Fendt
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 22 / 67. • Share •
Stranica 22 / 67. •
1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67 
Re: Fendt
nisam tomy ali nije, iz Bošnjaka je..mladen je napisao/la:tomybrzic jel taj fendt 716 iz rajeva sela
neki dan mi je čupao panjeve u voćnjaku..

Picek- Broj postova: 1005
Registriran: 13.03.2008
4
pingo je napisao/la:Isti taj forum i isti ti ljudi pišu da Fendt-ov vario mjenjač kada dođe do 7.000 sati rada ide u vječna lovišta . Glupost ili istina ?
Ja bih rekao glupost.
Beljski 930 Vario (stara serija, MAN) imaju ~9.000rh, a novi 930/936 (Deutz) ~7.000rh. Koliko je meni poznato nije bilo nikakvih
kvarova mjenjaca.

Thor- Broj postova: 548
God: 28
Registriran: 13.08.2008
0
pingo je napisao/la:Auuu , pa zar dizne toliko koštaju ?!?
Daj reci da si pogriješio i da nije 5000 € ? Naježio sam se .
OFF TOPIC ...
Repa je krenula , odlično se uređuje . Imam posijano 30 a plan je 47 ha.
Soja ili kukuruz kažeš ? Za mene soja jer ju proizvodim sa trećinom troškova koje imam na kukuruzu . Ako već moram dobiti malo kuna za svoju robu onda želim da tu kulturu napravim što brže i jeftinije .
Mislim da nije pogriješio...nažalost. Znam što se tiče auta da ovi novi dieseli što imaju common-rail motore da za njih jedna dizna košta cca 500 +/- 100 E ovisno od marke, jer svi ugrađuju sustave od 2 ili 3 proizvođača pa su i cijene tu negdje. Po tome je lako moguče da za fendta koštaju 800 E po komadu...
Treba jako jako paziti što se ulijeva u nove traktore.
majs- Broj postova: 579
Registriran: 28.08.2008
7
alo ekipa ispravak netocnog navoda, bas sam danas bio sa frendom koji je ponosni vlasnik 716 varia i nisu dizne bile 5 000 eura neg 18 000 tisuca kuna plus pdv i nije ih platio neg je to bilo u garanciji tak mi on rece... i da nije fendt od pajse iz rajevog sela neg je iz bosnjaka i sad ima 3000 sati a izgleda kao da je nov... a pingo sto se tice teme soja ili kukuruz u potpunosti se slazem sa tobom ipak je na soji i manji ulog i manje posla i gotovo isto novca na kraju.... ili razmisljam o sadnji visanja a to je vec pitanje za becarinu..??? he he he.... 
tomybrzic- Broj postova: 137
Registriran: 21.03.2009
0
picek odakle si ak nije tajna???
0
eh ali nisam vam rekao kak imam i jednog frenda koji ima 68 20 jd naravno koji ima 5500 radni sati i ima kvar od 120 000 tisuca kuna na njemu a traktor ima auto power mijenjac mislim da je dosta slican variu cak je po meni i lakse za rukaovti neg sa variom jer sam radio na tom traktoru 3 godine i napravio sam samo prve god 1700 sati ali ima prednji utovarivac i stvarno radi svasta sa njim jer imaju farmu od 800 krava a i rade i puno zemlje tak da je maksimalno iskoristen ali i odrzavan jer izgleda kao novi i opet se pokvario, i sad vas ja pitam sta se isplati kupiti kad i ono sto je provijereno moze da se pokvari...
0
odasvud..tomybrzic je napisao/la:picek odakle si ak nije tajna???
Štitar-Županja-Zagreb a od sljedećeg tjedna samo Štitar - Županja..
a Stipu fala Bogu znam jako dobro..
kao i ove ljude sa JD-om, zbog toga više JD i neće kod njih u avliju kako stvari stoje..

Picek- Broj postova: 1005
Registriran: 13.03.2008
4
jel mi moze netko predlozit koje bi bilo najbolje i najjednostavnije rješenje za separator vode na fendtu 714 vario pošto tih godina nisu to ugrađivali u te traktore.
Josip07- Broj postova: 61
Registriran: 09.03.2009
0
Josip07 je napisao/la:jel mi moze netko predlozit koje bi bilo najbolje i najjednostavnije rješenje za separator vode na fendtu 714 vario pošto tih godina nisu to ugrađivali u te traktore.
Ovaj imam na MF-u i radi dobro . Montaža jednostavna .
http://www.separfilter.com/industrial_separ5.php

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
kolko dodje takav separator i gdje se moze nabavit.
a originalni separatori za fendta.hmm vjerovatno su skupi.
a originalni separatori za fendta.hmm vjerovatno su skupi.
Josip07- Broj postova: 61
Registriran: 09.03.2009
0
Možda 1500 kn ? Stvarno sam zaboravio koliko je bilo , nazovi ORU i pitaj . Original ti nije potreban jer ovaj radi možda i bolje od originala . Samo cvikneš crijevo od goriva i ubaciš separator između i stvar radi kao metak . Ako baš želiš Fendtov onda zovi Beljce ili Agro-Grom ... vjerojatno ti i član Fendt može pomoći oko toga .
EDIT :
Ovi ljudi isto imaju filter koji tražiš ... http://www.ddservis.hr/onama.html
EDIT :
Ovi ljudi isto imaju filter koji tražiš ... http://www.ddservis.hr/onama.html
Zadnja promjena: pingo; 24/3/2009, 10:57; ukupno mijenjano 1 put.

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
tomybrzic je napisao/la:alo ekipa ispravak netocnog navoda, bas sam danas bio sa frendom koji je ponosni vlasnik 716 varia i nisu dizne bile 5 000 eura neg 18 000 tisuca kuna plus pdv i nije ih platio neg je to bilo u garanciji tak mi on rece... i da nije fendt od pajse iz rajevog sela neg je iz bosnjaka i sad ima 3000 sati a izgleda kao da je nov... a pingo sto se tice teme soja ili kukuruz u potpunosti se slazem sa tobom ipak je na soji i manji ulog i manje posla i gotovo isto novca na kraju.... ili razmisljam o sadnji visanja a to je vec pitanje za becarinu..??? he he he....
Nisam ni skužio da se i mene i višnje spominje. Samo sadi, jest će Bošnjačani kompota i pekmeza.
Nego de ti, Bošnjački zete, kaži koju o sebi i tamo u temi Predstavite se da tu neciframo u ovoj temi.
Bećarina pusta- Broj postova: 3111
Registriran: 11.03.2008
12
je je picek u pravu si barem za sada jer kako stvari stoje sto se tice domacinovica i jd-a mislim da nece bas uskoro kod njega u avliju mada nikad se nezna jer sve ovisi kak ce proci sad trenutno sa jd-om ak mu priznaju garanciju mozda ga opet kupi a mislim da sam sad skuzio tko si i mislim da trenutno mislis da ce prijeci na valtru ili se mozda varam... he he he...
a sto se tice fendta ja sam bas danas kupio jedan zupcanik i lezaj i dva filtera koji su me kostali ravno 500 eura pa ti sad vidi sta je fendt a sta drugi, mada bez obzira i na to ja sam i dalje fendt ljubitelj i daleko je on za mene ispred svih traktora ili bolje receno traktorcica... 

0
koliko ima sati kad mu pravis remont na menjacu?

JohnyCaseIH- Broj postova: 61
God: 22
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 24.02.2009
0
Stranica 22 / 67. •
1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 22 / 67.