jesmo li spremni pomoći?
Stranica 3 / 3. • Share •
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Re: jesmo li spremni pomoći?
kolege forumasi, danas san bija u ZD u posjet doktoru. Stanje nepromjenjeno ali me tjesi da terapija nije pojacana.
Usput svratio san na banku i kazat cu van da san tamo pronasao 4 uplate u ukupnom iznosu od 1620 kuna. Hvala deckima koji su uplatili i pomogli da bar ovdi kupin 20-ak vrica kukuruza. Hvala in od srca
Usput svratio san na banku i kazat cu van da san tamo pronasao 4 uplate u ukupnom iznosu od 1620 kuna. Hvala deckima koji su uplatili i pomogli da bar ovdi kupin 20-ak vrica kukuruza. Hvala in od srca

brundalo- Broj postova: 448
God: 53
Registriran: 19.03.2008
0
nadam se da će i drugi slijediti primjer, pa makar i nekom simboličnom uplatom,,,
Ja ču sutra uplatit.
Poslo bi ti ja vreču kuruze ali me potarina previe dođe.

Poslo bi ti ja vreču kuruze ali me potarina previe dođe.

Decki ja san obeca da cu 1 studenog objavit koliko je novaca sjelo na racun, a posto san u subotu zaspa na brod i nisan otisa u Zd to radin danas.
Ukupno je uplaceno 1620 kuna. Hvala cetvorici koji su uplatili i pomogli da nabavim nesto kukuruza. Kukuruz je danas uplacen i sutra stize trajektom.
Ukupno je kupljeno 850 kg kukuruza sto iznosi 1360 kn ostatak novaca je otisa na transport.
Hvala van decki jos jednom od srca
Ukupno je uplaceno 1620 kuna. Hvala cetvorici koji su uplatili i pomogli da nabavim nesto kukuruza. Kukuruz je danas uplacen i sutra stize trajektom.
Ukupno je kupljeno 850 kg kukuruza sto iznosi 1360 kn ostatak novaca je otisa na transport.
Hvala van decki jos jednom od srca

brundalo- Broj postova: 448
God: 53
Registriran: 19.03.2008
0
roko je napisao/la:ajde makar neto....
Bit će jo.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIE
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Similar topics» jesmo li spremni pomoći?
» Hitno potrebna pomoć.Bolesna kanarinka.
» molim pomoć
» Pomočna ručica na volanu (Wheel spiner)
» pomoć!!! AutoCad, CorelDraw
» Hitno potrebna pomoć.Bolesna kanarinka.
» molim pomoć
» Pomočna ručica na volanu (Wheel spiner)
» pomoć!!! AutoCad, CorelDraw
Stranica 3 / 3.