Valjak za tanjurace
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Valjak za tanjurace
ja sam super zadovoljan, jedino se fergac malo buni kad ih spustim tj. malo pojaca ton pa se dere ko jarac ali ide. uglavnom dva prolaza su mi vise nego dovoljna za dobro pripremiti zemlju, a kakva je bila ovo proljece cak je bilo i prefino pripremljeno. medjas mi je imal onakav kupovni iz prvog posta i ne napravi tako kao ova moja dva mada je masivnije napravljen ali znas kako kaze fata dvaput je dvaput . u svakom slucaju i jedan je bolji od samih tanjuraca a ako imas mogucnosti ali i traktora koji ce ga vuci napravi dva cak ovaj drugi moze biti manjeg promjera to je bila i moja prva ideja ali bi mi bilo prekomplicirano napraviti. moji su promjera cca 30 cm. a ako budes radio dva onda ih pomakni kao sto su na sjetvospremacima jer ovi moji ostavljaju crtu ali se moze izzbjeci tak da desnu stranu malo dignem i onda mi ona ne ostavlja crtu pa onda zadnji put moram ici od sredine prema medji i onda mi je samo kraj medje crta a ona se ne vidi. dok ovi pomaknuti ostavljaju takoreci neprimjetnu crtu.
Re: Valjak za tanjurace
Evo nisam zavrsio ali sam posliko jos sutra moram prikvacit na zekana pa na vidim oce uopce moc dici to sve
a sa oprugama cu jos vidjet mislim da mi nece trebat.
[/img]
a sa oprugama cu jos vidjet mislim da mi nece trebat.[img]

zoky28- Broj postova: 252
Registriran: 19.01.2011
1
→→→: VIE
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.