YTO
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 10 / 10. • Share •
Stranica 10 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: YTO
YTO Muratović je napisao/la:Otiđi u Vitez u Ovnak i informiraj se pa vidi koji je bolji ako imaš namjeru kupovatiMany je napisao/la:YTO Muratović je napisao/la:Imao sam 404 ali bio je preslab jer nije mogao da vuće plug olt 2x10 cola,pa smo ga zamijenili za 554,a sad 404 je oko 15-16000 KM
A kolika je razlika sada izmedju ta dva hocu reci koliko je skuplji 554?![]()
Da hvala ti puno za te informacije....informiro sam se traktor nije bas skup 554 kosta kod Ovnaka sa PDV oko 25.000 KM samo se pitam dali kvalitet odgovara cijeni....mozda je bolje kupiti skuplju marku polovnu za te pare ili 554 novog...mada ja mislim da je novo novo, i nece mi vise trebati nego nekih 300 sati godisnje pa hajde sad i budi pametan...bar ti imas iskustva sa tim traktorima, iskrena informacija nebi bila losa

Many- Broj postova: 5
Registriran: 20.11.2011
0
Fidelito je napisao/la:daj slike ali i opiši kako radi traktor, da konačno načnemo veliku dilemu, da li taj traktor vrijedi svoje novce. Meni se čini da je to dobra kupnja, ali ti to znaš iz prve ruke.
moj eo 4. godinu puni nemam prigovora,odličan u radu,lako se održava,čak i u oranju nije neki potrošač ulja...samo da je brži na cesti (35km/h)
shokre- Broj postova: 2
Registriran: 30.01.2012
0
YTO Muratović je napisao/la:Ma nama su se super pokazali ovaj od 130 ks ima 300 radnih sati bez ikakvog kvarića![]()
ja imam od 90 konja......4. godiina je sad i mogu se požalit jedino što je otišlo je auspuh,ali sam sam kriv,3 brazde vuče bez problema i to dosta brzo..imam video al nezz jel mogu stavit
shokre- Broj postova: 2
Registriran: 30.01.2012
0
shokre je napisao/la:YTO Muratović je napisao/la:Ma nama su se super pokazali ovaj od 130 ks ima 300 radnih sati bez ikakvog kvarića![]()
ja imam od 90 konja......4. godiina je sad i mogu se požalit jedino što je otišlo je auspuh,ali sam sam kriv,3 brazde vuče bez problema i to dosta brzo..imam video al nezz jel mogu stavit
ma stavljaj video. to ti je obavza

5510- Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
3
Stranica 10 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 10 / 10.