Bobi
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Bobi
Na forum naisao slucajno i pratim ga vec neko vrijeme, i naisao sam na dosta dobrih stvari.
Spremam se i pogledati stare postove, ali kada uhvatim vremena.
Imam negdje oko 4000m2 zemljišta, od toga jedan dio (koliko minimalno moram) planiram prebaciti u gradjevinsko da si sredim neku kucicu, na jednom dijelu imam vocnjak, koji obnavljam jer je zapusten za vrijeme rata, pa sada obnavljam mladim vockama (raznovrsno).
Isto tako imam jedan dio gdje sam napravio 3-4 stepenice na koje planiram nesto posaditi, ali jos nisam nacisto sto.
Nagovaraju me na Crni Pinot, ja sam razmisljao o ljesnjaku, ali sada mi zapela za oko bazga.
Eto to je za sada to
Spremam se i pogledati stare postove, ali kada uhvatim vremena.
Imam negdje oko 4000m2 zemljišta, od toga jedan dio (koliko minimalno moram) planiram prebaciti u gradjevinsko da si sredim neku kucicu, na jednom dijelu imam vocnjak, koji obnavljam jer je zapusten za vrijeme rata, pa sada obnavljam mladim vockama (raznovrsno).
Isto tako imam jedan dio gdje sam napravio 3-4 stepenice na koje planiram nesto posaditi, ali jos nisam nacisto sto.
Nagovaraju me na Crni Pinot, ja sam razmisljao o ljesnjaku, ali sada mi zapela za oko bazga.
Eto to je za sada to
Bobi- Broj postova: 14
God: 34
Registriran: 01.10.2008
0
prestavljanje
Dobro nam došao ,novi članu 
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
13
Re: Bobi
eto i moj pozdrav dobrodošlice
i nek nisam posljednja stigla
i nek nisam posljednja stigla

sunčana- Broj postova: 947
God: 46
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
još da ti kažem..ovo ljeto sam provela preeeeedivan godišnji odmor u tvom prelijepom kraju na mrežnici 

sunčana- Broj postova: 947
God: 46
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
pozdrav i dobro došao. Ja sam bio u đačkom domu 2 godine u duga resi dok sam studirao,,, jel još uvjiek ima ona splav preko ljeta na mrežnici? a tamo smo znali zaljevati ispite i skripte
ja ću u proljeće na ovom manjem dijelu posaditi probno nešto bazge, pa da vidimo kako to napreduje...
A moj Bobi neka si ti nama ariva. sto nas je vise tim bolje. Dobrodosao 

brundalo- Broj postova: 448
God: 53
Registriran: 19.03.2008
0
roko je napisao/la:pozdrav i dobro došao. Ja sam bio u đačkom domu 2 godine u duga resi dok sam studirao,,, jel još uvjiek ima ona splav preko ljeta na mrežnici? a tamo smo znali zaljevati ispite i skripte![]()
ja ću u proljeće na ovom manjem dijelu posaditi probno nešto bazge, pa da vidimo kako to napreduje...
Naravno da stoji, ali vec se izmjenilo dosta vlasnika i vrijeme je za obnovu, ali nitko ne zeli uloziti ni kune.
Ima sada boljih mjesta
Bobi- Broj postova: 14
God: 34
Registriran: 01.10.2008
0
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Stranica 1 / 2.