Problemi
Stranica 2 / 6. • Share •
Stranica 2 / 6. •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Re: Problemi
branko ti kazes da je pavinjak napiso da je ovaj forum glupost,a onda se logiro i napisao onu drugu poruku...ne razumijem...
molim
znaci li to da je (ursus 360) sada pavinjak napiso tu poruku!!
p.s. nezelim biti ostar ali ako netko nezna ovo je forum na kojem se pise o iskustvima i poljoprivredi te se daju savjeti islicno a ako netko ima nesto protiv toga onda slobodno moze i meni (MENI) ,NA PRIVAT NAPISAT NEGO DA PISE TU PO FORUMU!
pozz i nezelim nikog vrijedat ali ako si to ti (ursus 360) napiso ! pitam se kaj jos radis tu??
ak nisi sve 5 i neam nis protiv tebe!
znaci li to da je (ursus 360) sada pavinjak napiso tu poruku!!
p.s. nezelim biti ostar ali ako netko nezna ovo je forum na kojem se pise o iskustvima i poljoprivredi te se daju savjeti islicno a ako netko ima nesto protiv toga onda slobodno moze i meni (MENI) ,NA PRIVAT NAPISAT NEGO DA PISE TU PO FORUMU!
pozz i nezelim nikog vrijedat ali ako si to ti (ursus 360) napiso ! pitam se kaj jos radis tu??
ak nisi sve 5 i neam nis protiv tebe!
alen deere je napisao/la:branko ti kazes da je pavinjak napiso da je ovaj forum glupost,a onda se logiro i napisao onu drugu poruku...ne razumijem...
ne to nisam ja rekao samo sam napisao da su obje poruke napisane s iste IP adrese,

zato su mu i bili svi postovi oznaceni kao procitani , no dobro izvalio je glupost, ali mislim da mu nemamo kaj zamjeriti jer ima samo 13 g. ( triput mladji od mene) i placa danak naivnosti i brzopletosti.
ej!! branko ,tako je i na starom pocelo ,!! i sam znas kako!! doso je neki lik i sve ...!! nemam ja nis protiv njega ali ... neznam!! bilo bi ok da se barem isprica!!
Ako ćemo biti iskreni, stari forum je tehnički bolji od ovog. No na ovom mi je nekoliko vie dragih ljudi, a tamo nekoliko manje dragih.
Ovaj forum moda i je s...nje (tehnički) no ipak sam na njemu, a nisam na onom drugom.
Uostalom, admini su 40-godinjaci, znači staloeni i ljudi s iskustvom.
NHF Branko, ti bu skoro 40-godinjak
Ovaj forum moda i je s...nje (tehnički) no ipak sam na njemu, a nisam na onom drugom.
Uostalom, admini su 40-godinjaci, znači staloeni i ljudi s iskustvom.
NHF Branko, ti bu skoro 40-godinjak
Zvonimir- Broj postova: 2160
God: 46
Registriran: 14.03.2008
3
→→→: VIE
moda mali to i nije sam napiso. sigurno i njegovi ukućani imaju pristup računalu, pa je neko od njih iz zaje... to napisao.tonxy nemoj ga odma napadat čak i da je on sam to napravio tek mu je 13.dobro ti je branko reko.
matija- Broj postova: 457
Registriran: 09.03.2008
0
a meni je tek 16 tj. 17!! i neznam!! necu vise!! meni je ovaj forum sasvim ok i za moje je potrebe dobar!!! stovise odlican!!
ne napadam ja nikog ali ovdje sam u miru i neznam zasto mi to smeta...
ali rade bi da kako sam reko meni to neko napise na privat neg tu!! pa tko voli nek izvoli! pozz
ne napadam ja nikog ali ovdje sam u miru i neznam zasto mi to smeta...
ali rade bi da kako sam reko meni to neko napise na privat neg tu!! pa tko voli nek izvoli! pozz
matija je napisao/la:moda mali to i nije sam napiso. sigurno i njegovi ukućani imaju pristup računalu, pa je neko od njih iz zaje... to napisao.tonxy nemoj ga odma napadat čak i da je on sam to napravio tek mu je 13.dobro ti je branko reko.
moguca je i ta solucija na nju sam zaboravil,
branko je napisao/la:alen deere je napisao/la:branko ti kazes da je pavinjak napiso da je ovaj forum glupost,a onda se logiro i napisao onu drugu poruku...ne razumijem...
ne to nisam ja rekao samo sam napisao da su obje poruke napisane s iste IP adrese,
pa tko ce drugi napisati nego on....sa iste adrese....
ja sam za to da se na forumu postavi neka dobna granica za pristup...iako ni to nije neka solucija,ali eto...

abrkili- Broj postova: 1296
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
4
→→→: VIE -

abrkili je napisao/la:ja sam za to da se na forumu postavi neka dobna granica za pristup...iako ni to nije neka solucija,ali eto...
pa tko tebi moze vjerovati da imas 20 godina?!....mogao si napisati i da imas 100 godina da si htio...to uopce nije neka solucija...po meni je najbolje da ako nekom nesta ne valja na ovom forumu neka ga napusti,a ne da tjera ostale van!!!!
Stranica 2 / 6. •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Similar topics» UO,steonost,veterinar,problemi !...kako dalje?
» OPG-problemi
» PROBLEMI S KARDANOM-MF 3060
» grdelini - pomoć
» suv vazduh u prostoriji
» OPG-problemi
» PROBLEMI S KARDANOM-MF 3060
» grdelini - pomoć
» suv vazduh u prostoriji
Stranica 2 / 6.