Problemi
Stranica 6 / 6. • Share •
Stranica 6 / 6. •
1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Problemi
sad je dobro
dado 1- Broj postova: 97
God: 39
Zanimanje: vatrogasac-vozač
Registriran: 11.11.2008
0
dobro je sad... 

abrkili- Broj postova: 1389
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
12
→→→: VIŠE -

Kod mene se javlja problem sa zaporkom.Već drugi put prijavljujem da sam zsboravio zaporku ,mada je imam sačuvanu i kad je upišem neće da me uloguje.Ovo mi je treća zaporka pa neznam koju da prijavljujem ako me ne loguje automatski ?

kiraj- Broj postova: 303
Registriran: 30.11.2009
5
ako zaboravite lozinku, na vaš zahtjev forum vam automatski šalje novu...ako ne ide tako, možete kao gost poslati mail adminu koji će to za vas obaviti ručno...lozinke naknadno možete promjeniti...radi sigurnosti poželjno da mail administratoru bude poslan sa iste mail adrese koj ste već koristili na forumu
@b-j
upravo sam si stavio novi password i sve ide ok...možeš li mi poslati screen zahtjeva za 32 znaka
@b-j
upravo sam si stavio novi password i sve ide ok...možeš li mi poslati screen zahtjeva za 32 znaka

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

paor je napisao/la:ako zaboravite lozinku, na vaš zahtjev forum vam automatski šalje novu...ako ne ide tako, možete kao gost poslati mail adminu koji će to za vas obaviti ručno...lozinke naknadno možete promjeniti...radi sigurnosti poželjno da mail administratoru bude poslan sa iste mail adrese koj ste već koristili na forumu
@b-j
Paor sada mi je uspjelo.Prije kad sam probavo nije mi htjelo
Stranica 6 / 6. •
1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics» problemi sa IMT 542
» POMOC PROBLEMI SA HIDRAULIKOM
» UO,steonost,veterinar,problemi !...kako dalje?
» international 423, problemi s kvacilom
» OPG-problemi
» POMOC PROBLEMI SA HIDRAULIKOM
» UO,steonost,veterinar,problemi !...kako dalje?
» international 423, problemi s kvacilom
» OPG-problemi
Stranica 6 / 6.