Kompjutori
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 11 / 14. • Share •
Stranica 11 / 14. •
1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14 
Re: Kompjutori
imas u proslom bag-u test prijnosnika. pitaj na bagovom forumu tam. ti odma izbac bar 10 ponuda

5510- Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
3
[You must be registered and logged in to see this link.]

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

Dal je ova temeperatura grafe u redu ili je previsoka?
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Evo slike mog kompa
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Evo slike mog kompa
Sve zavisi kada si slikao.Recimo meni kada tek upalim računar bude temperatura oko 20*(otprilike bude jednaka sobnoj temperaturi) a ako je cijeli dan upaljen,naveče temperatura zna biti i 38*.Samo me čudi otkud ti temperatura od 47*...
I šta ovo računar držiš u garaži :P

vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
→→→: VIŠE
vedo je napisao/la:Sve zavisi kada si slikao.Recimo meni kada tek upalim računar bude temperatura oko 20*(otprilike bude jednaka sobnoj temperaturi) a ako je cijeli dan upaljen,naveče temperatura zna biti i 38*.Samo me čudi otkud ti temperatura od 47*...
Ne, danas sam ga čistio.
Evo trenutno stanje
POGLEDAJ SKRZO DOLJNJU TEMPERATURU
Jel mi može preporučit tko kakvu dobru zvučnu karticu 7.1 za nekih stotinjak kuna ili da ne gledam ništa ispod 300 kn?

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
Ovisi o namjeni ?
Šta želiš dobiti sa 7,1 sustavom?
Filmovi ,igrice, glazba?
Odnosno 7,1 može biti dobar samo za filmove, igrice i ne baš, a što se tiče glazbe ako zeliš kvalitetnu i glasnu onda trebaš pojačalo i zvučnu sa spdif kako bi mogao slati neobrađen zvuk u pojačalo koje bi odradilo sve potrebno za reprodukciju.
Šta želiš dobiti sa 7,1 sustavom?
Filmovi ,igrice, glazba?
Odnosno 7,1 može biti dobar samo za filmove, igrice i ne baš, a što se tiče glazbe ako zeliš kvalitetnu i glasnu onda trebaš pojačalo i zvučnu sa spdif kako bi mogao slati neobrađen zvuk u pojačalo koje bi odradilo sve potrebno za reprodukciju.
Pa recimo sve pomalo, možda muzika najviše, igrice malo manje, a filmove katkad pogledam. Inače bi išli vjerojatno Z506 zvučnici, pa sam zato u potrazi za zvučnom.
EDIT: Za te zvučnike bi išao i 5.1 sistem, samo koja zvučna, to mi preporuči za ove namjene, hvala!
EDIT: Za te zvučnike bi išao i 5.1 sistem, samo koja zvučna, to mi preporuči za ove namjene, hvala!

10
bolje i nekaj rabljeno ali kvalitetno nego novo a šrot za te tvoje namjene ovo bi bila prava stvar [You must be registered and logged in to see this link.]
Hmmm, to nije 5.1 sistem, a i aukcije i internet kupovina mi ne leži baš.

10
moje ti je mišljenje da kartice koja je ugrađena u pc zadovoljava 99, 99 korisnika, a onaj 0,01 korisnik koji si moze priustiti jedan zvucnik za nekoliko tisuća kuna taj ce si i kupiti pojacalo a ne to. to su ti sve marketinski trikovi kako prodati nekome nekaj kaj vec ima.

3
Moja preporuka je pojačalo 1500kn, zvucnici 1500kn i zvucna bilo kakava sa spdif 
koliko vidim on ima 16, a ako se ja sjecam meni je tada bilo bitno da je zvucnik cim glasniji i da ima basa.
evo sa ovim ima da digne svu prasinu
evo sa ovim ima da digne svu prasinu

3
Antonio_JD je napisao/la:Hmmm, to nije 5.1 sistem, a i aukcije i internet kupovina mi ne leži baš.
to je 7.1/5.1 kartica i u tom cijenovnom rangu je definitivno najbolja (cijena nove kod nas je cca 200 kn) jedino kaj nema spidf [You must be registered and logged in to see this link.]
Stranica 11 / 14. •
1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 11 / 14.