John Deere 6620
Stranica 5 / 5. • Share •
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Re: John Deere 6620
SteveO je napisao/la:Ma da, u pravu si, gledao sam taj crtez al sam pogresno napisao, mislio sam da mozda ima jos ensta dodatno pod speaker. Uglavnom, ja skinem dio broj 5 i odmah vidim zvucnik, broj 4 ne mogu pomaknit ali ovaj broj 6 mislim da ni nemam !? Jer kako mi se cini kad skinem resetku, odmah vidim zvucnik i 3-4 sarafa na rubovima istih, nemam nikaku plastiku ispred zvucnika i ne znam otkud ovaj broj 6 ide prije zvucnika kad tu nema nista, skine se resetka i broj 4 je fiksan i mogu odvrnit zvucnik odmah ali ne moze van kroz rupu. Aj ako se uspijes sjetit koja je fora javi, ja nisam htio silovat da ga ne sjebem jer nemam ideju kako ide van. Ili na zvucniku ima jos neki dio, plastika a da nisam skuzio al uvjeren sam da meni zapinje sami okvir zvucnika gdje ga usarafim a to je limeno. Pogledat cu sutra jos.
http://jdpc.deere.com/jdpc/servlet/com.deere.u90490.partscatalog.view.servlets.PrintPageServlet?printParams=Illustration,+Keylines
Evo isao sam kod sebe raskopat da vidis kak ide,

i znaci ta plastika ti ostaje unutra zvucnik izvrni van i to je to.
Naklon do poda ! Daj mi samo jos objasni kako se skida ta bijela plastika ? Ima neke kopce, sarafe ? Jer sam ju probao gurat prema gore pa ne ide nimalo, kao da je zaljepljena.
Tnx
Tnx

SteveO- Broj postova: 622
Registriran: 28.08.2009
5
SteveO je napisao/la:Naklon do poda ! Daj mi samo jos objasni kako se skida ta bijela plastika ? Ima neke kopce, sarafe ? Jer sam ju probao gurat prema gore pa ne ide nimalo, kao da je zaljepljena.
Tnx
ima ti kopce,koje joj nedaju gore,njih malo odvojis od krova i poguras gore polako da ne otrgnes,sve to ide kak treba i vidi gore jos slike pa ces vidit kopce
Evo sad sam bio i ide, nisam uopce prije skuzio da imaju kopce
Hvala ti puno !
Pozz
Pozz

SteveO- Broj postova: 622
Registriran: 28.08.2009
5
[quote="SteveO"]Evo sad sam bio i ide, nisam uopce prije skuzio da imaju kopce
Hvala ti puno !
Pozz[/quote
nema na cemu,i drugi put.
Pozz[/quote
nema na cemu,i drugi put.
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Similar topics» JOHN DEERE
» John Deere 6620
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
» John Deere 6620
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
Stranica 5 / 5.