Fendt
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 13 / 67. • Share •
Stranica 13 / 67. •
1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67 
Re: Fendt
pingo je napisao/la:Fend bez rupe naprijed ... pih taj se pravi važan sada![]()
Ma dobar je , dobar ... vidim da ima široke gume ... ma sve 5
Nego ima li radni sati , meni austrijanac nije htio/smio prodati novi novcati Fendt ?
mislam da je nov ,ceka ga od jeseni
Ivica_m- Broj postova: 103
God: 27
Registriran: 02.02.2009
1
Super je ... što bi se reklo u full opremi !
Nije uzimao utege sa njim ?
Šteta što mi nije bliže jer ne bih imao ništa protiv porazgovarati malo sa vlasnikom istog traktora kao što je moj ali tek za jedno pola godine do godinu dana .
Šteta što mi nije bliže jer ne bih imao ništa protiv porazgovarati malo sa vlasnikom istog traktora kao što je moj ali tek za jedno pola godine do godinu dana .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
pingo je napisao/la:Super je ... što bi se reklo u full opremi !
uteg

1
stigao prvi novi fendt u moj kraj ,818 tms ,112,000 € +pdv ,kupljen u austriji !
Da nije to možda od gosp. Mire?
Fendt- Broj postova: 38
Registriran: 22.11.2008
0
sva cast traktorcina ipo al su i pare velike

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
Fendt je napisao/la:stigao prvi novi fendt u moj kraj ,818 tms ,112,000 € +pdv ,kupljen u austriji !
Da nije to možda od gosp. Mire?
je ,iz kopr ivanca
1
Čitam da je Fendt 820 najprodavaniji traktor u Njemačkoj .
Evo link ako znate strani jezik ... http://www.fendt.com/de/327_3378.asp
Zanimljivo da je tako veliki traktor najprodavaniji ... čovjek bi mislio da će biti neki iz klase od 120 KS .
Evo link ako znate strani jezik ... http://www.fendt.com/de/327_3378.asp
Zanimljivo da je tako veliki traktor najprodavaniji ... čovjek bi mislio da će biti neki iz klase od 120 KS .

1
deere power je napisao/la:
Fendt Xylon
Xylona je jako ljepo za vozit kabina je velika i pregledno je, jedino je zajebano radit nekaj na njemu jer je sve natrpano ispod kabine.
Motor je MAN 4 cilindra, a mjenjač ZF.
Fendt- Broj postova: 38
Registriran: 22.11.2008
0
Jako zgodan traktorčić, čistam lijepo izgleda, to je nekaj isto ko Deutz Intrac 

ŠANANA- Broj postova: 154
God: 22
Registriran: 19.03.2008
0
SAME EX 95 je napisao/la:Jako zgodan traktorčić, čistam lijepo izgleda, to je nekaj isto ko Deutz Intrac
Nebi se baš reklo. Fendt GT je stariji od Intraca, pa bi ja prije rekel da je Intrac nastal na ideji Fendt-a.
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
E ajde da i ja nešto napišem za Fendt-a,pošto sam ovih dana išao na neki seminar u vezi sa rukovanjem tim istim traktorima.Jednostavno ostao sam ugodno iznenađen točnije bili su u igri 312,716 i 936.I ovako na prvi upit zašto 930 nemože u lošijim uvjetima da ore sa recimo Regent 5br a stari JD 8200 sa istim ga zaobilazi.Odgovor je bio jako jednostavan i poražavajuči za neke mehanizatore.O čemu se radi.930 ima jako široke gume dok JD ima dosta uže a i razlika je u težini koja ide u korist JD.Da bi to izjednačili u 930 bi trebalo u svaku zadnju felgu po 1000kg utega.Tu opet postaje problem prilikom stavljanja duplih kotača,tada uteg mora van jer u tanjuranju i nekim prdsjetvenim pripremama uteg ne treba.Najbolja kombinacija bi bila da se 930 i 936 u oranju stave uži točkovi od ovih koje imaje,a u predsjetvenoj pripremi što šire gume( zaboravio sam dimenzije ali mislim da je spominjo 900 ) i nema potrebe za duplim.Fendt sa duplim je širok 4m i nešto.Jednostavno rečeno Fendt još nije za neke bivše kombinate i večinu traktorista ( i mehanizatora).Dok bi taj isti traktor kod privatnika dolazio do max izražaja.Naravno uz kvalitetnu obuku.
Gost- Gost
Odlično , drago mi je zbog tebe jer si poprilično loše govorio o Fendt traktorima i recimo primjeru sa oranjem . Ono što mene intrigira i što ću opet napisati je težina traktora , utezi u felgama i te fore ... Kako JD 8200 sa manjim ramakom između osovina i manjom težinom traktora ne treba utege dok su Fendtu 930 neophodna i to po dva komada od jedne tone ? O kojim težinam traktora ste govorili , koliko kila imaju vaše JD 82-ojke ? Slažem se da uža guma drugačije grabi zemlju jer sam jednom prilikom ostao iznenađen kako mi RX 170 sa udvojenim kotačima ne može povući na nekom polu-mekom tlu niti upola toliko kao drugi koji je imao samo 4 kotača na sebi . Naravno tu grešku radiš jednom u životu jer se jako brzo uči na vlastitim pogreškama .
PS. Kako da se mali ljudi poput mene uključe na takav tečaj ? Naravno da nije problem ako se treba platiti .
PS. Kako da se mali ljudi poput mene uključe na takav tečaj ? Naravno da nije problem ako se treba platiti .

1
Stranica 13 / 67. •
1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67 
Similar topics» Fendt traktori
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 13 / 67.