Fendt
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 40 / 67. • Share •
Stranica 40 / 67. •
1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67 
Re: Fendt
Fendt je u osnovnom modelu preskup traktor dok recimo Case to nije . Odluka da trampaju Fendta za Case je mudrija od prvotne odluke da pokupuju sve Fendtove jer u ono vrijeme tamo nije bilo žive duše koja bi svim tim ljudima pokazala kako se pravilno upravlja Fendtom . Najbolji su mi oni koji uskoče u traktor i u idućih dvije sekunde su već krenuli http://www.youtube.com/watch?v=YOJ5tTrgyew kao u ovome videu gdje se vidi da vozač nije dozvolio niti sekundu vremena od kada je dao kontakt do startanja motora . Fendt to ne voli ali eto ide i tako .
Vjerojatno bi Beljci puno bolje izašli na kraj sa novom isporukom Fendtova a stare neka vrate nazad pod račun jer mislim da nije moguće raditi 4-5 godina na Fendtu i opet biti neuk . Na drugu stranu ne vidim ništa loše u Case traktorima no jedino se bojim da ću onda osobno izgubiti vrlo dobru sevisnu službu za Fendta . Valjda neću . Možda ste čuli šta će se dogoditi sa Fendt servisom ako dođe do takve rokade traktora u Belju ???
Vjerojatno bi Beljci puno bolje izašli na kraj sa novom isporukom Fendtova a stare neka vrate nazad pod račun jer mislim da nije moguće raditi 4-5 godina na Fendtu i opet biti neuk . Na drugu stranu ne vidim ništa loše u Case traktorima no jedino se bojim da ću onda osobno izgubiti vrlo dobru sevisnu službu za Fendta . Valjda neću . Možda ste čuli šta će se dogoditi sa Fendt servisom ako dođe do takve rokade traktora u Belju ???

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
pingo je napisao/la:Fendt je u osnovnom modelu preskup traktor dok recimo Case to nije . Odluka da trampaju Fendta za Case je mudrija od prvotne odluke da pokupuju sve Fendtove jer u ono vrijeme tamo nije bilo žive duše koja bi svim tim ljudima pokazala kako se pravilno upravlja Fendtom . Najbolji su mi oni koji uskoče u traktor i u idućih dvije sekunde su već krenuli http://www.youtube.com/watch?v=YOJ5tTrgyew kao u ovome videu gdje se vidi da vozač nije dozvolio niti sekundu vremena od kada je dao kontakt do startanja motora . Fendt to ne voli ali eto ide i tako .
Što će se dogoditi? Koji ovlašteni servis Fentda je najbliži Koprivnici?

Saša- Broj postova: 1018
God: 28
Registriran: 22.11.2009
21
agrogrom-samobor
Ivica_m- Broj postova: 100
God: 27
Registriran: 02.02.2009
0
ima servis i u Zagrebu..Ivica_m je napisao/la:agrogrom-samobor
jedan od tih servisera je i ovdje na forumu povremeno..
a Zagreb je bliži od Samobora..

Picek- Broj postova: 1005
Registriran: 13.03.2008
4
mi smo narucivali djelove prek agrogroma i nikad nije bilo problema
Ivica_m- Broj postova: 100
God: 27
Registriran: 02.02.2009
0
dogovor je bio takav da se traktori mjenjaju nakon 10000 sati ili 5 godina sto prije dode uz otkupnu vrijednost od 30 posto. kupovalo se preko operativnog leasinga i traktori su zapravo iznajmljeni i u bilanci se nevidi zaduženost.
agromen- Broj postova: 24
Registriran: 21.01.2010
0
pingo jel znas(moze i ostali) ko je prvi izmislio vario ili slicnu transmisiju, malo sam trazio po netu al nisam naso nista precizno
Šta god da nađeš i napišeš neće biti za ovu temu jer ovdje je riječ o Fendt traktorima a ne opčenito o CVT-u a iz gornjeg filma se vidi da su već prije 1995 naganjali prve Vario primjerke po njivama . Razlika je u robusnosti i izdržljivosti . Računam da su prvi primjerci CVT-a ( za automobile ili motocikle ) izumljeni prije ali opet to nema veze sa traktorima i radom u polju .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Stranica 40 / 67. •
1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 40 / 67.