skladistenje zrna
Stranica 1 / 1. • Share •
skladistenje zrna
mprovizovani silos nekada je tou bio kos za kukuruz pa smo odlucili da nam je mnogo bolje da cuvamo zrno
svwe sa njive ide na selektor pa se ubacuje gore i onda po potrebi kroz sibere uvrecava kada dodje kupac.

sve pregrade su promenljive po potrebi i fantasticno je resio moje probleme sa otkuplivacima nemoram da prerdajem zrno u bescenje ili da me lezarina pojede.
svwe sa njive ide na selektor pa se ubacuje gore i onda po potrebi kroz sibere uvrecava kada dodje kupac.

sve pregrade su promenljive po potrebi i fantasticno je resio moje probleme sa otkuplivacima nemoram da prerdajem zrno u bescenje ili da me lezarina pojede.
kloki- Broj postova: 63
Registriran: 27.05.2008
0
Re: skladistenje zrna
dobar deo robe koji je narucen ceka uredno spakovan u vrece da se proda. sve je kod mena kuci predajem samo robu koju moram da razduzim za retromaterijal

0
zgodno! Kloki to ima tamo vidim suncokret,jel jo tagod gore skladiti
Gost- Gost
uglavnom gricko kokicar jecam ovas soju kako mi kad odgovara ali to je privremeno mesto jer se brzo odatle selektira i uvbrecava. a pravi se mesto za novu robu
0
jos jedan deo silosa(beli) nisam prikazao levo od drvenog.ozidan je iznad radionice i supe izjedna je i tu stavljam robu koje imam najvise obicno kukuruz.stane oko 150 tona zrna.odavde se nevidi njegova stvarna velicina ali ide dosta u sirinu.

ubacuje se odozgo kroz onaj limeni otvor.

ubacuje se odozgo kroz onaj limeni otvor.
0
Similar topics» skladistenje zrna
» Silaa zrna za tov svinja
» KRUPNOCA ZRNA?
» Masa 1000 zrna i količina sjemena za sjetvu sitnosjemenih kultura
» Đuro Đaković Globus
» Silaa zrna za tov svinja
» KRUPNOCA ZRNA?
» Masa 1000 zrna i količina sjemena za sjetvu sitnosjemenih kultura
» Đuro Đaković Globus