Poljoprivredna komora

Stranica 2 / 15. Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Poljoprivredna komora

Postaj by deere power on čet 5 stu - 18:00

pa kazem prije bi glaso za nekog nepoznatog ali opet ne potpunog anonimca vec za nekog koga ljudi poznaju i koga bi mogli preporucit jer misli da je to pravi covjek npr. poput belarusovog poznanika nego za ove lesinare laslo miketek i ostali vec dobro poznati

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by iwanho on čet 5 stu - 18:53

Tko je kad imal koristi od nečeg kaj se mora osnovati po sili zakona? Samo onaj tko je to odredil - naši vrli saborski zastupniki s velikim plaćama i drugim povlasticama. A nije ih sram kaj idu u penziju, koja je veća od dobre plaće običnih smrtnika, nakon pola mandata (2 godine staža - dremanja Sleep u saboru). Nitko me nemre uveriti da to nije protuustavno, jer bi uvjeti za penziju trebali biti isti za sve - nakon određenih godina starosti i određenih godina radnog staža, a visina penzije prema uplatama u fond po istom ključu za sve.
Zato nebum poslal svoj listek No, iako znam da i tak buju osnovali kaj su naumili rendeer , a mi bumo samo plaćali članarinu. affraid

iwanho

Broj postova: 210
Registriran: 14.12.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by zrine89 on čet 5 stu - 19:28

i onda onda cemo dalje psovati,cupati kosu i grsiti nokte i sekirati se,sto nisam glasovali za kandidate...ako nekoga poznate sa lista i ako imate provjerenje u njega zasto nebi glasali ? zar nije vrijeme da se to napravi i da damo glas pravom covjeku kojem mi mislimo da ce uspijeti...jednom kraj mora doci...a sto vi tu kukate necete nikome glasa dati to nam nimalo ne pomaže...

zrine89
Admin
Admin

Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
Like 48

→→→: O SEBI

[Vrh] Go down

Postaj by Smiljan on pet 6 stu - 4:54

dapace, kao sto mozete primjetiti listici nsu oznaceni po rednom broju tako da ako vi ne posaljete svoj listic, ima netko "tamo gore" koji ce umjesto vas to napraviti Wink

Smiljan

Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
Like 2

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by iwanho on pet 6 stu - 20:07

Smiljan je napisao/la:dapace, kao sto mozete primjetiti listici nsu oznaceni po rednom broju tako da ako vi ne posaljete svoj listic, ima netko "tamo gore" koji ce umjesto vas to napraviti Wink

A kaj nemre zameniti listiće? Ali nije to poanta, nego kakve koristi od poljoprivredne komore, ak se zna da gospodarstveniki koji moraju plaćati članarinu u HGK kukaju kak nemaju nikakve koristi. Isti k.... drugo pakiranje. Nikad mi ni teško dati novce za nekaj kaj sam odaberem i kaj mi treba, al mi se srce raspara kad mi policajac odere kaznu zato kaj nisam poštival znak koji je postavljen kontra svih logika i potreba. Ali svaki narod ima takvu vlast kakvu zaslužuje. Vlast je slast i ne napušta se dragovoljno. Ak ti nebuš diral mene, nebum ni ja tebe kad dojdem na vlast. Jel vam to možda poznato - važi i danas.

iwanho

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Smiljan on sub 7 stu - 6:22

A kaj nemre zameniti listiće?

To je gnjavaza. Ovako ako su poslali 10.000 listica, a dobiju nazad 8.000, 2.000 mogu upotrijebiti kako im pase. Treba samo printer bez ikakvih posebnih programa za pretrazivanje.

Smiljan

Like 2

[Vrh] Go down

Postaj by roko on sub 7 stu - 8:26

ja sam isto dobio listić... i nikog živog ne poznam od kandidata... da sam makar čuo za nekoga od njih!!!!!
istina, znam za jednog ali nije na dobrom glasu!!!!
neću glasati namjerno, i taj je razlog naveo i obrazložio IWANHO !!!

moje je da radim za sebe kao konj.... !!!!

roko

Broj postova: 1354
God: 29
Registriran: 09.03.2008
Like 6

http://www.lavanda-racic.hr

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on sub 7 stu - 11:50

Neglasanjem većine, manjina će odlučiti...
Nemojte zaboraviti da je demokracija zapravo hegemonija većine, koja se - zabunila.

Zvonimir

Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by tine on sub 7 stu - 12:30

Smiljan je napisao/la:
A kaj nemre zameniti listiće?

To je gnjavaza. Ovako ako su poslali 10.000 listica, a dobiju nazad 8.000, 2.000 mogu upotrijebiti kako im pase. Treba samo printer bez ikakvih posebnih programa za pretrazivanje.
-

Greška.
Dobiju 2000 glasova od zainteresiranih, a ostali češljaju kosu, ko je takve izabrao.

Kod nas se pokazalo, kako je glasanje u organe Komore vrlo nisko, pa u principu par ljudi iza šanka ako se dogovore može bilo koga uvalit u organe Komore.
Plašilo se recimo kod prvih izbora, da se organiziraju 'prinudni' (imaju malo zemlje i ne rade na njoj, a moraju plaćat članarinu) članovi i preuzmu Komoru te ju unište. Danas se vidi, da bi to bila najbolja solucija.

tine

Broj postova: 292
Registriran: 17.03.2008
Like 4

→→→: http://www.agrotine.eu

http://www.agrotine.eu

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on sub 7 stu - 13:11

reko sam vec i prije, kad bi mi sa foruma imali jednog predstavnika i da svi glasamo za njega vjerujum da bi imo dovoljan broj glasova da bude u toj komori, pa bi bar znali iz prve ruke sta se tamo desava

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by iwanho on sub 7 stu - 20:23

deere power je napisao/la:reko sam vec i prije, kad bi mi sa foruma imali jednog predstavnika i da svi glasamo za njega vjerujum da bi imo dovoljan broj glasova da bude u toj komori, pa bi bar znali iz prve ruke sta se tamo desava

Postoji više izbornih mjesta pa tako mi sa foruma ne glasamo za iste kandidate. A mislim da naše organiziranje ne bi prošlo ništa bolje od prganizacije prosvjeda (tresla se brda rodil se miš).
Zna li netko gdje se mogu vidjeti sve izborne liste i broj listića koji je za pojedino izborno mjesto pušten u opticaj?
Koliko glasova treba dobiti kandidat da bi bio izabran, odnosno postoji li min. postotak glasova koje mora osvojiti ili min. broj važećih listića da bi kandidat s najvećim brojem glasova bio izabran? Ako to nije transparentno - nema pomoći, mogu manipulirati nama kak hoće.
Kad bi Komora koristila seljakima, ne bi je vlast poticala, nego bi pristup bio dobrovoljan.
poljoprivredniki koji žive samo od poljoprivrede bi prvo trebali raspustiti sve postojeće udruge i osnovati jedinstvene po granama proizvodnje i samo jedan savez za koordinaciju rada granskih udruga. Ja sam hobi poljoprivrednik, ali mi je žal gledati kaj naša država radi od Vas, pravih proizvođača hrane. Sarkozy ne prihvaća europske direktive No ako to šteti poljoprivredi Francuske iako je u EU, a naši ponude guzicu ne gledajuć kaj se bu u nju zabilo confused .
Slično bu i z Komorom - samo povećanje administracije.

iwanho

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Smiljan on ned 8 stu - 5:59

iwanho je napisao/la:
Zna li netko gdje se mogu vidjeti sve izborne liste i broj listića koji je za pojedino izborno mjesto pušten u opticaj?

Smiljan je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

Prijedlozi važećih kandidatura [You must be registered and logged in to see this link.]

A ovdje mozete i sebe pronaci [You must be registered and logged in to see this link.]

Smiljan

Like 2

[Vrh] Go down

Postaj by paor on pon 30 stu - 18:56

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] play="true" loop="true" scale="showall" wmode="opaque" devicefont="false" bgcolor="#ffffff" name="doc_896613510125768_object" menu="true" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" salign="" type="application/x-shockwave-flash" align="middle" mode="list" height="500" width="100%">

paor
Admin
Admin

Broj postova: 3047
God: 47
Like 41

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Postaj by Mr. Nustemburg on pon 30 stu - 21:18

Jel ima kakav podatak o odazivu birača?

Mr. Nustemburg
Admin
Admin

Broj postova: 814
Like 4

[Vrh] Go down

Postaj by marecone on uto 1 pro - 9:28

Koliko sam ja skužio odaziv je oko 35000. Mene samo zanima zakaj ja nisam dobio listić. Imamo i OPG i obrt i ni za jedno nismo dobili listiće.

marecone

Broj postova: 76
God: 33
Zanimanje: Ratarstvo, konjogojstvo
Registriran: 05.06.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 15. Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics