Kompjutori
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 14. • Share •
Stranica 2 / 14. •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Re: Kompjutori
5510 je napisao/la:kad si kupi pc ?
dali si kupi novi sa windowsma ili bez pa ti je netko instalirao?
novi kupljen s windows 7 na sebi
da branko opče nije prikazan bil
a kak sam pogledal piše mi na hardu na naljepnici 500gb
hvala tomy bum pogledal

filipkc- Broj postova: 315
God: 16
Zanimanje: šarafljenje i učenje i delanje
Registriran: 26.07.2010
1
→→→: VIŠE
tomy je napisao/la:Laserko, napravi ovako.
Desni klik na "My Computer" na desktopu, pa imaš opciju "Manage", klikni na to. Otvorit će se prozor "computer management", u njemu imaš s lijeve strane opciju "disk management" i kad klikneš na to pojavit će ti se disk i particije koje postoje.
Tebi će se vjerojatno pojaviti "Disk C" i "unpartitioned space".
Desnim klikom stisni na "unpartitioned space", pa na "format" te sam odredi veličinu particije. Nemoj ni slučajno isformatirati C disk, odnosno particiju na kojem su ti windowsi. Ako već imaš particiju od 80 gb, napravi još dvije particije od tog prostora koji ti je ostao "unpartitioned", tj neformatiran.
Ak nešto nije jasno, nemoj raditi, bolje ovdje objasni i stavi slike dokle si dosao.
tomi meni se pojavilo točno kao i tebi samo što taj disk za koji govirim piše "unallocated"
nije lociran ili kaj več
i kak da ga aktiviram
složil sam
trebal sam ga aktivirati
hvala na pomoći
možda mi kad tad te vaše upute korisno dođu
Ovako to izgleda na mojem kompu:
[You must be registered and logged in to see this image.]

1
Ako je u garanciji nosi u servis, neka rade

toma84- Broj postova: 910
Registriran: 23.11.2010
6
sad si provjeri ime diska. ja imam xp ap nisam sto posto siguran dali je ta procedura. ides na my computer. pa desnom tipkom misa kliknes na disk pa propertis pa na hardver. tu ti sada pise naziv tvog diska. upisi naziv u gogle trazilicu i saznal bus dali imas pc sa 500gb

5510- Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
3
na C: disku ima 98 gb a na tom drugom ima 368gb

1
evo ti filmic pa mozda pomogne. ono kaj tebi treba pocne 2,25
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

5510- Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
3
to sam napravil i aktiviral sam diska sad je dobro
hvala
hvala

1
Vidim da ovdje ima konkretnih/korisnih savjeta.
Ima jedna stvarčica koja me muči već duže vremena, nije sa kompjutorom ali sa njim treba odraditi najbitnije pa dalje sa PSP2 -Play Station 2.
Imam trojicu rasturača (5, 7 i 8,5 god) za PSP2 koji baš uživaju u igricama. Na netu se može naći svakakvih i dobro poznatih igrica ali neuspijevam to ispržiti pravilno da funkcionira.
PSP2 je star 1god. ima ugrađen čip za čitanje kopija i one koje sam nabavljao u gradu (isto pirati) učitava i radi bez problema.
Neznam ni sam koliko sam već načina isprobao i neide ali evo ako netko to zna pravilno uraditi a nijemu to životna tajna želim da me uputi...
Nadam se da nije off...
Ima jedna stvarčica koja me muči već duže vremena, nije sa kompjutorom ali sa njim treba odraditi najbitnije pa dalje sa PSP2 -Play Station 2.
Imam trojicu rasturača (5, 7 i 8,5 god) za PSP2 koji baš uživaju u igricama. Na netu se može naći svakakvih i dobro poznatih igrica ali neuspijevam to ispržiti pravilno da funkcionira.
PSP2 je star 1god. ima ugrađen čip za čitanje kopija i one koje sam nabavljao u gradu (isto pirati) učitava i radi bez problema.
Neznam ni sam koliko sam već načina isprobao i neide ali evo ako netko to zna pravilno uraditi a nijemu to životna tajna želim da me uputi...
Nadam se da nije off...

asaincev- Broj postova: 337
God: 38
Zanimanje: zavarivač i poljoprivrednik
Registriran: 31.05.2010
0
ja sam čul tj rekel mi pajdaš da on zašteka playstation u komp i da playstation igricu skida i na cd prži
tak mi je rekel kolko sam ga ja skužil
tak mi je rekel kolko sam ga ja skužil

1
asaincev je napisao/la:Vidim da ovdje ima konkretnih/korisnih savjeta.
Nadam se da nije off...
Ono kaj je univerzalni savjet je da pržiš s programon alcohol 120% i na najmanjoj brzini prženja .
bufa befava- Broj postova: 175
Zanimanje: ja sam obična isfrusrirana seljačina
Registriran: 20.09.2009
2
O tome ti ovisi kako ga skidaš i ako puno onih foldera onda zna se neka greška pojavit.
Najbolji program za prženje igrice za ps2 je alcohol 120.
I još nešto i jako ti je bitno koji dvd. Jer na dvd-eu imas one oznar dvd - r (minus) i dvd + r (plus ) .
E sada zašto ni sam neznam.
Koliko sam puta pržio na pa nekad nije htio na dvd - r pa sam morao na dvd + r. I obrnuto .
Najbolji program za prženje igrice za ps2 je alcohol 120.
I još nešto i jako ti je bitno koji dvd. Jer na dvd-eu imas one oznar dvd - r (minus) i dvd + r (plus ) .
E sada zašto ni sam neznam.
Koliko sam puta pržio na pa nekad nije htio na dvd - r pa sam morao na dvd + r. I obrnuto .

zrine89- Admin

- Broj postova: 3677
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
Bitno je također u alcoholu u opcijama staviti da je način snimanja za ps2....moze biti da zbog toga neradi.A i pitanje je odakle skines igru,mozda je uplodana neispravna.
Zamolio bi nekog ako mi može kazati što mi se desilo.
Znači jučer sve uredu, a danas idem da stavim slike s fotiča na komp i kad ono nema mi mape "My pictures" uopče na cijelom kompu
Ako ko zna što bi bilo, jer ja nisam neki kumpjoteraš, možda neki virus ili što?
Znači jučer sve uredu, a danas idem da stavim slike s fotiča na komp i kad ono nema mi mape "My pictures" uopče na cijelom kompu
Ako ko zna što bi bilo, jer ja nisam neki kumpjoteraš, možda neki virus ili što?

zelenko- Broj postova: 742
God: 21
Zanimanje: Poljoprivredni-tehničar
Registriran: 22.06.2010
10
Koje winse imaš i dali si radio jučer nešta drugačije nego inače?
Neka instalacija ili slično..?
Neka instalacija ili slično..?
'System restore'.

debo9999- Broj postova: 406
Zanimanje: Svašta pomalo
Registriran: 27.12.2010
10
Stranica 2 / 14. •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 14.