Tov junadi
Stranica 4 / 14. • Share •
Stranica 4 / 14. •
1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14 
Re: Tov junadi
Mr. Nustemburg je napisao/la:zetor forterra je napisao/la:ja sam danas jednok bika prodo imam jos 5 komada i oni do ponedjeljka odose 515kg je bio po 13kn+pdv!!
pa to je đabe, pogotovo ako je simentalac u pitanju
E nisam vidio nisu simentalci bili su CRNI!
ur45- Broj postova: 1290
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
i jel znas posto sad idu crni, i jer i h se isplati tovit jer bi ce mogla nac telad po cak 500kn komad
koliko sam čuo sada crna telad idu po 1500kn sa oko 80kg, ne bitno kojeg su spola

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 807
Registriran: 09.03.2008
3
kod nas ljudi jako tesko prodaju crnu musku telad dok se zenska uglavnom ostavlja tako da je i cijena dosta niska 500 do 800kn za tele staro 7dana moze se nac jer je uglavnom svima sila za novce pa prodavaju jeftino
Ma daj !nemoguće ,kod mene telad bez razlike crno, crveno, šareno ,muško ,žensko , sa sedam dana starosti idu po 1800 kunića .deere power je napisao/la:kod nas ljudi jako tesko prodaju crnu musku telad dok se zenska uglavnom ostavlja tako da je i cijena dosta niska 500 do 800kn za tele staro 7dana moze se nac jer je uglavnom svima sila za novce pa prodavaju jeftino
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 893
God: 39
Registriran: 04.10.2008
12
kod mene u selu ima klaonica mi smo ušusu prodali 11 komada lik kaze za tjedan dana sve to je prodo i idce dalje po selu i uzima
-7
Dali netko zna trenutnu cijenu junadi (godinu dana starosti ili oko cca 300 kg. žive vage) Simentalske pasmine,za mušku i žensku.
Ovo mi je vrlo bitno,zato molim nekoga koji zna da mi odgovori!
Hvala unaprijed!!!
Ovo mi je vrlo bitno,zato molim nekoga koji zna da mi odgovori!
Hvala unaprijed!!!
kdebelja- Broj postova: 5
Registriran: 29.01.2010
0
ursus4514 je napisao/la:kod mene u selu ima klaonica mi smo ušusu prodali 11 komada lik kaze za tjedan dana sve to je prodo i idce dalje po selu i uzima
od svih poslova preprodaja je najbolja.nemaš nikakve brige osim isplatiti bikove ( i naravno pogoditi najmanju moguću cijenu -veća zarada nakupcu) i poslije izbrojiti dobitak.sve ostale "probleme" kod tova ostavlja poljoprivredniku.ako je i milja kuna zarada sve odrađeno u čistu,bez prljanja i gnjavaže.
mario1965- Broj postova: 22
Zanimanje: umirovljenik
Registriran: 07.07.2010
0
koliko je potrebno zemlje ( ha) za tov jednog bika; za silažu i sijeno?
mario1965- Broj postova: 22
Zanimanje: umirovljenik
Registriran: 07.07.2010
0
evo mojih to je bilo onda kad su bile velike vručine pa su dobili rashladu he.he
:P [You must be registered and logged in to see this image.]
Uploaded with ImageShack.us[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us[You must be registered and logged in to see this image.]
Uploaded with ImageShack.us[You must be registered and logged in to see this image.]
Uploaded with ImageShack.us[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

ZEKSON- Broj postova: 686
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 09.07.2009
1
→→→: VIŠE
Bolje da im staviš puhalnik

Tošo- Broj postova: 455
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
3
kad ga nemamo

1
Bratić kupio tri takva po 49 kn komad . Krave su uživale 

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Za, par dana planiram u novu nabavku telića jedno 15 komada.. vidit cemo sta ce bit..!!
Znam samo da ce bit posla uff...
Znam samo da ce bit posla uff...
-7
evo malo sam uhvatio vremena poslikao svoje bikiče inače uskoro če van krajem 8 mjeseca [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

1
Stranica 4 / 14. •
1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14 
Stranica 4 / 14.