Mobiteli
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 1 / 14. • Share •
Stranica 1 / 14. • 1, 2, 3 ... 7 ... 14 
Mobiteli
Malo o mobitelima, koji koristite, koliko ste zadovoljni sa njima… koju mobilnu mrežu koristite… u stvari sve o mobitelima…
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 814
Registriran: 09.03.2008
4
Re: Mobiteli
eo jedne dobre stranice za usporedbu mobitela
[You must be registered and logged in to see this link.]
dva sretnika koja su jos u funkciji
v525 definitivno jedna od boljih motorola, jedina zamjerka baterija(3 dana u vrh glave), i memorija
sve slike sto su na forumu, su uslikane sa nokiom, kamera je ok, zaslon je odlican, za memoriju tu je kartica od gige
minus: kvaliteta izrade, od nokie ocekivo puno vise ,a ni video nije bog zna sta
dva sretnika koja su jos u funkciji
v525 definitivno jedna od boljih motorola, jedina zamjerka baterija(3 dana u vrh glave), i memorija
sve slike sto su na forumu, su uslikane sa nokiom, kamera je ok, zaslon je odlican, za memoriju tu je kartica od gige
minus: kvaliteta izrade, od nokie ocekivo puno vise ,a ni video nije bog zna sta

bećar- Broj postova: 1374
Zanimanje: ...
Registriran: 10.03.2008
15
→→→: VIŠE
-

ja sam ih polupao i potrošio more...malo,malo ispadne pa kupi sitne djelove...i onda je svanuo MOBITEL- SAMSUNG SGH-M110 pogledajte u VIP-ovoj ponudi ([You must be registered and logged in to see this link.] mobitel otporan na vodu,prljavštinu, udarce, sve živo...idući tjedan idem po njega
Za sve vlasnike Sony ericsson mobitela (k750,d750,z610,w810,w800) tema john deer

Mr. Nustemburg- Admin

4
ja koristim nokiu 5210
taj je na sve živo otporan nema šta nisam proba napraviti neko zlo na njemu....vise ne kupuje skupe mobitele...kakve sam sreće da ih toliko pazi na njih 

zrine89- Admin

- Broj postova: 3671
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
48
→→→: O SEBI
nekima ce mozda biti smijesno ali tak je kak je , imam mobitel ali nemam pojma koji model osim kaj znam da je siemens. a veci dio vremena (barem 90%) je isklljucen tj. nosim ga samo za svoje potrebe a ako me tko drugi treba nek me nadje gdje sam. iz profesionalnih razloga sam zamrzio mobitele i ne volim ih.
branko je napisao/la:nekima ce mozda biti smijesno ali tak je kak je , imam mobitel ali nemam pojma koji model osim kaj znam da je siemens. a veci dio vremena (barem 90%) je isklljucen tj. nosim ga samo za svoje potrebe a ako me tko drugi treba nek me nadje gdje sam. iz profesionalnih razloga sam zamrzio mobitele i ne volim ih.
Aha, sad mi je jasna opaska da si Podravec
NHF

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIŠE
ma nije to iz skrtosti (novigraci su tu glavni), nego ono ide mi na zivce dok ja nekaj delam on zrin zrin , ma mars u pm (tak je jedan zavrsil v zidu).
joj koliko sam puta ja svoj mob htio tresnuti o zid :twisted:
Ja imam sony ericsson k800i i za sada sam zadovoljan, pogotovo baterijom i kamerom(3.2Mpix)... ali bi sada neki od 5 Mpix :alien: i da ima funkciju uređenja i pregleda Word dokumenata
Ja imam sony ericsson k800i i za sada sam zadovoljan, pogotovo baterijom i kamerom(3.2Mpix)... ali bi sada neki od 5 Mpix :alien: i da ima funkciju uređenja i pregleda Word dokumenata

Mr. Nustemburg- Admin

4
Kupi si nokiu N95...jednostavno najbolji mobilni aparat pod uvjetom da stane u svaki đep....prelijep je i super kvalitetan...a da ni ne govorim što sve podržava...malo je poskup al da se naći za 4000kn sa 8mb memorije

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
10
joook.... nevolim klizne mobitele... a mob ću promjenit tek poslije žetve i mislim da ću uzeti neki od novih modela sony ericssona

Mr. Nustemburg- Admin

4
Mr
Jel ti dolaze ovi iz selekcijske službe, da vidiš koje su stvarčice dobili.
Kod mene je bio neki dan i pokazuje mi strojček od 13000kn. Ne znam gdje bi to spadalo (veliko je kao 2 mobitela), ali ima more funkcija, veliki ekran i cijelu hijerarhiju Windowsa XP, internet...
Jel ti dolaze ovi iz selekcijske službe, da vidiš koje su stvarčice dobili.
Kod mene je bio neki dan i pokazuje mi strojček od 13000kn. Ne znam gdje bi to spadalo (veliko je kao 2 mobitela), ali ima more funkcija, veliki ekran i cijelu hijerarhiju Windowsa XP, internet...

paor- Admin

- Broj postova: 3038
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
41
→→→: VIŠE -

danas su bili, ali se nisu s nićim takvim pohvalili.... ma to mi je preglomazno, vjerovatno se radi o nekom PDA uređaju...

Mr. Nustemburg- Admin

4
Mr. Nustemburg je napisao/la:joj koliko sam puta ja svoj mob htio tresnuti o zid :twisted:
joj i meni ja krasan mobitel...[You must be registered and logged in to see this image.]
el na ovakvo mislis

zrine89- Admin

- Broj postova: 3671
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
48
→→→: O SEBI
Mr. Nustemburg je napisao/la:danas su bili, ali se nisu s nićim takvim pohvalili.... ma to mi je preglomazno, vjerovatno se radi o nekom PDA uređaju...
ja imam PDA HP-a koja serija nemam pojma, ima sve živo baš kao komp,,čak imam i navigaciju, jako dobra stvarčica. Na njemu si vodim podatke o kupnji,prodaji, sadnicama...u kratko to mi kao rokovnik i kompjuter...
Stranica 1 / 14. • 1, 2, 3 ... 7 ... 14 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 1 / 14.