ZMAJ
Stranica 1 / 6. • Share •
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Re: ZMAJ
Na izricitu molbu mada mislim da nije na remu oranja! Kombaj Z142 letos pretresen oko1500EU vrednosti delova"spakovano" u njega

mityoo- Broj postova: 90
God: 34
Registriran: 18.11.2008
0
e ovo je zvijer od kombaja napraviš na njemu remont samo tako kupiš 3 table lima i nešto dijelova malo boje i sve si napravio generalno a radi ko zvijer samo da ima klimu i teraj lenkamityoo je napisao/la:Na izricitu molbu mada mislim da nije na remu oranja! Kombaj Z142 letos pretresen oko1500EU vrednosti delova"spakovano" u njega

ZETOR 5340- Broj postova: 173
God: 23
0
...stvarno zakon izgeda zmaj....fino ste ga uredili,nea sta...
-dobro ste ga pretresli kad je u njega ''stalo'' 15 000 eura....al isplatilo se,vidim...
p.s.-hvala Bogu da se netko sjetio i teme zmaj...
mityoo je napisao/la: Kombaj Z142 letos pretresen
-dobro ste ga pretresli kad je u njega ''stalo'' 15 000 eura....al isplatilo se,vidim...
p.s.-hvala Bogu da se netko sjetio i teme zmaj...
"Kombaj Z142 letos pretresen oko1500EU vrednosti delova"spakovano" u njega"
Aman za 15000 mozes kupiti Z143 5-6 godina star! inace 1990 godiste samo jos da mi je nastelovati palenje jer zna da trokira pod opterecenjem a bosch pumpa radjena prosle godine!
Aman za 15000 mozes kupiti Z143 5-6 godina star! inace 1990 godiste samo jos da mi je nastelovati palenje jer zna da trokira pod opterecenjem a bosch pumpa radjena prosle godine!

mityoo- Broj postova: 90
God: 34
0
bas cudno sto u ovoj temi nema vise postova jer kombajna kod nas ima jako puno dal je moguce da na forumu samo 2-3 clana imaju Zmajeve
evo jednog 143 dal neko mozda ima ovakav kombajn

ovaj se prodaje u Srbiji i cijena mu je 13.500e ne izgleda lose bas me zanima kave su im kabine, dal su bar malo bolje od 142
evo jednog 143 dal neko mozda ima ovakav kombajn

ovaj se prodaje u Srbiji i cijena mu je 13.500e ne izgleda lose bas me zanima kave su im kabine, dal su bar malo bolje od 142
u kabini je "pristojno"..nije ništa posebno ali ako pogledaš cijene ostalih kombajna i jednog zmaja, onda je sasvim dobro(koliko novaca toliko i muzike), ja sam i sam promjenio 3 Zmaja dok nisam kupio Fahra. Dobri su to kombajni, osobito kada se pokvari.. Imao je jedan u Satnici Zmaja 143....

Kile- Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
→→→: VIŠE
john deere 3650 je napisao/la:u kabini je "pristojno"..nije ništa posebno ali ako pogledaš cijene ostalih kombajna i jednog zmaja, onda je sasvim dobro(koliko novaca toliko i muzike), ja sam i sam promjenio 3 Zmaja dok nisam kupio Fahra. Dobri su to kombajni, osobito kada se pokvari.. Imao je jedan u Satnici Zmaja 143....
svaki prometni znak on mora zapeti sa njim
Gost- Gost
Dobre su 143-ke.Kabina je za razliku od 142-ke besumna tj.ne cuje se nista.Jeftino odrzavanje i u odnosu na 142 dosta prostije konstrukcije.Poseduju univerzalnu korpu tako da se sa zitne na kukuruznu varijantu samo dodaju blinde i zakaci adapter.

johniemattfithers- Broj postova: 146
God: 27
Registriran: 10.11.2008
0
http://www.youtube.com/watch?v=6WVOKOgc0Wg
jao pile. pa šta niko nezna ništa. e pa kad neznate ja vam sve kažem, ako kog kaj zanima nek veli tuj
jao pile. pa šta niko nezna ništa. e pa kad neznate ja vam sve kažem, ako kog kaj zanima nek veli tuj
kaskader- Broj postova: 10
Registriran: 18.07.2009
0
deere power gdje si to sliko

Slavonski gačan- Broj postova: 539
Lokacija: uglavnom na dvorištu ili u letu nekad i na kakvom krovu
Registriran: 03.04.2009
0
john deere 3650 je napisao/la:u kabini je "pristojno"..nije ništa posebno ali ako pogledaš cijene ostalih kombajna i jednog zmaja, onda je sasvim dobro(koliko novaca toliko i muzike), ja sam i sam promjenio 3 Zmaja dok nisam kupio Fahra. Dobri su to kombajni, osobito kada se pokvari.. Imao je jedan u Satnici Zmaja 143....
dobar kada se pokvari.....

Fidelito- Broj postova: 2695
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
cuj dobar je zmaj
i moj se kida...ali djelovi su jeftini tako da za za mojih 55 ha zemlje sto je radim dobar je...jer samo svoje ovrsim i gotovo...usluzno ne idem...da platim nekome da mi vrši puno kosta...ovako si platim za gorivo i jednu krunicu da izmolis da se ne pokida prije vrsenja i to je to 

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Stranica 1 / 6.