  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics