AKTIVNE TEME
» Koji je ovo motokultivator
by iwanho Today at 17:16

» literatura o popravku motora torpedo b536pj
by shparnet Today at 13:45

» Agro Dan
by Agro Dan Today at 09:27

» Utovarivač kašika John Deere 653 MSL
by SteveO Yesterday at 21:16

» Novi način stavljanja videa
by robertdavidloan Yesterday at 18:02

» Prodajem Utovarivac stajnjaka - GRAJFER
by iwanho 8/12/2017, 15:32

» PRODAJEM Italijansku Vocarsku frezu PIPALICU
by poljomarkets 8/12/2017, 11:19

» PRODAJEM BERAC / TRESAC za VISNJE, SLJIVE, MASLINE
by poljomarkets 8/12/2017, 11:17

» PRODAJEM Vocarsku frezu PIPALICU
by poljomarkets 8/12/2017, 11:15

» Bazga
by Zvona 7/12/2017, 20:16

» IMT 560
by marko milenkovic 7/12/2017, 15:06

» MC cormick mtx 125
by stjepan 5/12/2017, 21:16

» Poticaji u poljoprivredi (4)
by krizic 5/12/2017, 13:08

» VTZ - Vladimirec
by VTZ 3/12/2017, 17:23

» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
by Valentino 3/12/2017, 11:36

» Staje za tov junad
by azizm 30/11/2017, 11:46

» New Holland
by Markan489 30/11/2017, 09:13

» John Deere-vaše mišljenje.
by Fidelito 29/11/2017, 18:12

» claas 456
by tomybrzic 27/11/2017, 21:52

» Supružnici ista adresa otvaranje Opg-a ili Obrt-a
by markach 27/11/2017, 19:46

» Zetor 6340
by Nina31 27/11/2017, 08:09

» MIO Standard
by Aca A 26/11/2017, 19:08

» OPG kao dopunska djelatnost
by Đuro Japarić 25/11/2017, 17:55

» ARONIJA
by andrusko 19/11/2017, 13:02

» Vijesti vezane za poljoprivredu
by kulak25 17/11/2017, 13:25

» Kupujem 2 gume 420/70R24
by drazen 14/11/2017, 17:02

» Kako povezati alternator umesto diname na MTZ-52
by posetilac 14/11/2017, 16:56

» Mini traktori
by jaki 13/11/2017, 08:25

» ORANJE 3
by marijogjulic 12/11/2017, 12:47

» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 11/11/2017, 23:59







Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Stranica 3 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by slaven22 on 25/1/2015, 13:43

Pa nebi ti ga nudio da traktor nevalja! Ako me razumijes!? Samo ima malo losije gume pa je problem malo u blatu
avatar
slaven22

Broj postova : 896
God : 29
Lokacija : Josipovo
Zanimanje : automehaničar
Registriran : 20.10.2010
21

→→→ : VIŠE

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by slaven22 on 25/1/2015, 13:48

Pa imas u oglasima dole kad si napiso da mi ne rade linkovi!? Pod prodaja strojeva
avatar
slaven22

Broj postova : 896
God : 29
Lokacija : Josipovo
Zanimanje : automehaničar
Registriran : 20.10.2010
21

→→→ : VIŠE

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by compy on 25/1/2015, 13:57

@pege25 je napisao/la:
Ma ne bih se ja baš složio s tobom ja vozim audija ...je da  STEYR,CASE I NH su u grupaciji ali postoji velika razlika između njih  to ti je isto ko i grupacija kod auta AUDI ,WV I ŠKODA .... znači STEYR je AUDI a NH je ŠKODA .... ili? Laughing

Nije ovo auto forum,nego za poljoprivredu... Ali kad si već napravio usporedbu da ti odgovorim... Kad kupujes steyra ,casea ili hollanda razlika može biti do 2000€ (npr. 6125,maxxum i T6-serija).

Kod audija i škode je malo drugačije,kupit ćeš auto u istoj klasi (npr. Škoda Superb i Audi A6) a razlika u cijeni 5000 ili 10000€. U ovom slučaju 14000€ (četrnaest tisuća eura) http://ww2.autoscout24.de/vergleichstest/skoda-superb-36-vs-audi-a6-30-tfsi-und-mercedes-e-350-cgi/sechs-macht-spass/44274/146985/

Mislim da bi trebali pomoć kolegi u odabiru i reći mu svoja iskustva u vezi s traktorima....

Dražene ako ti što može pomoći,evo ti jedna stranica gdje su ljudi ocjenivali traktore http://www.agriavis.com/famille-89-tracteurs+agricoles-1.html
avatar
compy

Broj postova : 126
God : 28
Lokacija : Sibinj, Sl.Brod
Registriran : 03.01.2013
22


Korisnički profil https://www.facebook.com/pages/Agriculture-channel-Compy_HR/7033 https://www.youtube.com/c/CompyHR

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by deere power on 25/1/2015, 14:06

pa pomazu svi ali i draž malo zajebava Very Happy ne mozes i stisnit i prdnit Very Happy ja bi za 10k u roku pola sata kupio traktor da boli glava a sad njemu ni jedan bas da ne štima

_____________
yellow and green, runs like a dream!
avatar
deere power

Broj postova : 5203
God : 32
Lokacija : -
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 30.12.2008
78


Korisnički profil http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by drazen on 25/1/2015, 14:22

@deere power je napisao/la:pa pomazu svi ali i draž malo zajebava Very Happy ne mozes i stisnit i prdnit Very Happy ja bi za 10k u roku pola sata kupio traktor da boli glava a sad njemu ni jedan bas da ne štima
Znal sam da bu prije ili kasnije osvanul ovakav komentar, radi se o tome da mi se ne kupuje traktor koji bum moral prodat za mjesec dana jer se ispostavilo da ne valja, a ovaj prošli sam imal od 1987. godine...
Dakle, možda nekom izgleda da zajebavam, ali pošto nemam nikakva iskustva sa traktorima osim sa IMT-om pokušavam doći do što više pametnih informacija od što više ljudi! Bilo je puno tema o kupovinama i nabavkama kombajna i u svakoj sam sudjelovao nekakvim savjetima , mišljenjima i iskustvima i smatram da sam na taj način zaslužio malo vašeg vremena da i vi meni sad malo pomognete na terenu gdje baš nisam doma, pošteno?Question
Evo, ovaj Slavenov mi se čini OK o pošto je čovjek na forumu ne vjerujem da bi išao zajebat nekog sa foruma tak da bi to bila kakti kupovina na poznato Very Happy , al opet, i sam priznaje da su gume koma, znači dodatni veliki trošak...pa budi pametan...
avatar
drazen

Broj postova : 1258
God : 46
Lokacija : Dubrava
Registriran : 23.07.2008
35


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by deere power on 25/1/2015, 14:34

ocu ti rec kod polovnog ti niko al bas niko na svjetu ne moze rec e ovaj ce ti ic 10 godina pa to je sve se naradilo to prvo moras znat i nema tu nikakvih pravila, mozes naletat na super traktor a mozes i na sranje koje ces stvarno brzo prodavat, nema pravila i savjeta svaki ima prednosti i mane a polovni pogotovo i za svaki ce neko napisat nesto dobro i lose, eto sad znas sve Very Happy

_____________
yellow and green, runs like a dream!
avatar
deere power

Broj postova : 5203
God : 32
Lokacija : -
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 30.12.2008
78


Korisnički profil http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by drazen on 25/1/2015, 14:38

Znam, svjestan sam toga, nije mi neka prevelika frka da moram kupit nešt na brzinu pa ću biti strpljiv i čekat priliku, hvala svima na trudu i vremenu! Wink
avatar
drazen

Broj postova : 1258
God : 46
Lokacija : Dubrava
Registriran : 23.07.2008
35


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by slaven22 on 25/1/2015, 14:49

Ja sam iskren kolko mogu bit gle gume nisu lose da ce svaki dan ruknut nego problem je sta su gume celavije! Evo ove godine sam probo orat sa trobraznim plugom i mogu ti rec da sam osto iznenadjen, radi se o vogelu i slozen je na 16cola istina da sam oro sa sperom ali je to traktor 86ks neznam sa cim bi ti oro, ali to kolko ti sati godisnje radis, istina da bi trebo jos malo ulozit u njega ali za tvoje potrebe jos 100god
avatar
slaven22

Broj postova : 896
God : 29
Lokacija : Josipovo
Zanimanje : automehaničar
Registriran : 20.10.2010
21

→→→ : VIŠE

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by slaven22 on 25/1/2015, 14:54

Tu smo da udjelimo savjete neko ih moze uzet u obzir a neko nemora, sve je to dio zivota, svi bi htjeli kupit dobar stroj a za malo novca, a ko nebi? Imas vremena trazi i dobro razmisli! Tvoji novci ti odlucujes sta ces i kako ces
avatar
slaven22

Broj postova : 896
God : 29
Lokacija : Josipovo
Zanimanje : automehaničar
Registriran : 20.10.2010
21

→→→ : VIŠE

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by drazen on 25/1/2015, 15:41

Kod mene nebi oral uopće, samo vuča prikolice i povremeno šuma, eventualno ispomoć prijatelju koji mi obrađuje svu zemlju sa velikim Masseyom, kolko radnih sati ima tak tvoj 3065, ne piše u oglasu?
avatar
drazen

Broj postova : 1258
God : 46
Lokacija : Dubrava
Registriran : 23.07.2008
35


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by Ivan95 on 25/1/2015, 16:19

novi traktor se potere, a kamoli nej stari, al ne mora biti, dok se stari traktor kupuje, kupuje se mačak v vreči. pa onda dražen gledaj nekog fendta Very Happy meni je to ok traktor.

Ivan95

Broj postova : 1149
God : 22
Lokacija : Novo Selo Podravsko
Zanimanje : Tehničar za logistiku i špediciju
Registriran : 23.01.2013
20


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by slaven22 on 25/1/2015, 16:31

@drazen je napisao/la:Kod mene nebi oral uopće, samo vuča prikolice i povremeno šuma, eventualno ispomoć prijatelju koji mi obrađuje svu zemlju sa velikim Masseyom, kolko radnih sati ima tak tvoj 3065, ne piše u oglasu?
ja sam ga uzo kao sa 3000rs sad ima 4300tak nesta sat malo radi malo ne poceo je zezat prosle godine u 3mj, mislim da ima barem 7000 to je moje misljenje, ipak ima orginalne gume!
avatar
slaven22

Broj postova : 896
God : 29
Lokacija : Josipovo
Zanimanje : automehaničar
Registriran : 20.10.2010
21

→→→ : VIŠE

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by drazen on 25/1/2015, 16:37

avatar
drazen

Broj postova : 1258
God : 46
Lokacija : Dubrava
Registriran : 23.07.2008
35


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by slaven22 on 25/1/2015, 16:39

Neznam odakle si? ako ides sta na ovaj kraj navrati usput nemoras ti kupit boze dragi ja sam ti samo dao svoj prijedlog i garantiram ti za mjenjac i motor, toga se nemoras bojat, ako bi doso razgovarali bi ozbiljnije i to je to malo da vidis i nas kraj ako nisi bio popijemo nesto ako ti se ne svidi nikom nista, nema tu ljutnje,mozda nadjes jos nesta na ovom kraju da nejdes samo radi mene! Ako bi dolazio normalno.
avatar
slaven22

Broj postova : 896
God : 29
Lokacija : Josipovo
Zanimanje : automehaničar
Registriran : 20.10.2010
21

→→→ : VIŠE

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by drazen on 25/1/2015, 16:49

@slaven22 je napisao/la:Neznam odakle si? ako ides sta na ovaj kraj navrati usput nemoras ti kupit boze dragi ja sam ti samo dao svoj prijedlog i garantiram ti za mjenjac i motor, toga se nemoras bojat, ako bi doso razgovarali bi ozbiljnije i to je to malo da vidis i nas kraj ako nisi bio popijemo nesto ako ti se ne svidi nikom nista, nema tu ljutnje,mozda nadjes jos nesta na ovom kraju da nejdes samo radi mene! Ako bi dolazio normalno.
Okolica Vrbovca, budem te kontaktiral ako se kaj dogovorimo doma, stari je malo zadrt kaj se tiče nekih stvari pa dosta ovisi o njemu, da se samo mene pita već bi mi bili kod tebe i pili gemište... Very Happy
Čujemo se, hvala svima na strpljenju i suradnji!
avatar
drazen

Broj postova : 1258
God : 46
Lokacija : Dubrava
Registriran : 23.07.2008
35


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by slaven22 on 25/1/2015, 17:02

Ma nemas brige, znam kak ti je moj je mladji pa je skoro takav imas vremena i vrijeme je lose. Ako budes dolazio javi tu prije ili mozes nazvat na broj iz oglasa dobit ces mog starog
Lp.
avatar
slaven22

Broj postova : 896
God : 29
Lokacija : Josipovo
Zanimanje : automehaničar
Registriran : 20.10.2010
21

→→→ : VIŠE

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by pege25 on 25/1/2015, 17:50

@drazen je napisao/la:
@slaven22 je napisao/la:Neznam odakle si? ako ides sta na ovaj kraj navrati usput nemoras ti kupit boze dragi ja sam ti samo dao svoj prijedlog i garantiram ti za mjenjac i motor, toga se nemoras bojat, ako bi doso razgovarali bi ozbiljnije i to je to malo da vidis i nas kraj ako nisi bio popijemo nesto ako ti se ne svidi nikom nista, nema tu ljutnje,mozda nadjes jos nesta na ovom kraju da nejdes samo radi mene! Ako bi dolazio normalno.
Okolica Vrbovca, budem te kontaktiral ako se kaj dogovorimo doma, stari je malo zadrt kaj se tiče nekih stvari pa dosta ovisi o njemu, da se samo mene pita već bi mi bili kod tebe i pili gemište... Very Happy
Čujemo se, hvala svima na strpljenju i suradnji!


E rođo imaš 43 godine a još ti tata kroji sudbinu i kupuje traktore ...pa zar te nije sprd sad Laughing

_____________
Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor?
avatar
pege25

Broj postova : 5212
God : 43
Lokacija : U kurcu
Registriran : 18.09.2010
130


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by slaven22 on 25/1/2015, 18:11

Zna se ko je kog napravio i to je uredu, kaze se oca i majku moras slusat, ne uvijek ali u nekim stvarima hehe
avatar
slaven22

Broj postova : 896
God : 29
Lokacija : Josipovo
Zanimanje : automehaničar
Registriran : 20.10.2010
21

→→→ : VIŠE

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by pege25 on 25/1/2015, 18:14

Zato ljudi ne trudite se više svj će čača kupiti šta on hoće  jer je kokoš uvijek pametnija od jajeta bez obzira što jaje ima tri fakulteta ..tako je to bilo i biće dok god su nam roditelji živi  Laughing

Poz čači od pege-a cheers

_____________
Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor?
avatar
pege25

Broj postova : 5212
God : 43
Lokacija : U kurcu
Registriran : 18.09.2010
130


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by andro on 25/1/2015, 18:21

zanimljiva tema za čitati ja sam samo promatrač jer ni sebi neznam kupit!
samo nemoj se nadat nekim korekcijama cjene baš!

_____________
hm pridružujem se ovima bez potpisa!
avatar
andro

Broj postova : 1045
God : 34
Lokacija : gradiste
Zanimanje : kombajnist!
Registriran : 19.03.2008
13


Korisnički profil http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/andro-t34.htm

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by pege25 on 25/1/2015, 18:30

baš to andro draž korigira cijene i po 3000€ Laughing ...ima love tj traži za 10-11000€ a gleda traktore po 13-15000€ ... zanimljivo ..ako dobije popusta ono 100€ za sreču neka se sam lupi nogom u stražnjicu da nekažem dupe Laughing

draž lol! moram malo

_____________
Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor?
avatar
pege25

Broj postova : 5212
God : 43
Lokacija : U kurcu
Registriran : 18.09.2010
130


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by pege25 on 25/1/2015, 18:48

@zrine89 je napisao/la:
@pege25 je napisao/la:da prevedem ako si bogat i radiš puno zemlje imat češ potrebu za  fendt-om  e sad to ti nije garancija da če ti isti biti vjeran ako je lijep i skup tako je i obrnuto

Ako budem bio jednom bogat ili radio puno zemlje kao ti.  I dalje ću kupit krša od rusa i radit s njim.
Baš zbog onog boldanog.
 

E da bi bio  bogat ,lijep i imao toliko zemlje kao ja morati češ pojesti još puno graha Wink  ...ma bičeš ti i bogatiji i ljepši i imati češ više zemlje od mene kad budeš velik  ko ja danas  Smile

Znači kad jednog lijepog i sunčanog dana narasteš kao ja tj budeš i bolji nego ja morat češ kupiti si nešta bolje od rusa i to iz dva jednostavna razloga a to je višak novaca kao prvi primjer a drugi je udobnost jer češ ti jadan u tvom rusu  za par godina ostati bez kičme  Laughing

čujemo se zrine za 10 godina kad budeš star i bogat ko ja danas cheers

_____________
Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor?
avatar
pege25

Broj postova : 5212
God : 43
Lokacija : U kurcu
Registriran : 18.09.2010
130


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by zrine89 on 25/1/2015, 19:02

@pege25 je napisao/la:
E da bi bio  bogat ,lijep i imao toliko zemlje kao ja morati češ pojesti još puno graha Wink  ...ma bičeš ti i bogatiji i ljepši i imati češ više zemlje od mene kad budeš velik  ko ja danas  Smile

Znači kad jednog lijepog i sunčanog dana narasteš kao ja tj budeš i bolji nego ja morat češ kupiti si nešta bolje od rusa i to iz dva jednostavna razloga a to je višak novaca kao prvi primjer a drugi je udobnost jer češ ti jadan u tvom rusu  za par godina ostati bez kičme  Laughing

čujemo se zrine za 10 godina kad budeš star i bogat ko ja danas cheers

Eh, da mi je ošla kičma već bi odavna kupio novi JD :P
Čujemo se za 10 godina, platit ćeš ti meni janje kod svrtana kad doteram rusa.

afro
avatar
zrine89

Broj postova : 4163
God : 28
Lokacija : Podravski Podgajci
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63

→→→ : O SEBI

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by pege25 on 25/1/2015, 19:13

@zrine89 je napisao/la:
@pege25 je napisao/la:
E da bi bio  bogat ,lijep i imao toliko zemlje kao ja morati češ pojesti još puno graha Wink  ...ma bičeš ti i bogatiji i ljepši i imati češ više zemlje od mene kad budeš velik  ko ja danas  Smile

Znači kad jednog lijepog i sunčanog dana narasteš kao ja tj budeš i bolji nego ja morat češ kupiti si nešta bolje od rusa i to iz dva jednostavna razloga a to je višak novaca kao prvi primjer a drugi je udobnost jer češ ti jadan u tvom rusu  za par godina ostati bez kičme  Laughing

čujemo se zrine za 10 godina kad budeš star i bogat ko ja danas cheers

Eh, da mi je ošla kičma već bi odavna kupio novi JD :P
Čujemo se za 10 godina, platit ćeš ti meni janje kod svrtana kad doteram rusa.

afro

Uh pa diš jd-a to ti niš ne valje bolje onda uzmi rusa Laughing

Uh gledam sad malo bolje tvoje starosno stanje čujemo se mi rođo za 16 godina ...uh pa za te godine ne daš ti ostati bez kičme nego buš ostal i bez jaja Laughing ...ma ja ne plačam janjiče ...bar kod mene ima janjiča tako da ču ti jedno pokloniti Smile


Draž i tata sory zbog off-a krivac by zrine

_____________
Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor?
avatar
pege25

Broj postova : 5212
God : 43
Lokacija : U kurcu
Registriran : 18.09.2010
130


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Molim malu pomoć oko odabira traktora...

Postaj by Ivan95 on 25/1/2015, 19:17

http://www.njuskalo.hr/traktori/deutz-fahr-7207-oglas-9538133 bil je na njuškalu jooš jedan takav 7807 il 7207 za manje pare al dost dobar, sam ga nebrem najti. ovaj je malo preskup Very Happy

http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-deutz-fahr-6507-oglas-10204250


Zadnja promjena: Ivan95; 25/1/2015, 19:21; ukupno mijenjano 1 put.

Ivan95

Broj postova : 1149
God : 22
Lokacija : Novo Selo Podravsko
Zanimanje : Tehničar za logistiku i špediciju
Registriran : 23.01.2013
20


Korisnički profil

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics

DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.