Fendt
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 1 / 67. • Share •
Stranica 1 / 67. • 1, 2, 3 ... 34 ... 67 
Fendt
uffff je dobar!.....crni ljepotan....
:twisted:

valtra- Broj postova: 426
God: 19
Registriran: 11.03.2008
0
Re: Fendt
eee...tamo di on radi nema blata...

valtra- Broj postova: 426
God: 19
0
dali se zna cijena ovoga ljepotana....sigurno je paprena....stavite cijenu u eurima a ne u kunama,,,da je lakše pročitati cifru..

Fendt 309 C, 95 ks. Traktor je od PIK-a Vinkovci, star je oko 8 godina, radi na poslovima sjetve, prskanja, kultivacije, prihrane, transporta... Ono što me fasciniralo na njemu je da ima 12732 radna sata i svoje originalne gume sa kojima je došao iz tvornice. Kvarova nema, ide dobro i to je to. Došao je među prvim Fendt-ovima od kako se Agrokor odlučio na uvođenje Fendt-a u vozni park. Sad ga ganja svatko tako da je malo i ofucan i neuredan.

Vozač sa kojim sa pričao kaže da je jesenas orao, u dobrim uvjetima, sa Fendt 924 Vario i 6 brazdi Overum okretačem. Za 11 sati rada orali su oko 15 ha, potrošnja oko 23-25 l/sat pri radnoj brzini od oko 8-9 km/h. Što će reći oko 40 min/ha i 17.5-19 l/ha, ako sam dobro izračunao. Vrlo zanimljivi podatci.

Vozač sa kojim sa pričao kaže da je jesenas orao, u dobrim uvjetima, sa Fendt 924 Vario i 6 brazdi Overum okretačem. Za 11 sati rada orali su oko 15 ha, potrošnja oko 23-25 l/sat pri radnoj brzini od oko 8-9 km/h. Što će reći oko 40 min/ha i 17.5-19 l/ha, ako sam dobro izračunao. Vrlo zanimljivi podatci.
Bećarina pusta- Broj postova: 3244
20
→→→: VIŠE
lijepi je to stroj!!
nema šta izdržljivi su ti fendovi!! jednom sam stavio slike od onog fendta iz mog sela na starom forumu!! taj se traktor sad prodae koliko sam čuo!!
nema šta izdržljivi su ti fendovi!! jednom sam stavio slike od onog fendta iz mog sela na starom forumu!! taj se traktor sad prodae koliko sam čuo!!
A daaaj , lažu ti za potrošnju
Pa ne može traktor od 240 KS trošiti ispod 30 litara na sat da se zove neznam koliko puta Fendt . To je potrošbnja po hektaru od 25 litara , to da a na sat da je toliko to ne vjerujem .
Pa ne može traktor od 240 KS trošiti ispod 30 litara na sat da se zove neznam koliko puta Fendt . To je potrošbnja po hektaru od 25 litara , to da a na sat da je toliko to ne vjerujem .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
iz razloga što onda na svijetu nebi postojao niti jedan drugi traktor nego samo Fendt s obzirom da drugi sa manjom snagom troše dosta više..belarus892 je napisao/la:zasto nebi bilo moguće...?
ja konkretno imam podatak da je Fendt 930 trošio 33 litara sa 5 brazdnim Lemken plugom..
a jedna brazda na plugu više znači i veći otpor i veću potrošnju..
pa da je ne znam kakva zemlja..
a što se tiče kvarova na Fendtu, moja iskustva sa PIK-ovcima kažu sljedeće ovisno na koga naletiš..
"Fendt je smeće"
"JD se nikada nije toliko kvario"
"Fendt je najbolji traktor koji se ne kvari"..
sve ovisi o tome na koga se naleti

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
Stranica 1 / 67. • 1, 2, 3 ... 34 ... 67 
Similar topics» Fendt traktori
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
» Fendt 936 Vario
» Elektronika na traktorima Massey,Fendt..
» Fendt
» Fendt Vario/Video abeceda
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 1 / 67.