Valtra S

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Valtra S

Postaj by Thor on 2/11/2008, 13:29

Mislim da ovaj traktor ipak zasluzuje svoju temu Smile

Promo video

http://www.guymachinery.co.uk/images/VAL_S_NEW.pdf
Pdf brošura

Thor

Broj postova: 548
God: 29
Registriran: 13.08.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Re: Valtra S

Postaj by pingo on 2/11/2008, 13:50

Pa da , mogao si ga staviti i u MF temu , dođe ti na isto geek

pingo

Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Thor on 2/11/2008, 14:13

pingo je napisao/la:Pa da , mogao si ga staviti i u MF temu , dođe ti na isto geek

Ili sam trebao napraviti temu "936 wannabe's" :twisted:

Thor

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Flackmaster on 2/11/2008, 14:39

Pakleni stroj! cool

Flackmaster

Broj postova: 418
God: 34
Lokacija: Lovrečan CITY VŽ Županija malo desno prema lepoglavi
Zanimanje: Zaštitar( znači nema zajebancije sa mnom)
Registriran: 18.04.2008
Like 0

http://www.oglasnik.hr

[Vrh] Go down

Postaj by pingo on 2/11/2008, 15:00

Thor je napisao/la:
pingo je napisao/la:Pa da , mogao si ga staviti i u MF temu , dođe ti na isto geek

Upravo tako ... MF 8 i Valtra S su u velikoj mjeri preslika Fendta 9 sa malom razlikom da je Valtra S zapravo vjernija kopija MF-u 8 nego Fendtu .
Zanimljivo je da se svi na forumu ( manje-više ) slažemo sa tim da veliki MF-ovi nisu baš dobro kopirali Fendta odnosno da još uvijek pate od dječjih bolesti pa se onda pitam koliko će trebati Valtri S da se riješi takvog lošeg glasa jer oni kopiraju u detalj MF-8 a ne Fendta . Možda se dogodi da kopija bude bolja od originala ? Drugo što me interesira je na koji način će Valtra S privući kupce , vidim da se u reklamnom videu spominje " kralj sa sjevera " . Da li će to biti dovoljno jer zapravo samo motor dolazi sa sjevera odnosno iz Finskog grada Nokia i visoko robotizirane sada AGCO Sisu Power tvornice . Motor se nakon toga šalje u Francuski grad Beauvais ( tamo se sastavljaju i MF traktori i jedna serija Challengera koliko sam uspio pokupiti po netu ) gdje završava cijela fama oko sjeverne kvalitete ili sjevernog čelika kakvog nitko nema ... kužite me ? No dobro meni niti u džep niti iz džepa jer te velike Valtre mi se niti sada ne sviđaju a sada su još izgubili " ono nešto " što ih je činilo Valtrama a ne kopijama MF-ova .

pingo

Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Thor on 2/11/2008, 22:35

pingo je napisao/la:
Thor je napisao/la:

Upravo tako ... MF 8 i Valtra S su u velikoj mjeri preslika Fendta 9 sa malom razlikom da je Valtra S zapravo vjernija kopija MF-u 8 nego Fendtu .
Zanimljivo je da se svi na forumu ( manje-više ) slažemo sa tim da veliki MF-ovi nisu baš dobro kopirali Fendta odnosno da još uvijek pate od dječjih bolesti pa se onda pitam koliko će trebati Valtri S da se riješi takvog lošeg glasa jer oni kopiraju u detalj MF-8 a ne Fendta . Možda se dogodi da kopija bude bolja od originala ? Drugo što me interesira je na koji način će Valtra S privući kupce , vidim da se u reklamnom videu spominje " kralj sa sjevera " . Da li će to biti dovoljno jer zapravo samo motor dolazi sa sjevera odnosno iz Finskog grada Nokia i visoko robotizirane sada AGCO Sisu Power tvornice . Motor se nakon toga šalje u Francuski grad Beauvais ( tamo se sastavljaju i MF traktori i jedna serija Challengera koliko sam uspio pokupiti po netu ) gdje završava cijela fama oko sjeverne kvalitete ili sjevernog čelika kakvog nitko nema ... kužite me ? No dobro meni niti u džep niti iz džepa jer te velike Valtre mi se niti sada ne sviđaju a sada su još izgubili " ono nešto " što ih je činilo Valtrama a ne kopijama MF-ova .

Opet se potvrdjuje cinjenica da je svijet samo jedno veliko globalno selo.

Ostaje vidjeti cijene MFa 8690 i Valtre S352.

Thor

Like 0

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics