Mobiteli
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 7 / 14. • Share •
Stranica 7 / 14. •
1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14 
Re: Mobiteli
JF jesi bio na ovom linku, ovdje imaš sve lijepo objašnjeno, i sav potreban software za download koji se nalazi u attachmentu, dolje na prvoj stranici.
instalacija
pogledaj i ovo
tutorial navigacija
imaš adsl?
kakve su ovi karte to neznam, mislim da nisu tako detaljne kao garminove, ja na svom imam neku probnu verziju i primijetio sam ugodan ženski glas za navigaciju, ugodniji nego kod garmina :P
no ipak ovi karte su besplatne?
instalacija
pogledaj i ovo
tutorial navigacija
imaš adsl?
kakve su ovi karte to neznam, mislim da nisu tako detaljne kao garminove, ja na svom imam neku probnu verziju i primijetio sam ugodan ženski glas za navigaciju, ugodniji nego kod garmina :P
no ipak ovi karte su besplatne?

tomo_MF- Broj postova: 1156
Registriran: 03.06.2009
5
hvala tomi, kad budem imao vremena probat cu ju osposobit, vjerovatno ce radit...

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
16
→→→: VIŠE
Tu je nova CNE 2011.10 karta ... radi kao avion [You must be registered and logged in to see this link.]
Dakle to je rapid link sa torent datotekom unutra ... pokrenite u torentu .
Dakle to je rapid link sa torent datotekom unutra ... pokrenite u torentu .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Našao povoljno Nokiu E51. Šta kažete za mobitel? Jel ga netko ima/imao? Iskustva?
Vukovar, 400 kn + poštarina, otključana na sve mreže.
Pavinjak je napisao/la:Našao povoljno Nokiu E51. Šta kažete za mobitel? Jel ga netko ima/imao? Iskustva?
Kod mene trenutno u dzepu
Sve 5, osim kamere koja je tako-tako. 2Mpix (drugi mob koji imam, SE W880i, također ima 2Mpix ali su
za nijansu bolje fotqe), nema autofocus (makro fotqe i citanje teksta ufotkanog izbliza zaboravi).
Inace, mobitel savrseno skrojen za poslovne korisnike. Dosta dobrih aplikacija po defaultu, a za sve ostalo tu je Symbian
Brz ako se ne natrpa s tonom aplikacija. Frend ima E65 (tu su negdje po spec) s dosta aplikacija na njemu i to radi 3 puta sporije od mog.
Redovito surfam preko Opere mini i to radi fajn.
Za review baci oko na
[You must be registered and logged in to see this link.]
Inace, moja preporuka.

Thor- Broj postova: 548
God: 29
Registriran: 13.08.2008
0
Troumim
se između LG-a KS 360, LG-a GW 300 i Sony Ericsson-a T700.
Šta vi kažete? Koji je bolji po specifikacijama(ja sam gledao nema neke velike razlike)? Koji je najkvalitetniji? Koji bi vi uzeli? Mobiteli su u Tele2 ponudi uz prijenos broja, prenio bi si iz T-Mobile-a u Tele2.
LG KS 360:
[You must be registered and logged in to see this image.]
LG GW 300:
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Sony Ericsson T700:
Da čujem vaše mišljenje!
Šta vi kažete? Koji je bolji po specifikacijama(ja sam gledao nema neke velike razlike)? Koji je najkvalitetniji? Koji bi vi uzeli? Mobiteli su u Tele2 ponudi uz prijenos broja, prenio bi si iz T-Mobile-a u Tele2.
LG KS 360:
LG GW 300:
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Sony Ericsson T700:
Da čujem vaše mišljenje!

SE definitivno po mojem misljenju...a sad nek recu ostali...

Antonio_JD- Broj postova: 1398
Registriran: 20.12.2009
10
Antonio_JD je napisao/la:SE definitivno po mojem misljenju...a sad nek recu ostali...
Molio bi da mi kažeš zašto?
Ja imam taj SE vec godinu i pol, i mobitel je ok.
Zadovoljna sam.
Kaj da ti velim drugo, to je potrosna roba....
Radi dobro, ne šteka, kamera je solidna i mislim da je od ovih mobitela
koje si ponudil, SE najkvalitetnija roba.
To mi je prvi SE i kupila sam ga na nagovor dragog i nisam pozalila. On ima SE vec par godina. Sad mi je upal u oko SE Satio. Malo mi je još preskup, jos budem pricekala.
SAmo neznam kolko mi taj Satio bude praktičan u traktoru
Zadovoljna sam.
Kaj da ti velim drugo, to je potrosna roba....
Radi dobro, ne šteka, kamera je solidna i mislim da je od ovih mobitela
koje si ponudil, SE najkvalitetnija roba.
To mi je prvi SE i kupila sam ga na nagovor dragog i nisam pozalila. On ima SE vec par godina. Sad mi je upal u oko SE Satio. Malo mi je još preskup, jos budem pricekala.
SAmo neznam kolko mi taj Satio bude praktičan u traktoru

petras- Broj postova: 98
Registriran: 14.11.2009
0
Ja imam lose iskustvo sa se.
Imao sam 4kom,a jedan je bio samo "E",i to t66,najmanji platio masno,imao ga 10dana i kraj!
Ostali isto mi nisu dugo bas radili,ugl vecina mobitela mi je riknila i kada odnesem u servis kazu oksidacija.
E sada dali to tako svima kazu,ili se ja jedini kupam sa mobitelom pa oksidira,nemam pojma.
Evo jos uvijek imam jednog koji je na popravku,zvali su me i kao nemoze se poporaviti i ostao mi tamo,k 550i.
Imao sam 4kom,a jedan je bio samo "E",i to t66,najmanji platio masno,imao ga 10dana i kraj!
Ostali isto mi nisu dugo bas radili,ugl vecina mobitela mi je riknila i kada odnesem u servis kazu oksidacija.
E sada dali to tako svima kazu,ili se ja jedini kupam sa mobitelom pa oksidira,nemam pojma.
Evo jos uvijek imam jednog koji je na popravku,zvali su me i kao nemoze se poporaviti i ostao mi tamo,k 550i.
Ova 3 posta mi baš nisu ništa pomogla( NHF ), i mislio sam da će biti tako, netko će reći da je jako zadovoljan, dok netko da ne valja...tako sam i gledao LG KP500(Cookie) i brat mi kaže (koji nema taj mobitel) da ništa ne valja, da ne uzimam dok na internetu gledam, netko kaže da je odličan, sve pet, dok netko da ne valja, šteka, resetira se, ne čita memorijsku karticu...bla, bla bla...
Najbolje uzet ono što mi se najviše sviđa i gotovo... kako mi se posreči...
Najbolje uzet ono što mi se najviše sviđa i gotovo... kako mi se posreči...
Prva dva su bezveze dok mi tek treći izgleda kao mobitel . Zar te ne bi bilo stid izvaditi iz džepa ona čuda sa tipkovnicama ? Eto ti moje mišljenje 

pingo- Broj postova: 4920
1
sasvim slučajno radim sa EE otpadom i vjeruj mi LG kao marka lcd tv-a , mobitela ....je jaaako zastupljena u smeću skupa sa vivaxom i quadrom

kreso- Broj postova: 1999
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
24
Pavinjak je napisao/la:Antonio_JD je napisao/la:SE definitivno po mojem misljenju...a sad nek recu ostali...
Molio bi da mi kažeš zašto?
Od mojih prijatelja i poznanika cujem da nisu bas nes i da se kvare neznam ali tako cujem...ja osobno imam SE i prezadovoljan sam s njim...

Antonio_JD- Broj postova: 1398
Registriran: 20.12.2009
10
kreso je napisao/la:sasvim slučajno radim sa EE otpadom i vjeruj mi LG kao marka lcd tv-a , mobitela ....je jaaako zastupljena u smeću skupa sa vivaxom i quadrom
E ovo ti je pravi konkretan post o kvaliteti mobitela.
:twisted:

petras- Broj postova: 98
Registriran: 14.11.2009
0
Stranica 7 / 14. •
1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 7 / 14.