Fendt
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 2 / 67. • Share •
Stranica 2 / 67. •
1, 2, 3 ... 34 ... 67 
Re: Fendt
Bečarino loši i netočni podaci. Što hoču reči beljski fendovi 930 rade sa 7 br rešet .Lemkenom a 936 sa Lemkenom 8 br i u smjeni oru u prosjeki 2 ha po satu,što bi bilo za jednu smjenu od 8 sati je 16 ha. A zemlje je ona masna crnica i na dubini od 40cm.Potrošnje se nesječam ali nije bila mala ali prelazila je dobrano ovih 3o lit. Ovaj Fendt na slici i Fendovi koji su imali nazovimo klasičan mjenjač su odlični traktori,ali Vario i pri tome još bez dodataka je čista 0
Gost- Gost
slazem se da je fendt najmanji potrosac,ali ipak,sta je premalo,premalo je....
i da je najinovativniji traktor,i da se najbolje kontrolira tijekom sastavljanja,i da ima najmanje pogresaka,i da su to sve svabe napravile da bude naj,naj,jel
ali cijena mi je trn u oku....Veliki trn u oku,da budem precizniji.
i da je najinovativniji traktor,i da se najbolje kontrolira tijekom sastavljanja,i da ima najmanje pogresaka,i da su to sve svabe napravile da bude naj,naj,jel

Bare- Broj postova: 377
God: 31
Zanimanje: poljodjelac
Registriran: 10.03.2008
3
zato sto je traktor kupljen na lizing a sjedište banke je u zagrebu!
antonio- Broj postova: 129
God: 33
Registriran: 22.04.2008
1
abrkili je napisao/la:zrine zašto imaš ZG tablice???
jer sam rodom iz zagreba

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
Fendt 312 u prevozu repe tabla je njergeška ili tako nešta zvona zna!

antonio- Broj postova: 129
God: 33
Registriran: 22.04.2008
1
J.... fenda ti su uglavnom stajali ako su na tabli bili malo lošiji uvjeti za rad,blato,vagašia da nekažem zadnjeg dana kada je cijelu noć kiša padala a mi vadili i vozili repu.Oni su stajali na leiji
Gost- Gost
zvona je napisao/la:J.... fenda ti su uglavnom stajali ako su na tabli bili malo lošiji uvjeti za rad,blato,vagašia da nekažem zadnjeg dana kada je cijelu noć kiša padala a mi vadili i vozili repu.Oni su stajali na leiji
Da , vozili ste repu ( po tvojim riječima i slikama je to bilo na jeeedvite jade ) svi manje više sa đonijima osmicama od 200 + KS , težinom od 8 + tona i međuosovinskim razmakom 30 % dužim nego dvije klase manji fendonje sa svojim malim kotačima , malim međuosovinskim razmakom te možda najgore od svega malom težinom i klirensom jer sam vidio da su vam đoniji crtali diferencijalima po sredini vagaša . Prikolice su vam bile guzare bez povišenja ( a ne kao ova sa slike sa metarskim povišenjima ) u koje stane oko 8 tona repe WAOOO
... vrlo impresivno ... GOOD JOB ! 
PS. možda da ste probali sa ovim Fendtom ?

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Pingo ispravak nekih navoda nisu bile samo 8 ja sam jedini imao 7 a bilo je i JD 6910 od 130 ks jedan čak nije imao ni utege naprijed,a sa večom ili manjom mukom prolazile su i JD 6310 od 105ks. Koji imaje dosta manje ks od ovog fenda 312
Gost- Gost
Stranica 2 / 67. •
1, 2, 3 ... 34 ... 67 
Similar topics» Fendt traktori
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 2 / 67.